Отговори
# 450

Линкът за захранване е този, но въобще не ми е ясен. Схемите от снимките не ги разчитам и май ще си карам едно към гьотере  Tired Cry Мен ме интересува кое след кое се въвежда. Първо са тиквичка, морков, броколи, но после не знам какво да ям. Някоя от мамите тук може ли да ми каже?  bouquet Особено ме интересува кога да въведа киселото мляко и с какво мога да си правя кашите сега. Със сухо ли?

Извини ме, но не разбрах какво точно питаш. Ще ми простиш, бременна съм и съм разсеяна  Mr. Green
Кого ще захранваш? Щото линкът е за бебета, ти говориш за себе си, нещо във връзка с твоята диета ли е?
После, аз картинки в този линк не виждам.
Корекция - видях картинките, като кликнеш с лупата, както е написано и в самата инструкция, се чете идеално.

Втора корекция- върнах се три пъти на публикацията ти, за да разбера какво точно питаш. ooooh!

По същество: не знам конкретно как да помогна. Не мога да си пренастроя мисленето извън мащабите на бебетата. Казано иначе, кисело мляко ( ама домашно квасено, само от крава, при това с не много висока масленост) - след навършване 1 годинка на детето. При теб как да го изчисля,не знам. Сигурно 6 месеца след като въведеш всички други неща преди млякото  Simple Smile
Кашите - повечето каши са млечни,т.е в състава им има сухо мляко, разтварят се с вода.

Плодове и зеленчуци - мен ме учеха с една много опростена схема на захранване: въвеждат се по цвят. Започва се от жълти и зелени, после оранжеви, накрая червени. При мен с Ива съвпаднаха цветове- възраст- сезони,ама сега с това диване малко ще се получи разминаване.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 13:16 от Amelly

# 451
  • Русе
ku4o,ами като не зная  Embarassed по принцип не ползвам много форуми но вие ме развълнувахте

# 452
Добре дошли на новите мами  bouquet
Пуканка честити сини гащи Hug
Лигавника имаш го  feeding
Аз имам интимен гел на Билка ,само той не ме дразни,но пробвах с бебешки сапун ,че свърши ли тук не се намира Mr. Green
Витамините са по преценка на лекар,но в тях има ФК. Аз не исках изкуствени,но тия двете са много лакоми и ми става лошо без витамини hahaha
Вчера имаше прашна буря ,но днес е слънчево и е ден за пране Laughing
Хикси имаш палчета и от мен!
Аз се колебая между нормално и секцио,има време но чуденката е голяма newsm78
Има ли други с такива колебания?
 stork-boy голямо синьо ято, дано се покажат и розовки Hug

# 453
Амазонинг, браво за сините гащи! Ех, като ви чета и не знам как ще издържа до другата седмица! Grinning И дано да се престраши бебо и да се покаже!  Hug  Браво, днес много хубави новини!
Памперс, да, това е за захранване на бебето. А за схемите, не се четат просто, много са ситни буквите! Полезна информация, която ще ни е нужна за напред! Peace само да сме живи и здрави и всичко да е наред! Praynig

# 454
Amelly, на мен лупа не ми излиза и явно трябва да сменя браузъра ooooh!
Себе си ще захранвам и ми казаха да позлвам бебшките схеми за захранване,за да започне по-бързо да ми работи правилно стомаха иначе ще се върна пак на стартова позиция със спазмите. И като въвеждам нещо първо да е п'рирано/на каша, поле на малки хапки/накъсано и накрая вече да си го ям нормално.
Интересува ме коя храна след коя да въведа. Започвам с леките зеленчуци - морков, тиквичка, броколи...ама после не разбирам какво да ям. Гледам о схемата първо зеленчуци, после плодове. Първите знам как да си сготвя на каши и т.н, ама вторите са ми пълна мъгла как да ги пюрирам. Не мога да си купя готови, защото ще ми трябват поне 10 бурканчета на едно ядене  smile3532Та това са ми питанките в общи линии Embarassed

ku4o, к'во кърмене, к'ви 5 лв?! #Crazy То по старите лекциите, кърмата изчезва бързо бързо и ако нищо по-съвременно не са чели, нямат таква опция в главите си.

tuitito, давай адреса - ще ти пратя Билка да си имаш.
Хубаво е, че при вас израждат близнаците и естествено. Тук такава опция няма. #Cussing out

# 455
Благодаря момичета  Hug
И на мен ми прави впечатление, че повечето бебоци са момченца  Heart Eyes
Да са ни живи и здрави пък каквито ще да са!

На мен гаденето ми отмина и се чувствам като нормален човек  Mr. Green Сега май започва голямото ядене  Embarassed
Иначе да  ви кажа , много съм разсеяна. Аз никога не съм била разсеяна , дори хората около мен казват , че аз съм пример за НЕразсеян човек. Е, елате ме вижте. Не знам къде ми е акъла  Shocked Дано не запаля къщата някой ден  Blush

# 456
Здравейте и от мен днес!
Най-накрая сварих да се включа.

Памперсче, Амели е права, като кликнеш на лупата се вижда идеално. Действай бързо, че като гледам черешите са последните в списъка за захранване с плодове, да си се захранила до юни! Simple Smile

Много сини гащи, много нещо, дано и аз да съм в отбора!

