КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 383
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Явно само аз влизам с положителна информация  Tired Нооо да си кажа-от градината също са спрели кампанията по набирането на средства и тая вечер ми връчиха плик с 924 лв,като казаха,че имало още малко в др. две групи.Така както са тръгнали нещата  #Crazy  В такива едни моменти когато усетя подкрепата зад гърба си,си казвам-ама това на мен ли се случва.После преминава една мисъл-ще го преборя това чудо,виж колко народ се е втурнал да ти помага.За секунди прибягва обаче друга-хммм,ще има за погребението ти  Embarassed Пропъждам всичко и сякаш летя...Трябва,трябва да преборя тази болест.Не и с мен,не и този път  Peace!
Сега друго.При нас както беше спряло да вали и снега се бе стопил дори / Joy /,отново заваля ...сняг   Sad  Какво   33uu да се прави,ще изтърпим Марта и това е.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 19:04 от lucia

# 316
 smile3534
Да кажа поне едно здравейте
Люси,радвам се,че сумата се събра,и съм сигурна,че ще се справиш
С мен какво става вече и аз незнам,но нямам никакво време и само напрежение да му се не види
затрупана с работа и деца,вече и батериите ми се изтоштиха-от декември вече трета колежка е гипсирана,за мен викаха лекар на работа,а днес на три пъти ми прилоша
Повече няма да ви занимавам с моите проблеми,само ме извинете,че не пиша ,но нямам физическата възможност-изморена до краен предел и така

# 317
Явно само аз влизам с положителна информация....

Ми ние твоята положителна информация най-много я чакаме, Люска!  Hug Толкова се зарадвах като прочетох, че похапваш, макар и мъничко. Нищо, това е началото. И все по-добре ще става. Пък как няма да го пребориш онова, гадното! Толкова хора се молят за теб и те подкрепят, няма начин и Господ да не се смили!  Praynig Вярвам искрено в добрия завършек на твоята одисея.

Мамче, проблеми винаги има. Те са като главите на ламята от приказките - решиш един, изникнат други три.  ooooh! Но това е животът. Не се коси за неща, които не зависят пряко от теб! Пести си нервите, спокойствието е по-добър съветник и помощник. А много скоро ще се видиш и любими хора, които няма как да не те зарадват. Усмихни се, момиче!  Hug

Тук валя само дъжд, но е студено, мрачно, гнусно.... Баба Марта много ме разочарова. Крайно време е утре да се вземе в ръце, да измете мръсните облаци от небето, да спре да проветрява улиците и да включи слънчевото отопление. Тогава светът ще изглежда по-добър!  Peace

Теди, писали сме заедно. Какви са тия прилошавания? Ниско кръвно, преумора или нещо друго? Пази се. В края на краищата не можеш да замениш всички колежки! Може само да навредиш на себе си. А това не е добре, мила. Не се притеснявай да се оплакваш тук - тук си сред свои, всяка от нас в даден момент се е чувствала така. Че май повечето и в момента са така. Ще те разберем, ще се опитаме да те поутешим. Поне да ти поолекне малко на душицата.  Hug

# 318
...Не се притеснявай да се оплакваш тук - тук си сред свои, всяка от нас в даден момент се е чувствала така. Че май повечето и в момента са така. Ще те разберем, ще се опитаме да те поутешим. Поне да ти поолекне малко на душицата.  Hug [/b][/color]

.... newsm27 newsm27 newsm27 newsm27 newsm27

M ?! kO речИ бабиното?! ....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 319
  • Пловдив
Люска така ми харесваш и с хапването и със паричките Hug Hug
 само за погребенията не ми харесва Naughty  такива мисли да са аут от главата ти моля те Praynig
Ти само заради тези хора които ти помогнаха трябва да се бориш и да смажеш и с нашата и тяхната  помощ тази ГАД bash bash
Горе главата момиче ,знаеш че сме до теб и те моля прави това което трябва пък да става каквото  ще . Peace а аз знам че ще се справиш! Hug

Фейче и тука е студено и да ти кажа че сега ми е по студено и на мен отколкото през зимата. Сега даже се обличам с блузи дълъг ръкав  ooooh!

Мамче ,Теди,ще се справите момичета PeaceДано и на нашите улици изгрее слънце. Praynig

Хайде отивам да гледам "Къртицата" Hug

# 320
Нали оня ден сумата беше 3556 лв? С 300лв. от мамите от квартала и с парите от детската градина сумата вече е  Shocked 4811 лв.
Анкасче,как е зъбчето?
Мамче,никакви  Naughty депресии!
Теди,не се преуморявай,не можеш да свършиш работата на целия китайски народ  Mr. Green !
Мастерче,къде са снимките,а,а,а,а  newsm53 smile3534
Юлеее,кво стана с брезичката и с тебе?
Фейче,ще дойде слънчо,ще дойде.Още малко и е твоето време  Hug
Зиче,с работата е трудно.И за млади и за стари.Но както и другите са казали-който търси, намира.Знам,че ще успееш  Peace
От ЕГН-то ли,от друго ли,но забравих.Май на Мери мъжо беше в болница.Стискам палци по-бързо да се оправи!
Хейли,дано за куч няма големи последици от натравянето.Мойта кучка много ме ядосва и само бели ми прави,но пък умирам от страх,ако нещо не и е наред.
Жакииии,бързо да си покажеш хубавото личице от дупката и по-често тук да ни навестяваш!
Ели,какво стана с очите?Вече по-добре ли си?
Кого пропускам  newsm78 Бубето,Пацето,Мики може и други да има,не е нарочно,но на вас,а и на всички ви,желая успешен и ползотворен ден  Hug !

# 321
добър ден! Hug
Аз се запилях естествено...ама натоварена седмица. Днес влязох да видя... и хоп?! Издирвате ме! Mr. Green
Много набързо обаче, че наистина времето ми диша зад врата.
Първо да кажа - ЛУСИ - браво че прояде!Браво че се събраха толкова бързо паричките!Браво че не се предаваш!/ ще си зажумя за онова черно изречение...все едно не съм го видяла.../
Второ да кажа - МАМЧЕ - миличка Hug - "...след тъжна есен, зима люта...отново идва пролетта...."Е, тази година пролетта е непредсказуема... ама ще дойде. Ще изгрее слънце и на твоета улица. СКОРО!!! Hug
Трето да кажа Mr. Green Фейче, не ми чакай Баба Марта да ми се взима в ръце... Тая бабичка съвсем я е хванала склерозата явно! Ми земи запретвай ръкави и мятай пръчката. Айде! Искаме топло, искаме слънце.. писна ни от тези якета и куча студ!!!!
Сега продължавам по ред аз! Mr. Green Без да точкувам че много ще ми станат точките
ЗИЧЕ, първото нещо което ми дойде наум е...да правиш това което наистина харесваш. Знам, че можеш всичко и му разбираш и си съвестна...ама в БГ е така... търсят 20 годишни... Tired
Обаче.. ти обичаш да готвиш, умееш да го правиш и мисля че може в тази насока да бъдеш един перфектен "шеф". Ако живеехме в друга държава , нямаше да ти дам тоя съвет. Щях да те накарам да вземеш пари от децата и да направиш своя закусвалня... но тук нещата са непредсказуеми за момента..и да ти кажа всяка инвестиция е рискувана.
Мастерче, ко кАиШ за снимките? НямаЛо снИмки - така ли? Crossing ArmsТц,Тц..... нИ се приема!!!! Crossing Arms
Мери, и на теб много ти се насъбра напоследък!  Hug Но и това ще премине.. не се обвинявай... нямаш вина ...
Теди - уф, троята работа все я мисля... Казвала съм го и преди - аз щях да си взема шапката отдавна...ама съвети отстрани лесно се дават, особенно в таз безработица и безпаричие... Незнам какво да те посъветвам... Но здравето ти само подсказва че нещо не е наред и трабват спешни мерки по въпроса!
Анкас-че... зъболекар ли каза.... ooooh! ooooh! ooooh! Аз след като миналата седмица ми падна пломба от халва, тази ми изби желязо на коронка, и снощи 2 часа рязахме и пилихме... днес гладувам с теб. Боли ме, дращи ми, като бита с чук през устата съм... Разбирам те прекрасно девойко! Hug
Бубе - ми браво за маникура! Така трябва.  Аз много харесвам добре поддържани ръце. Със Як маникюр и поддържана кожа и нокти... Е да ...ама аз не съм в тази графа... Вечно съм омазана с бои и мастило, вечно съм със счупени нокти... Миенето на чиниите хич не ми помага... А и навика да си изгриза някой пръст по време на книга или филм... май ме лишава от тази ЕКСТРА. Но се радвам на хората които намират време за себе си...  Hug Аз...може би в друг живот... На Фейчето близначка съм. Не мога да се гримирам, с косата - ръцете ми пречат, и дори едно червило нямам бе!!!!Но пък за сметка на това имам бели коси Mr. Green JoyЗащото на фризьор подстригване + боядисване намирам време да ида 3 пъти в годината!!!!! Голяма съм шматка да знаете!!!
Биби, Мики, Жаки, Паце и Рози, дано не пропуЩам нЕкой Blush нЕ е нарочно!

Желая ви един хубав макар и студен ден.

П.П.За брезичката...какво да кажа... в тая студ... няма никЪв шанс да се разлисти че да разбера дали са е хванала...

# 322
Много хубави редове прочетох ...благодаря ви на всички!
С вас по-лесно се живее този гаден и нелек живот. Hug
Юлка, винаги ми е хубаво да те чета(и преди съм го писала).Имаш дар слово(също като Фейчето) и добре си служите с изразните средства! Hug Hug
Вече съм в една предрадостна треска от дългоочакваните гости.Виждаме ги веднъж в годината и  нямаме търпение всички вкъщи. Party
Луска, много се радвам за хубавите новини.Добри хора винаги ще има, хора с големи и добри сърца. Heart Eyes
Не позволявам точно ти да имаш такива черни мисли. Naughty Не си сама, и подкрепата, която имаш трябва да ти дава сили, за тази нелека битка!Която вярвам, че ще спечелиш. Praynig
Мери, хубаво е, че операцията на мъжо ти е била успешна.Сега само му пожелавам успешно възстановяване и повече да се пази! spoko
Мастърче, к`ви са тия бастуни, еййй! Rolling Eyes Тук сме само 18 годишни, при това модели! Sunglasses
Честито ти новодомство, нов хладилник и скоро и за друго да те честитаме! Hug
Зиче, лошо нещо е това с работата ... И аз го изпитвам същото, нищо че съм малко по-млада от теб.Вече ни имат за хора втора ръка. Confused
Дано нещичко изскочи пред теб! Praynig
Адашке, пази се и ти!Имаш две слънца, които имат нужда от мама.Не се преуморявай!Никой не може да надскочи себе си. Peace
Искам да прегърна всяка ви, преди да зачезна отново!Анкасче, Рози, Жаки, Ели, Бубе, Паце, Хейли, Мики ... и който още не съм изброила(ма т`ва е от ЕГН-то)...
Опитах се да бъда максимално изчерпателна! Mr. Green Simple Smile
Хубав и спокоен ден и нека скоро Пролетта и слънцето да бъдат наши верни спътници!

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:27 от Mam4е

# 323
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте!
АЗ нали се появявам от дъжд на вятър  Flutter сега ще ходя първо да почета, пък после ще се доразпиша! Прегръдки за всички!

# 324
  • На планетата земя
Добър ден на всички! Simple Smile
Да взема да напиша и аз два реда в тоя мразовит ден.Иде април месец а още не можем да хвърлим палтата и ботушите,май за другата седмица затопляне дават.
Люси,не допускай черни мисли да минават през главата ти и ги прогонвай надалеч.Изпитанията идват за да ни направят още по-силни,ти ще излезеш победител от тази борба.
Мамче,никакви дупки ама никакви.Нали така си говорехме в оная другата темичка да бъдем търпеливи и позитивни и да следваме мечтите си.Макар че и аз на моменти се сдухвам ама....
Мастер,аз съм тука отскоро ама баби не виждам. Joy
Julis,такива работи като бяла халва ги отбягвам заради коронките,че счупи ли се някоя освен че свалянето е неприятно и подмяната е доста скъпа за отънелите ни джобове. Crossing Arms
Днес съм на тържество на детето ,винаги много се разчувствам и се разплаквам ей сега ще порастнат бързо децата.От утре пък почва ваканцията и картинката ще бъде пълна в къщи. Laughing Laughing Laughing
Хайде усмивки от мен! Hug

# 325
Привет мили момичета  wavey

Люска, много се радвам за теб, давай хапвай и тука на отчет кога какво си хапнала, че да те  проконтролираме и ние тука аха  Naughty  hahaha Hug Hug Hug  Не са много парите, не се притеснявай, знаеш как е в БГ не се знае какво непредвидимо може да излезе, така, че  не закривай сметка и нека има  Peace

Зиче, така добре те разбирам за търсенето на работа  Hug  За съжаление е така приятелко, дърти не искат никъде, независимо за каква работа. И аз не съм добре поради тая причина, не се понасям, но не мога и да се примиря, имам чувството, че полудявам  Sad

Мамче,  Hugприятно посрещане на сестричката и дано поне тя допринесе за излизането ти от дупката, аман с тия дупки, аман , нооо  не виждам нещо и светлинка та ....

Теди, Hug ама пази се момиче, пази се  Peace

Фейче, студ студ и пак студ тук и сняг натрупал даже Mr. Green Вземай пръчката както Юлето ти е казала и идеййй  Hug Hug Hug

Бубе, приятно изкарване на празника, и да ти кажа пък поплачи си, това са хубави сълзи мисля аз, аз  винаги поревавам, даже и сега когато децата са ми големи, но когато присъствам на такива детски празници все рева, ми такава съм де да знам....  Thinking

Юле, ходи да оправяш зъба докато е време, че при мен е ужасна работа и все отлагам и не ходя, сега отидох, че е преден зъб и затова. Не знам кога ще правя другите, ама когато тогава,  дано поне да не ме болят  Mr. Green  Дано да е добре брезичката, че  това гадно време много неща развали май  Crossing Arms.

Диде, де се губиш като те няма  newsm78   Heart Eyes Hug

Сега отивам да готвя, не знам какво  newsm78, но трябва нещо да спретна.

Желая ви хубав ден и гушкам  всички - споменати и неспоменати Hug Hug Hug

# 326
Давам отчета за яденето както нареди Анкасчето.Закуска-препечени филийки със сиренце+150 гр алое/последното не го бях пила отдавна щото и от него ми се повдигаше/.За обяд млечно-плодова оризова каша/бебешко пюре от 190 гр,почти цялото/+алое 150 гр+бебешко пюре от вишни.До сега спах и като се събудих видях,че имам още една препечена филийка и сиренце и я изядох.Пих отново вишни.Утре ще си потърся др бебешки каши,зеленчукови и плодови.Хем са леки,пасирани,хем да ме понадуят  Mr. Green Инак да чукна на дърво и дървена глава  Mr. Green не ми е ставало лошо,не съм се чувствала отпаднала,но в момента имам темп-37.8  Sad Довечера май ще пия хексалгин пфуу.
Ами това е.И тук е много студено.А на мен още понече щото съм само кожа и кости,няма грам мазнинка да ме топли  Twisted Evil

# 327
Кацнали са на родна земя моите хора! dancing dancing dancing

Люска, браво за отчета.Така те искаме - да хапваш и да не се даваш!
Обаче тая температура, да ѝ се не знае!Пий лекарството и да се оправяш! Hug

# 328
Здравейте и от мен.
Гушкам ви всички.
Доста време не съм се разписвала но още дишам.
Обещавам за напред да съм по редовна.
Мислено съм с вас винаги Hug newsm51

# 329
Мони, много, много се радвам да те видя  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт