The Walking Dead - Тема 3

• 15 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Ænima/Albuquerque
Изгледах и аз.

Мисля, като Бебето

Скрит текст:
пълнеж!  Crossing Arms
Андреа ще я спаси... Милтън, ако не гризне дървото.  Tired
Само ми е чудно, Губернатора, като е толкова отворен, що не убие Андреа и Милтън направо, хем вижда, че контрола му се изплъзва. Толко ли е заслепен от пуста жажда за мъст, че да се мисли за всевластен?  Crossing Arms

# 526
Да, ама иска да ги убива бааааавно, другото не е кефско.  Mr. Green

# 527
Като гледах Губернаторът с тази превръзка на окото и подсвиркването, се сетих за Ели Драйвър от Kill Bill  Mr. Green мноооого любим образ  Heart Eyes

# 528
  • София
гледаааааам! гледаааам! най - сетне!

нещо не ме вдъхнови тоя епизод... пълнеж на поничка с миниатюрно количество смисъл.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 23:28 от В@ня

# 529
Сутрешна доза смех:

Цък и цък.  Mr. Green

# 530
Думи нямам , ако това не е Лебедовата песен на Андреа , тия сценаристи са за убиване. Можеха да резделят действието в двете половини..........к`во беше това криене като в детската градина  Twisted Evil Не изненадах се , не потресох се - ядосах се!
ай кат ми мине още.....

п.п. Пуц , що пропускаш лудите фенки - набор Middle finger  Joy

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 09:01 от Cafelate

# 531
Щото не е пускал техни снимки. Аз работя само с една информационна агенция, знаеш.  hahaha

# 532
Изгледах - не се впечатлих изобщо Sad Никакъв Дарил, никакъв Мърл - само Андрея, която поне в тази серия не ме подразни толкова , колкото обикновено ме дразнеше. Губернатора започна да ми се изчерпва, като образ и да ми става досаден и доста неестествен с тази стая за мъчения и бла-бла. Стискам палци Анреата да оцелее все пак, смятам, че има какво още да се гради по нейния характер във филма.
Двамата негри са ми интересни, все си мисля, че ще сменят лагера... Или ще станат предястие за зомбенцата   chef

# 533
  • на кого му пука

Само Милтън знае за стаичката за мъчения и е логично той да пусне Андреа.И понеже е достатъчно беззащитен и морален най-вероятно ще го убият за това.Брата и сестрата по някакъв начин ще се присъединят към групата.Ако Мишон се задържи по-дълго като образ се очаква да я чифтосат с някой черен.Или ще е брата или онзи дето се беше барикадирал в града,но той е по-малко вероятен.

# 534
Значи аз съм единствената, която страда за Андреа  Confused
Наистина ми стана много гадно за нея - на крачка от целта и айдеее...

И на мен Губернаторът ми изкуственее - ми не ми е убедителен, сори  Crossing Arms

# 535
А , как така Мишон с негър ? Нея съм я цанила на Мърл , толкова са химични  Mr. Green

# 536
Я да не ми пипате момичетата бе  #2gunfire

Те са си една за друга пък, имат перфектна химия
Ето и пример  Joy

# 537
Буми, и аз мисля, че образите на Андреа и Мишон много добре си подхождат и допълват.. И все имам усещането, че Мишон гледа на Андреа като приятел, но и нещо повече  Embarassed /ауу, ква съм покварена  Laughing/

# 538
Край Смоуки заразих тА...  Blush
Отбор Андреа   Hug

# 539
Ми цяла зима мъж не са видели , само зомбита , как да я гледа само приятелската  Wink

Общи условия

Активация на акаунт