СЕДМИ клас - втори срок - 10 тема

• 28 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Честита пролет, като гледам днас никой не открил темата да пише за изтезанията на децата.
В нов подфорум сме   bouquet

Още не е дошла пролетта бе, в 13,02  Peace

Какво съм изпуснала  newsm78

# 631
  • Вече на светло в София
Я всичките училища накуп Grinning Голямо благодаря на модераторите  bouquet Спестява много ровене и баш навреме за нас, дето се оглеждаме за разни школА.

# 632
Как го намирате новия подфорум, че аз нещо не успях?

# 633
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.

Видях , сложили са ни в отделна категория.
При нас др. седмица ще имат тест по български.
По математика са още на неравенства  Thinking

# 634
  • Варна
Моя вчера е правил контролно по литература на Бай Ганьо и Ниагара,комбинирано.Имало е тестови въпроси и по една теза за двете произведения.
По мат. са на параметрични неравенства.

нова,като влезеш в Деца в училищна възраст,най-отгоре в ляво е нашия подфорум. Simple Smile

# 635
нова,като влезеш в Деца в училищна възраст,най-отгоре в ляво е нашия подфорум. Simple Smile

Мерси, странно ми се вижда местонахождението, не особено видимо, нито лесно откриваемо.
Иначе идеята да се съберат на едно място всички училища ми допада.

ПП. Сега видях, че не всички теми за училища са преместени тук, явно пак има някакво деление.

# 636

Kak да не е дошла? Ние отдавна цъфнахме и вързахме! ooooh!

# 637
Именно!

# 638
Оят днес стегна кафявия сборник за Писа на Архимед - казала г-жата, че започват задачи от него.

# 639
  • София и там където не се пуши
Честита пролет, като гледам днас никой не открил темата да пише за изтезанията на децата.
В нов подфорум сме   bouquet

Е как при нас дойде, я погледни навън  newsm78

ПП. Сега видях, че не всички теми за училища са преместени тук, явно пак има някакво деление.

Информирай модератор, ако са пропуснали нещо  newsm78

# 640
Аз пък чак сега водях, че сме преместени..старост, нерадост....

как се наричаше това с многоточието в литературата? апосиопеза?  Hug

# 641
  • Варна
Не са преместени темите,в които има инфо за у-щата като такива и не са чат сигурно. Rolling Eyes

Я да ви питам знаете ли по-точно кога става записването след 2то класиране ,което май на 3-4 юли излизаше?! Thinking Че малкия иска да ходя с него на лагер в периода 10-15 юли,дали ще е приключила галимацията дотогава.

# 642
  • Вече на светло в София
Не са преместени темите,в които има инфо за у-щата като такива и не са чат сигурно. Rolling Eyes

Я да ви питам знаете ли по-точно кога става записването след 2то класиране ,което май на 3-4 юли излизаше?! Thinking Че малкия иска да ходя с него на лагер в периода 10-15 юли,дали ще е приключила галимацията дотогава.
[/quote
Записване на учениците на втори етап на класиране - 05.07-08.07]

# 643
някой беше пуснал график с дейностите по приема скоро - преди ден - два може би?

# 644
  • Варна
Ееее,MAD,благодаря ти! Ще го огрее малкото значи,че то тази година е тотално зарязано милото.

Общи условия

Активация на акаунт