SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 547
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Гласувано  Party

# 106
Як епизод. Пак ще го гледам, че ме разсехваха снощи и не можах да хвана всички основни моменти.
Междувременно, поздрав за Маракана:

# 107
  • Buffyworld
Пак ще попитам - някой разбра ли коя беше демонката , която влезе при Наоми в края на епизода ?  newsm78

# 108
един манип за почерпка,че опуках 8 изпита ...  Mr. Green
и да ми давате идея за свръх-татуировка  Crazy

# 109
  • # супернатурална #
Лисе, все така да ги пукаш! И манипът ти плаче за опукване  Mr. Green
Каква демонка? Май трябва пак да гледам.

Прелест моя рошавааа  Laughing

# 110
Пак ще попитам - някой разбра ли коя беше демонката , която влезе при Наоми в края на епизода ?  newsm78

Аз не смятам, че това не беше демонка, а ангел, вероятно от подчинените на Наоми.

Доста неща има за обсъждане в епизода.

Обаче забелязвам нещо вече в трети епизод.Според мен има прилика във вече три епизода с еднакъв номер от 7-ми и 8-ми епизод.Епизод 7.12 и 8.12 се разправяха за време, за пътуване във времето.И в епизод 7.15 и 8.15 се срещаме с герой, когото Сам и Дийн са се срещали преди, но не е показвано.В епизод 7.17 и 8.17 Кас се връща след дълго отсъствие, появява се и Мег, епизодът е драматичен.Забелязали ли сте го това?Случайно ли е?Като шаблон е това. newsm78

Браво, Лисе за изпитите.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 20:34 от Jennifer.

# 111
Помните ли, че миналото лято Екълс продаваха къщата си в Лос Анжелис? Е, цената, която искаха за нея беше 3.495 млн. долара, а сега е вече сааамо 3 милиона Grinning (източник). Ако не събирах за конвенция, веднага щях да... се замисля hahaha .

# 112
  • Buffyworld
Дженифър,   не бях забелязала  тези повторения. Сега обаче вече убиха Мег и няма как да се появи отново в девети сезон. На мен ми направи впечатление, че действително, винаги Кас се появява към средата на сезона и винаги става "Зъл", ако мога така да се изразя - - в 22 серия на 6-ти сезон например, в края на седми сезон също, а и  сега - като открадна плочата . Дали пак няма да стане зъл и да действа самостоятелно ? А тази, която я помислих за Демонка ми напомни на майката на момчето- пророк. Нали нея я облада демон и се чудех дали това беше тя.

# 113
https://twitter.com/JerryWanek/status/314979000416100352
Speaking of detail! Naomi's office windows have a certain pattern no one picked up on?

https://twitter.com/JerryWanek/status/315338175591624705
Do not over think!   Very obvious Christian symbolism.

# 114
Мерси Гале  Hug

О,къща,яко,и аз да почвам да спестявам от закуски освен  hahaha

# 115
  • # супернатурална #
Да почакаме да падне цената с няколко милиона, криза е  Grinning

Забележете физиомутрата на Джаред

# 116
Йее, сега за къще ли ще спестяваме. Присъединявам се. Мисля, че с общи усилия, спестявания от закуски и ходене пеш сутрин, вместо с градския рейс, можем да спестим нужната сума дружно да си купим къщето Дженсъново и да си ходим на СПН-ваканции там. Simple Smile Яко ще е.

Епизодът го изгледах, но не бях забелязала закономерността с повторението. Честно да си кажа, последните 3 сезона на Свръхестествено ми се повтарят така или иначе, та не е случайно, че не съм хванала модела.
Кас сигурно ли е, че ще е регюлър в следващия сезон? Не ми се ще пак да го появяват за епизод-два и историята да се върти само около неговото евентуално fall-of-grace.

Само на мен ли Мег няма да ми липсва особено? Виж, Краули ако махнат, определено ще пиша протестна нота до сценаристите.

И това със символите по прозорците на Наоми не го разбрах. Какви християнски символи им се привидяха?

# 117
# 118
И аз изгледах. Според мен Наоми имаше някаква скрита цел, освен да защитава плочата, т.е. ангелите. И се радвам, че Кас се отърси от нея и взе нещата в свои ръце.

От всички актриси, които са играли Мег, тази ми беше най-противната. Mr. Green

# 119
  • Buffyworld
Русата Мег беше най- готината - тази първата , с дългата коса.

Общи условия

Активация на акаунт