The Walking Dead - Тема 3

• 15 672
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
И на мен така. Може би шест, това е горе-долу максимумът, отвъд който всичко почти се превръща в боза, с малко изключения.

# 61
Ще ме линчувате, но на мен не ми се ще TWD да става сто сезона, щото почти съм сигурна, че ще поизтъпее  smile3505

И аз съм така. Но 20 епизода и 5-6 сезона ще са достатъчни да изчерпят темата. Досега за 3 сезона има 35 епизода. Rolling Eyes

# 62
  • София
Така, така! Хич няма да те линчуваме!

чакайте и тук да ви поздравя за 8 март

# 63
И на мен така. Може би шест, това е горе-долу максимумът, отвъд който всичко почти се превръща в боза, с малко изключения.

Сори, ама току що си представих наште хора след 20 години в ефир  Laughing като тези от Дързост и красота  Joy

# 64
В IMDB пише за последния 16 епизод- 31 март newsm78

Да, но при нас ще е на 1 април.  Grinning
Оф, вярно.  Водката е виновна  Blush

Може би заради сериозния бюджет не могат да го раздуват прекалено сериала..

# 65

Сори, ама току що си представих наште хора след 20 години в ефир  Laughing като тези от Дързост и красота  Joy

hahaha

Ване, пак романтика, да ти се ненадява човек.  Mr. Green

# 66
  • София
Е кво, едно внуче на Дарил бих гледала, Арбалет джуниър Sunglasses

# 67
Ще го имам предвид.  Mr. Green

# 68

hahaha

Ване, пак романтика, да ти се ненадява човек.  Mr. Green

този път не съм Ването  Mr. Green

# 69
  • Сопот, Пловдив
Ей, в един ден финала на зомбитата и началото на трети сезон на троновете, то ще се чудя кое да гледам по-напред.  Mr. Green

# 70
  • София
По телевизията ма hahaha

# 71
  • Ænima/Albuquerque
Ей, в един ден финала на зомбитата и началото на трети сезон на троновете, то ще се чудя кое да гледам по-напред.  Mr. Green

Изобщо нямам такива дилеми.  hahaha

# 72
пълво зомбитата за да ги приключа и после почвам другото,
там и без това знам какво ще стане  Mr. Green

# 73
Смоуки, извинявай.  ooooh!

Нельо... Нямам кво да кажа. Да взема да млъкна вече най-добре ще е.  Blush

Изобщо нямам такива дилеми.  hahaha

Също. Mr. Green

# 74
  • София
Ко мий на романтиката?????

Общи условия

Активация на акаунт