Отговори
# 375
Здравейте, момичета. Честито на узналите пола!
Пазете се, грипната вълна не е приключила. Колежките от моята стая са болни.
Донякъде четох за болниците, не успях всичко. На мен ми е първа бременност. Донякъде ми е полезно да чета за разл. болници. Добре че има още много време да си подредим мислите  Joy
Не се карайте, момичета. Сигурна съм, че всяка споделя с най-добри чувства. Хубава вечер ви желая и сладки сънища!

# 376
Права си Ани личи ни отдалече Laughing Аз и сама си говоря-на бебовци де ама отстрани как ли изглежда hahaha Рядко ме избива на рев,но се изненадвам от себе си понякога Crazy
Ушана вземи си Осцилококцинум -наистина помага Hug

# 377
За грипове и болести- всеки път щом влизам в болнично заведение си слагам маска на лицето. Днес на опашката за изследванията около мен всички кашляха.

# 378
За грипове и болести- всеки път щом влизам в болнично заведение си слагам маска на лицето. Днес на опашката за изследванията около мен всички кашляха.
Ох аз в къщи стоя и пак лепнах от тая гадост Crazy

# 379
Peace Peace Една приятелка вчера беше на рутинен преглед 15д преди термин и е родила за 10 мин ,почти без болка! Пожелавам го на себе си и всички ви Hug Hug

И моя братовчедка така отива 2 седмици преди термин на рутинен преглед. Докторът й казва, че има контракации и 3 см разкритие, а тя му казва, че нищо не усеща и че има време до раждането. Искала да си ходи. Едва са я вкарали в родилна зала hahaha А мъжът й затичал до вкъщи да събира багажа за болницата. Но и тя леко и сравнително бързо е родила.

Хихихихих, голям кеф - така неусетно, без много да му се мисли е най-готино!!

Ама то момичета, така си е по принцип - като влезеш в деветия месец и може да чакаш всеки момент да те изненада бебо  Mr. Green

# 380
ani_zdr аз съм същата,какво нека се наслаждаваме на мига  bouquet  bouquet

# 381
Ани аз незнам все още какъв е пола,но нямам претенции да е живо и здраво и всичко да е наред Peace Peace newsm10

# 382
Като повдигнахте въпроса - далеч съм от мисълта да защитавам някого, който най-грозно сам си иска почрепка #Cussing out - но по принцип АГ-тата могат ли по всяко време да дадат болничен? Според мен и тях ги следят стриктно и не могат току-така да издават болничен, ако няма изрична причина за това.
Поправете ме, ако греша newsm78

# 383
Здравейте момичета, днес цял ден не мога да стигна до писането - тъкмо прочета всичко...реша да си свърша нещо и като се върна хоп още 2-3 странички Laughing Най-после и аз да се доредя Crazy
Да се похваля вчера за първи път май усетих бебо, днес отново...но нали и на мен ми е първа бременност и не съм сигурна. Дано да е бебчето ми Heart Eyes Толкова ми е хубаво Hug

Amelly честит празник. Да ти е живо и здраво момиченцето и много да ти помага с бебока   bouquet

Ku4o след теб май ще си призная и аз, че съм половин плевенчанка  Joy

soho doll за да не се чудиш какво да правиш с тоя прахоляк и като се роди бебо да си заета само с чистене, си вземи IROBOT RUMBA - робот прахосмукачка, който чисти сам, може да си го настроиш в колко часа са започне да чисти и така за всеки ден от седмицата, а като изчисти се прибира сам. Родих се от както си го взех - много съм доволна. Робота ще чисти, а ти ще си правиш разходки с количката Hug

Честито на мамите, които са разбрали пола на своите бебчета. На нас миналата седмица АГ ни каза, че сигурно е девойка и много се надявам следващия път да го потвърди Laughing

# 384
От втори месец имаш право на болничен пожелание ,защото си бременна и преценяваш че работата ти е тежка,неподходяща и т.н .По здравословни причини и не дай Боже усложнения решава доктора Mr. Green Тук обаче не дават гадовете,бременните не били болни- искам един да  Sick 8 пъти да чуя тогава какви ще ги ръси Mr. Green
Друг е въпроса ,че са рекетьори и не ти дават и това ,което ти се полага ако не платиш #2gunfire

# 385
Mimi  Hug  bouquet
Кърли честити ти сини гащи Laughing
Ох и аз как искам второто раждане да мине гладко Praynig

# 386
Цял ден четох  Mr. Green Най-сетне всичко прочетох и установих, че съм забравила какво исках да кажа  Mr. Green Не ни е лесно, да...

Ходих днес да ми отрежат една бенка, която закачих лошо. Аз съм с много бенки и покрай миналата бременност още повече се увеличиха, та предпочетох тази да я махнат, да не стане някоя беля. Даже се наложиха едно-две шевчета, ама всичко е наред.

Тук паднаха 20 см сняг, затрупани сме. Поне да си почивах, а то само ТВ гледам, та съвсем ме заболя глава, но така е, каквото сам си направиш...

Иначе други неразположения нямам, освен леко гадене и липса на апетит, нишщо не мога да си представя да ям... Накрая си харесвам странни комбинации, но бива  Mr. Green

# 387
 Ставайте поспаланки!  Laughing Добро утро!
 Гледам на първа страничка всички живеят в София или Варна, пък какво се оказа, че били от плевенския край  Grinning . Радвам се.
 Кикито, при майка, заради кучето се наложи да купувам такава прахосмукачка, но друга марка- Агама. Доволни сме много. От месец, заради мързела ми, се замислям да вземем и за нас.
 Кърли, честито!
 На обяд ще дам изследванията на АГ. Останалите в понеделник ще бъдат готови.
 Нещо ме боли главата. Мисля да пия един Парацетамол. Нали може? Досега не съм пила.

# 388
  • Gone with the wind
Веселоф, аз може да съм половин плевенчанче, ама другата ми половина си е кореняк софиянче, но за сметка на това пък се преместих да живея на село (до Сф де), та хвани ми спатиите какво съм точно  Mr. Green

Леко завиждам на всички за прегледите - аз съм другия петък чак  Confused

# 389
Добро утро, коремчета  bouquet Това ставане толкова рано много ме дразни. Искам да спа, но не мога. Станах преди повече от час, но преди да пиша, се набутах в кухнята - това е мястото, което посещавам веднага след 00. Голям глад ме мори сутрин - 2 филийки с каквото и да било не ми мърдат. Най-интересното е, че още вечер като си лягам си мисля за закуската и май тя е любимото ми хапване от деня  Joy

Veselotof не знам какво бих правила без тоя робот Grinning Особено дните като бях в болницата или пък когато не се чувствах добре - в голяма помощ ми е. На мамите, които имат възможност го препоръчвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт