Отговори
# 435
soho doll за да не се чудиш какво да правиш с тоя прахоляк и като се роди бебо да си заета само с чистене, си вземи IROBOT RUMBA - робот прахосмукачка, който чисти сам, може да си го настроиш в колко часа са започне да чисти и така за всеки ден от седмицата, а като изчисти се прибира сам. Родих се от както си го взех - много съм доволна. Робота ще чисти, а ти ще си правиш разходки с количката Hug

Много наши приятели с деца си взеха такива и са много доволни. Peace

Шамс, аз имам една голяма бемка на корема и се чудя, като започне да расте много, дали и тя няма да се повлия и да стане съвсем огромна newsm78

veselotof, може да си пийнеш. Той е позволен и много помага при главоболие, че дори и при махмурлук  hahaha

ku4o, моите спатии са по-сложни от твоите за хващане.  Mr. Green

Kikito86, щом имаш апетит - хапвай си. Аз от днес се захранвам по бебешките методи. Пратиха ми да чета един линк. На който му е интересно от сега тази тема, да казва и ще го споделя. Започвам с тиквички и морков  Mr. Green Много моля да ми купите лигавник hahaha

Amelly, радвам се, че сте доволни от празника!
Гледах ти вчера нещата във ФБ - невероятни са. Ще ти давам поръчки Mr. Green
Аз като ходя до тоалетна и после коремчето на половина изчезва hahaha Така, че те разбирам за какво говориш.

Аз пък вчера споделих на няколко приятелки и познати и като ме почнаха със съветите  ooooh! Най-не обичам неискани съвети, още повече когато се разминават с моите виждания за нещата. Абе, питай първо ориентирала ли съм се, имам ли мнение, пък после давай акъл.....

hixxy, стискам и с крачетата Peace Peace

_Ninka, ако се налага, сменяй я  #Cussing out
Тук поне деня е мрачен, но спокоен за сега. Дано в Сф ви е по-хубаво времето.

Pukanka_, честити ви сини гащи! Mr. Green

@Daniella@, и аз си мислех, че вече можем да отбелязваме спокойно на 1-ва стр. пола на показалите се бебчета, или както ти предлагаш усещанията на мамите. Heart Eyes
За интимни я гел си купи с pH на средата там долу. Май беше 3,8. Така ще си я поддържаш и дори някой бацил да реши да нахлува, няма да може да вирее.

мaрия стояновa, недей от сега да се настройваш за операция. Ханшът ти ще порасне с 6-9 см все пак, а и зависи колко е голяма главата на бебето. Такова нещо могат да ти кажат преди термин със сигурност - ще може ли да мине или не. Като наближи момента, потърси и второ мнение, най-вече на акушерка. Те ги разбират тези неща повече от лекарите. Една акушерка спаси на брат'чеда жена му от операция. Скарала се с лекаря, че това момиче и нормално ще си роди, ако не стане - пак ще я режат, та доктора склонил и за 3-4 часа роди нормално с един шев само и то голямо бебе.

Lulu25, права си за болничните - издават се с лекарска комисия. Моите са такива Sad

Diadra356, на курса, който посещавам ще имаме лекция за всички видове упойки от анестезиолог. ще си водя записки и ще ви кажа плюсовете и минусите им. Темата наистина е полезна и засяга всяка една от нас.
Аз пък бързам да се захранвам сега, че като дойдат черешите, да мога да ги ям в несвяст Crazy

Bebitka, и аз никакви движения не усещам, а докторът каза, че като съм толкова слаба ще съм и по-сетивна newsm78 По календара, който следя някъде през април ще може да се усетят движенията.
Аз среднощните неразположения ги гонех с обикновени бисквити и вода.
За изследванията не знам дали са по ЗК, но на нас всеки месец ни ги пускат, само че вече ще е от пръста, а не от вената.

harikliq_222, добре дошла! Няма по-различни изследвания от теб изброените, освен замерванията от акушерката на таз, кръвно и кг. Mr. Green

Anni0422, мен мем боли основно от ляво. И като отидох на преглед се оказче, че човечето се е разположило там. Така, че споре мен от това е болката.

lokresiq, започнаха да отминават неразположенията, но не е като всичко да ми е наред. Болежките и другите екстри пак си се появяват. Вие до къде стигнахте с ремонта?

RAQSVETLINA, ФК се пие до края на 13 г.с. Витамини не са ти нужни, ако се храниш пълноценно и кръвните резултати са ти добре.

# 436
То и ние акт за раждане и свидетелство за брак ама за страни извън европа е още по скъпо #Cussing out
Ох, да мине утре и да си налягам д-то над учебниците, че пак съм на изпит другата седмица, аз ви казах тва дете ще стане професор с мене  Mr. Green
Хапвайте си щом ви се яде, мене вчера пак ми напомниха да си следя хапките и теглото Crossing Arms

# 437
  • Русе
Аз,пия и витамини и фолиева киселина ...гинеколога ми препоръча DOPPEL hezz АКТИВ МАМА не виждам никакви коментари за тях мои познати приятелки ми споменават за хипп сиропчетата питах лекаря ми и беше против
url=http://bg-mamma.com][/url]

# 438
  • Русе
Искам едно интересно клипче да ви споделя много ме развалнуваhttp://www.facebook.com/photo.php?v=132367083592139&set=vb.269460759821597&type=2&theater[/img]
url=http://bg-mamma.com][/url]

