The Walking Dead - Тема 3

• 15 639
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Нелкаааа  Heart Eyes

Снощи направих грешката да гледам Until the night и не мигнах цяяяла нощ  Mr. Green

# 691
Линк. Моля, линк.

# 692
  • UK
Оооо, много добър епизод, ама...

Скрит текст:
cry cry

# 693
  • София
Изгледал

Скрит текст:
За Дарил ми стана по-мъчно, отколкото за Мърл. В другата серия не се ли изнасят от затвора? Товариха някакви багажи...Може Губернатора да намери празен такъв Rolling Eyes

# 694
Скрит текст:
За Дарил ми стана по-мъчно, отколкото за Мърл. В другата серия не се ли изнасят от затвора? Товариха някакви багажи...Може Губернатора да намери празен такъв Rolling Eyes

Е, естествено!  Mr. Green

За другоот - и аз такива подозрения имам. Два снийк пийка гледах и в двата нещата ми изглеждат така. Пък и дано не само да изглеждат,
Скрит текст:
че като видях с каква огнева мощ и жива сила идват, направо ги евидях мъртви до един нашите.

Смоуки, не ме мъчи, кажи къде гледа филма! Никъде го няма по тракерите. Чак пък толкоз тъп да е, не може!  Shocked

# 695
И аз изгледал. И аз като Нели, няма да пиша друго засега. Довечера пак ще гледам по Фокс. Heart Eyes

# 696
  • Резерват "Северозапад"
Гледах! Не ми се коментира....иначе е страхотен епизод Heart Eyes!!!

# 697
Скрит текст:

Е, естествено!  Mr. Green

За другоот - и аз такива подозрения имам. Два снийк пийка гледах и в двата нещата ми изглеждат така. Пък и дано не само да изглеждат,
Скрит текст:
че като видях с каква огнева мощ и жива сила идват, направо ги евидях мъртви до един нашите.

Смоуки, не ме мъчи, кажи къде гледа филма! Никъде го няма по тракерите. Чак пък толкоз тъп да е, не може!  Shocked

Пуци, мило, не е умишлено, но в офиса настана някакъв хел  #2gunfire

Няма го по торентите. Има го само в youtube и е на части, та кофти се гледа малко:
http://www.youtube.com/watch?v=qQiwsclKGxA
Що пиене изпи тоз човек...Никълъс Кейдж ряпа да яде  Mr. Green И що цигари изпуши...аз съм хард смоукър, но чак на мен ми стана гадничко
Все пак хубавец е, нищо, че е малко пуФкавичък в този филм

# 698
Жива да си. Уж гледах и в тубата, а нищо не ми излезе. Толкова съм гледала.   bouquet

# 699
  • Ænima/Albuquerque
Уфффх...  Tired

# 700
Все пак хубавец е, нищо, че е малко пуФкавичък в този филм

Е, не е де, просто е с по-загладена физиономия, щото е по-млада (физиономията). Оттогава що фас е издимил...  hahaha Вярно обаче изпи и изпуши света, и на мен ми понатежа. Mr. Green

# 701
Куизчета на килограм, за който си няма друга работа.  Mr. Green

# 702
  • София
гледахме ли всички, та да обсъдим днес?

напираше ми един въпрос, който се сетих докато спах, обаче го забравих...

# 703
Ми надявам се да сме гледали всички поне по веднъж.  Laughing

# 704
Някои по повече  Joy

Общи условия

Активация на акаунт