The Walking Dead - Тема 3

• 15 693
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Буми, и аз мисля, че образите на Андреа и Мишон много добре си подхождат и допълват.. И все имам усещането, че Мишон гледа на Андреа като приятел, но и нещо повече  Embarassed /ауу, ква съм покварена  Laughing/

Споко, и аз имам такова усещане, даже причина си му намерих съвсем логична.

А , как така Мишон с негър ? Нея съм я цанила на Мърл , толкова са химични  Mr. Green

Тийм Мърл!  newsm18

# 541
М + М = МЪРЛЬОВИ 

# 542
Ей сега те натупах  box
как ще ми обижда момичето

# 543
  • Ænima/Albuquerque
Оффф...

# 544

hahaha hahaha hahaha

Ей сега те натупах  box
как ще ми обижда момичето

Кой тва?

# 545
Пуци, каква викаш е според теб причината за нещата между Мишон и Андреа... newsm78
Да си призная не съм разсъждавала в тази посока, но тихо и негласно между тях тече комуникация...нещо като при Деръл и Каръл, която вече ми се ще да я свитнат, че ми доскуча това проточване  Laughing

# 546
Как кой Латето  hahaha hahaha hahaha

Няма спойлери още... ще си изгриза пръстчетата от чакане
Казах ли колко ме е яд за тазседмичната серия, а промото бее толкова яко...  Tired
Кога ще се науча да не се подвеждам така  smile3555

# 547
Мен  Shocked Че аз Мишон я харесвам ! От нея струи такава лес- пауър , че ми се повръща , затова и я вкарвам в пътя с Мърл!

# 548
Мен ме кефи как актрисата няма нищо общо с образа,
Данай е толкова нахилена, а Мишонката толкова намръщена

# 549
Да , да , сладурана е и супер тяло вади  Crazy

# 550
Абсолютно! Не можах да я позная от пръв поглед, такава е лъчезарка.

Смоуки, това, което спомена в последния епизод Мишон, за онези двамата. Явно са ѝ били близки и са я третирали твърде зле. Логична и достоверна причина да се отврати от мъжкия род.

# 551
Аз си мислех, а и някой беше споменавал в предишни теми, че единия от двамата й е бил гадже. Ама сега пък в този епизод изглеждаше сякаш не ги е харесвала тези двамата. Надявам се скоро да ги споменат това - не че е много важно - нали им свалиха главите Simple Smile

# 552
За двамата с Мишон според комикса

Скрит текст:
Единият е бил нейно гадже, а другият най-добрият му приятел. Но не знам как са се зомбясали

# 553
  • София
Като ви чета си мисля, че когато сериите отслабнат почваме да мислим за чифтосване.

Губернаторът почна много добре, обаче цяла серия да търчи безцелно....

# 554
  • на кого му пука
Почна да откача и да губи самообладание.Усеща,че му провалиха образа пред съгражданите.
А чифтосването е част от живота.Ако разделят двойката Маги-Глен,трябва да сформират нова.Макар че аз  предпочитам те да останат,а Мишоната да е лезбо.

Общи условия

Активация на акаунт