# 439
АДРЕНАЛИНКА, апарата за дишане и кувьозите ги има навсякъде, бъди сигурна в това. Апарата за дишане не е сериозна апаратура, която би могла да се наложи да се използва при едно евентуално усложнение. Под сложни апаратури се има предвид съвсем различни от тези. Тези са най-употребяваните и широко разпространени даже и в малки болници в малки градове и населени места. Действително АГ- Варна (виждам, че живееш там) е най-снабдена от към апаратура, но съветвам те не мисли за тежки случаи и усложнения. Човек трябва да е подготвен за всичко, но като че ли е по-добре за всички ни да мислим позитивно, за да доведем нещата до щастлив край!  Hug

# 440
Памперс, цял ферман си изписала. Mr. Green Едвам те изчетох! Laughing Дай линка, да видим за какво иде реч! Wink А за лигавника, имаш го!  Laughing За интимния, аптекарката ми даде мостри на друга марка, но е с РН 3,5. Ще видя как ми понася, и ако е добре ще го взема!

# 441
  • Русе
Цитат
[/tt]LemOn,като се замислих незнам дали в Русенското АГ има кувиьози но го ремонтираха и се надявам да има..
rl=http://bg-mamma.com][/url]

[ftp]rl=http://bg-mamma.com][/url]
[/

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 12:59 от harikliq_222

# 442
@Daniella@, най-вероятно е 3,5 pH-то. Аз така по бегли спомени го пиша  Mr. Green

Ми, нали трябва да ви отговоря на писанията - то как няма да стане ферман, като се пише толкова бързо в темата hahaha

Линкът за захранване е този, но въобще не ми е ясен. Схемите от снимките не ги разчитам и май ще си карам едно към гьотере  Tired Cry Мен ме интересува кое след кое се въвежда. Първо са тиквичка, морков, броколи, но после не знам какво да ям. Някоя от мамите тук може ли да ми каже?  bouquet Особено ме интересува кога да въведа киселото мляко и с какво мога да си правя кашите сега. Със сухо ли?

harikliq_222, много е хубаво клипчето. Гледала съм го. Живот и здраве, мисля и моето да го къпя така на чешмата  Mr. Green

# 443
Хариклия, то е важно как се чувстваш ти от тях, аз съм чувала за Центрум,че не са препоръчителни, аз пих прегнакеър и съм много доволна  Peace

# 444
Здравейте милички  Hug

Отдавна не съм писала, но пък не ви изпускам Simple Smile
Снощи бях на преглед, порастнали сме цели 5,8 см  Heart Eyes Всичко си имаме , броихме пръстчетата , слушаме сърчицето ...  То не беше шаване, танцуване .... доки се озори докато го измери. Пуснахме всички изследвания - кръв, урина и за  БХС,  след 2 седмици ще чакам резултатите.   Източиха ми кръвчицата - цели 5 епруветки  Shocked Защо толкова много?!?
Видяхме и пола на бебо - момченце. Аз си предчувствах де, даже ще се учудя ако е момиче. Но все пак има някакви 10 % съмнение.  Ние и двамата с мъжо искахме момиченце, но пък бързо се пренастроихме  Mr. Green

След малко излизам на разходка, защото се показа слънчице. Хубав ден на всички мами !   bouquet

# 445
@Daniella@, забравих да напиша, че моят е на Билка и по нищо не отсъпва на скъпите от аптеката. Откакто ползвам такива не си спомням да съм имала гъбички. Стават да се ползват и за дамски тоалет. Peace

So^Amazing, честити ви сини гащи. Май младежите първи се издават заради атрибутите hahaha

# 446
  • Русе
Anni0422 ,ти в коя седмица си?..ами незнам чувствам се добре от тях моята бременост не много тежка повръщала съм само 2 пъти за тези 3 месеца ...малко емоционално тежко ги минах 3 месеца поплаквах си после пък обратното  и така не ми се ядеше всичко ,но сега вече влизам в 4 месец и ми се отвори апетита и си хапвам всичко не съм махната като отначало
rl=http://bg-mamma.com][/url]

# 447
  • Русе
Има ли бремени мами от РУСЕ ?
[f newsm03 newsm03 newsm03

# 448
  • София
Рая аз пия Фолиева киселина + витамини Prenatal на Jamieson (в тях също има ФК и ги пия от 1 месец)

So amazing  - честити ти сини гащи и на теб  Hug  bouquet

# 449
  • Gone with the wind
Хъх, така като гледам това май ще е една мнооооооооооого мъжка тема  Mr. Green

Честито на всички узнали пола, палци за всички с прегледи и изследвания днес.

Аз уж се разминах с гаденето и повръщането през първите седмици (поне не беше много), ама на - днес си се отчетох подобаващо  Tired

Памперсче, и аз много се дразня на съветите и акълите. А още повече се дразня като започнат да споделят едни "вдъхновяващи" разкази за раждане и т.н. Дори вече ми обясниха, че по-добре да съм давала домашно кисело мляко вместо АМ  Rolling Eyes другото било само да ти вземат парите и всъщност било по-вредно и т.н и т.н (странно как за кърмене не стана и дума  Rolling Eyes).  Още малко ще ми дадат акъл и в кое училище да го запиша  Laughing

harikliq_222, защо не си сложиш лентичката в подписа, а не така във всеки пост да я добавяш и нея?Ако не знаеш как става ми пиши на ЛС, ще ти обясня. От Русе имаше още 1-2 момичета, но още не се ориентирам добре кой кой беше  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт