Отговори
# 465
  • Gone with the wind
Хъх, така като гледам това май ще е една мнооооооооооого мъжка тема  Mr. Green

Както каза Миранда от "Сексът и градът", когато разбра,че ще има момче : Светът има нужда от повече пениси!!!  Laughing

Mr. Green
И все пак предпочитам да се цепя от колектива  Laughing Тъкмо приучих и мъжО, че бебето трябва да е момиче, дори име бяхме избрали - Калина, но в момента, в който ми хрумна, че някой може да нарече детето на галено Кали и веднага се отказах от него  Rolling Eyes Хубавото е, че изборът е почти само мой, така и така на Боян му е ясно (предупредих го вече  Mr. Green), че дори да сме решили друго, като ме питат как ще се казва детето мога да кажа каквото ми хрумне, та с почти всичко се съгласява  Laughing

За сапунът билка ме заинтригувахте. Аз ползвам нивеа, но така и така е на свършване, нищо не губя ако пробвам.

За гърдите - май са станали по-големи, на моменти още ме болят.

Болките в кръста обаче станаха по-силни, особено вечер като легна по гръб и не мога да се обърна, толкова боли. Аз по принцип спя на страни, но по навик първо си лягам по гръб. Та вечер Боян ме избутва докато се наместя, за да не се напъвам аз, а като ставам от дивана ми подава ръка да ме поиздърпа  Laughing Представям си след няколко месеца какво ще е  Embarassed

# 466
Хъх, така като гледам това май ще е една мнооооооооооого мъжка тема  Mr. Green
Както каза Миранда от "Сексът и градът", когато разбра,че ще има момче : Светът има нужда от повече пениси!!!  Laughing
hahaha Joy
Като се вземе предвид, че мъжете стават все по-малко......много добре го е казала  Joy

ku4o, не е сапун, а интимен душ-гел.

# 467
И моите гърди са двойни, имам чувството, че ще се пръснат. И вени са изскочили.  Laughing
Иначе се мажа с Палмерс, но си признавам, че не съм толкова редовна, колкото ми се иска.  Embarassed
ku4o, и аз съм така с кръста, доста боли, най-вече вечер. Сега в петък като ходя ще разпитвам док какво мога да взимам, че не се търпи, а понякога даже не мога да мръдна.

# 468
  • Gone with the wind
Ясно ми е, че не е сапун, а гел (виждала съм го по магазини и аптеки), но защо така съм го написала не ми е много ясно  Laughing

# 469
Ясно ми е, че не е сапун, а гел (виждала съм го по магазини и аптеки), но защо така съм го написала не ми е много ясно  Laughing

Заради  бебешкия сапун на tuitito hahaha

И аз имам леки болки в кръста, по-скоро към опашката. И като стана вечер от дивана се разтъпквам като стара баба. Предполагам са свързани с промените в таза.

Мисля да си купя фитнес топка и да седя на нея - много е полезна за бременни.

# 470
И аз имам болки в кръста но като се застоя права или след разходки,на прегледа док ми каза да избягвам точно тези неща,но не разбрах дали има общо със скасяването на шийката Embarassed честито и на другите мами разбрали пола,май наистина стана голямо синьо ято Joy

# 471
ku4o, Tanishte в първите седмици на бременността имах страшна болка в гърба, тогава моя АГ ми каза да се мажа с Алга Сан, но без да се натиска силно само леки движения по гръбнака. Сега не ме боли, ако искате пробвайте Wink

# 472
el 8004, заради шийката ти го е казал. И избягвай да вдигаш тежко. Това също ще задълбочи проблема.

Оф, много пишете днес. Не мога никаква работа да свърша заради вас  hahaha Обявавам буйкот и изключвам компютъра. Crossing Arms

# 473
  • До морето :)
Болки в кръста нямам, но пак се появиха екстрите гадене и пр. Вечер задължително будувам по 2-3 часа. Голям зор ми е това.

Пол още не знам. В понеделник съм на ЖК и се надявам да се види...

Друго не се сещам. Жива съм, мърдам и така. Simple Smile

# 474
  • София
ох изписвате света..не мога да ви изчета, камо ли да запомня с бременния си мозък  Crazy Crazy
И мен много ме боли кръста..особено като се заседя... ooooh! ooooh! ама май ще си е така...
 Hug от мен и лек ден Hug

# 475
 Embarassed виновна
Лечее  Hug жива си била душо !
От големия бюст (+2 размера ) само ММ е щаслив ,но пък се вталявам,днеска ме гледа и вика -жена бременна си а кълки не ти останаха hahaha
Кръста ме дърпа от време на време ама слагам колана и до там Laughing
Памперс само днес ли? Joy

# 476
  • София
Памперс, болките при опашката са нормални, получават се от разтягането на матката, която била захваната там.

Захранването съвсем като на бебетата ли трябва да е?!  Че то това са си месеци...  Информацията на Косе-Босе е много полезна.  Иначе може да изчакаш с броколите, започва се с морков, картоф, тиква, тиквичка, пащърнак...  Мога да ти пратя схемата на моето дете, ако искаш Laughing 

Не се радвайте предварително за мъжкото мнозинство.  Опитът ми показва, че момичетата много бързо го наваксват, че и изпреварват Mr. Green

# 477
Здравейте от мен!
Честито на момичетата разбрали пола   bouquet
На мен на предния преглед ми казаха момче, но не е сигурно. На колежката ми така преди две седмици й казаха момче, а днес й казаха момиче  Shocked , бащата беше в шок, вика с кого ще играя футбол..  Mr. Green
Много е интересно това за захранването. Аз продължавам да не качвам килограми и май ще имам и аз нужда да се захраня. За съжаление повечето храни ме правят  Sick
Вчера пък пералнята без да искам съм я сложила на режим накисване, и вечерта преди лягане отивам да я отворя и като шурна една ледена вода от нея. Заля ме, че и в кухнята имаше една педя вода. Малко се притеснявам, защото от няколко дена кихам, а днес паря и ми е горещо (дано нямам температура).

# 478
Sleeping Beauty, моето захранване няма да е толкова бавно. Просто трябва на този принцип да въвеждам постепенно храните, за да започне стомаха ми да работи правилно. Ще се радвам да ми изпратиш твоята схема. Мен точно кое след кое да въвеждам ми е неизвестно.

Kristisha, и аз не съм качила. Като говоря с мой приятелки, повечето чак след 5-я месец са започнали да качват килограми. Като ни минат напълно неразположенията, съм сигурна, че здрав апетит ще ни налегне. Той организмът си знае работата. Вземай мерки да не настинеш Hug

И на мен ми е интересно кой цвят гащи ще са повече на финала.  Mr. Green

# 479
  • Русе
Аз още не знам пола на бебенцето ми ,но чакам с нетърпение [ftp][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/boa244pb___.png[/ … ng[/image][/link]

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 15:31 от harikliq_222

Общи условия

Активация на акаунт