Памперсче, и аз много се дразня на съветите и акълите. А още повече се дразня като започнат да споделят едни "вдъхновяващи" разкази за раждане и т.н. Дори вече ми обясниха, че по-добре да съм давала домашно кисело мляко вместо АМ  Rolling Eyes другото било само да ти вземат парите и всъщност било по-вредно и т.н и т.н (странно как за кърмене не стана и дума  Rolling Eyes).  Още малко ще ми дадат акъл и в кое училище да го запиша  Laughing

#2gunfire

Аз пък тази нощ за пръв път ставах да ям... Е това не ми се беше случвало. Станах, намазах си една тлъста филия с масълце, ама така повечко да има и с шарена сол... Ти да видиш... Легнах си щастлива  Joy

Ще взема и аз да го опитам тоя гел на Билка, дето разправяте, зарибих се!

Изпече слънчице при нас най-после, доволна съм, че ще се разхождаме на пролетно!

# 457
harikliq добре дошла bouquet Моя приятел е от Русе, учил е в иконома, но от доста години не е там. Живот и здраве април ще прескочим, че толкова ми е хубаво в тоя град, а и имаме доста приятели Crazy Ходи ли на феталната морфология?

lokresiq моля те почивай си  Blush Днес и аз имам леко напрежение долу в ляво, но определено болката трябва да е поносима. Ако те боли много, не отлагай и потърси помощ. Последния път като ме заболя беше доста силно като менструални болки и се озовах в болница Sad Пази се  Wink

RAQSVETLINA аз все още си пия ФК, но от понеделник започвам с витамини Прегнакер и Биолектра (магнезий).

Искам да попитам всички мами дали са им наедрели гърдите и имате ли някакво нацепване по тях. Аз доста се мажа, но забелязвам, че под гърдите имам нещо червено и не мога да разбера дали не са ми изпъкнали венички или са започнали да се появяват стрии  Confused

# 458
Добре дошли на новите мами  bouquet
Пуканка честити сини гащи Hug
Лигавника имаш го  feeding
Аз имам интимен гел на Билка ,само той не ме дразни,но пробвах с бебешки сапун ,че свърши ли тук не се намира Mr. Green
Витамините са по преценка на лекар,но в тях има ФК. Аз не исках изкуствени,но тия двете са много лакоми и ми става лошо без витамини hahaha
Вчера имаше прашна буря ,но днес е слънчево и е ден за пране Laughing
Хикси имаш палчета и от мен!
Аз се колебая между нормално и секцио,има време но чуденката е голяма newsm78
Има ли други с такива колебания?
 stork-boy голямо синьо ято, дано се покажат и розовки Hug

Туити, ами то ти като си с близначета, може и да ти се наложи да си секцио. А и нали по-раничко се раждат обикновено като са повече от едно бебче. Макар ако може естествено, защо не, викам аз!!

# 459
  • Русе
Kikito86,не съм ходила и се тревожа аз съм в 15 седмица вчера се обаждах на акушерката и не ми каза нищо в коя седмица се прави no newsm12
и какво точно се прави за фатална морфология
ти правила ли си?

# 460
Искам да попитам всички мами дали са им наедрели гърдите и имате ли някакво нацепване по тях. Аз доста се мажа, но забелязвам, че под гърдите имам нещо червено и не мога да разбера дали не са ми изпъкнали венички или са започнали да се появяват стрии  Confused

Грам не са мръднали. Само стоят по-стегнати и ако продължават така, ще се правя на тинейджърка и цяло лято ще се разхождам без сутиен  hahaha
Стриите, доколкото съм виждала такива, са релефни бели линии и няма как да ги сбъркаш. Предполагам тази червенина е от друго.

Аз забравих да ви с епохваля, че си купих масло от Ший. Точно за нашите бременни кожи е и премахва следи от стрии. Не е чисто масло моето, защото не намерих  Tired Има малко химийки и още няколко чисти масла в него, но кожата ми се чувства страхотно. Има и естествен UV филтър, така че голямо мазане почва  Mr. Green

kotkincho, сега отивам да видя, дали от другия компютър се виждат....

# 461
Хъх, така като гледам това май ще е една мнооооооооооого мъжка тема  Mr. Green

Както каза Миранда от "Сексът и градът", когато разбра,че ще има момче : Светът има нужда от повече пениси!!!  Laughing

# 462
Кики, гърдите са ми пораснали доста. Започнаха от деня на положителния тест да растат, почти двойни са станали, мажа се само вечер с олио, но нямам стрии за сега. Иначе аз и с предната бременност нямах по корема и гърдите, само по бедрата и дупето! Даже са и леко болезнени при допир обикновено!

# 463
Много ви благодаря за отговорите момичета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
и мойте гърди са доста пораснали
Чести сини гащи

# 464
Kikito86,не съм ходила и се тревожа аз съм в 15 седмица вчера се обаждах на акушерката и не ми каза нищо в коя седмица се прави no newsm12
и какво точно се прави за фатална морфология
ти правила ли си?

Да правих в 13 седмица, втората се прави между 20 и 23 седмица, може и трета са се направи, но ще те подведа точно кога е. За мен това е са най-важните и незабравими прегледи. На тях се гледа (на 2, 3 или 4Д) дали бебчо си има всичко - пръстчета, черепче, мозъче и т.н. Глеш бебчо на голям екран със звук, може да си водиш публика  Joy и да ти запишат прегледа на диск... така ще си го имаш и ще си го гледаш, когато си искаш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт