The Walking Dead - Тема 3

• 15 652
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Ænima/Albuquerque
У! И ааааз!  Mr. Green

# 616
  • София
мммм... да...

# 617
Мечтателки  hahaha hahaha hahaha

Я пак по темата
Промото на 15-та серия

Снийк #1 Дарил + Глен

Снийк #2 Мърл + Рик

# 618
Ще цитирам един много любим филмов герой: Now that's how you're supposed to drive! From now on, that's how you drive!

Айдееее, неделя, неделя, неделя, неделя!   animal037

# 619
Ей, измряхте. Пак смехче:

Веднъж и дваж.

Четох вчера някаква дискусия в Туитър, в която се спомнава някаква подозрителна снимка със зомби, ама никой не я показа, ше им се не види. Плюс информация, че един от продуцентите искал Рик да гушне букета на финала на този сезон.

# 620
  • Ænima/Albuquerque
Плюс информация, че един от продуцентите искал Рик да гушне букета на финала на този сезон.

Ай ся!  Crossing Arms

# 621
Ми искал бил, ама щом е изтекла тая информация, едва ли ще му се получи.  hahaha

# 622
  • Ænima/Albuquerque
Много иска!  Crossing Arms

# 623
  • КиТ
А не Рик няма да го пипат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 624
А да гушне букета тоя продуцент  Crossing Arms

# 625
 Joy Joy Joy Мен повече ме яде каква е тая подозрителна снимка със зомби. И освен тва, АМС призоваваха за въпроси към госта им-изненада след неделната серия. Досега винаги са си ги обявявали гостите (откакто ги следя, де), ся го пазят в тайна, което ме навежда на мисълта, че ще им гостува, някой, когото ше гътнат.  Thinking

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Ууу, ще имат гост умрял?  Flutter

# 627
Това Talking Dead ли ? Не го гледам.

# 628
  • София
Joy Joy Joy Мен повече ме яде каква е тая подозрителна снимка със зомби. И освен тва, АМС призоваваха за въпроси към госта им-изненада след неделната серия. Досега винаги са си ги обявявали гостите (откакто ги следя, де), ся го пазят в тайна, което ме навежда на мисълта, че ще им гостува, някой, когото ше гътнат.  Thinking
Бе аз четох някакви коментари за зомби-Дарил, обаче все едно не съм го казала  Rolling Eyes

# 629
  • на кого му пука
Ай да не чувам такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт