SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Oще интервюта с Миша, инфо за Кас...

Misha Collins Previews Castiel's Angry Reunion With the Winchesters

Supernatural: The Trouble with Castiel

'Supernatural' season spoilers: Castiel has his own agenda

Misha Collins On Castiel's Mission, Sam And Dean's Distrust, And 8.17

http://tvline.com/2013/03/19/the-office-series-finale-spoilers-ask-ausiello/:
Скрит текст:
Question: Any scoop on when Castiel will return on Supernatural? He’s been gone way too long. —Monnie
Ausiello: He’s back Wednesday, but it’s his season-ending story that has us intrigued. While Misha Collins says his angelic alter ego will have “a role to play” in Sam’s trials, he won’t be seeing eye-to-eye with the Brothers W for long. “Cas will [ultimately] be pursuing his own objectives that are not on the same path as Sam and Dean’s,” hints the actor. Hmm… wonder if that has anything to do with this.

# 91
8.18 'Freaks and Geeks' Promo:

# 92
  • # супернатурална #
Добро утро и честита ни серийка  Party Пускам си я без субс, довечера - със  Grinning

# 93

Десет минути и на мен са ми тамън Mr. Green .

# 94
Тия азиатки  hahaha hahaha hahaha

# 95
8.18 'Freaks and Geeks' Sneak Peek

# 96
Изгледах :
Скрит текст:
Като цяло епизодът беше доста добър,заслужаваше си чакането,жалко за Мег,кефеше ме.
Завръщането на Кас - много добро ,добре,че се усети и излекува Дийн ,мисля,че не плочата,а думите на Дийн му подействаха.
Жалко за Сам пак , може би всичко това,което му предстои,а и убиването на хрътката ще му влияе все по-зле.
Не разбрах защо Наоми отиде до Краули  Thinking

# 97
  • Buffyworld
Страхотен епизод !
Скрит текст:
Имаше доста забавни моменти, като например Мег да предлага на Кас да поразбутат мебелите или пък Краули и Наоми в Месопотамия, когато са били любовници Joy Коя беше демонката, която влезе накрая при Наоми ? Все още Кас не е на себе си, въпреки че не уби Дийн, мисля,че мозъкът му все още е промит.

# 98
2005 2006 2007

2008 2009 2010

2011 2012 2013

# 99
Ех ,сладури

# 100
# 101
# 102
Здравейте, доста сте се омълчали за епизода.

Хареса ми серията, имаше напрежение.Мег повече ми харесваше с черната коса.Сладки ми бяха Кас и Мег.Наистина жалко за Мег.Интересно ми е сега в какви отношения са Краули и Наоми.Някакъв вид съюзници ли са?Какво следва сега?Не искам много увреден да стане Сам от тези изпитания.Сега ми хрумна много странна идея.Ако Сам бива доста увреден, може Кастиел да си жертва ангелското сияние, за да го излекува и така да стане човек.

# 103
  • # супернатурална #
Аз не разбрах как така Наоми и Краули са имали нещо си по времето на Месопотамия, Краули не е ли доста по-млад  newsm78

Това с азиатките е забавно, дали не е реверанс към японските фенки, как ли тръпнат от удоволствие дребните мръсници  Laughing

hahaha

# 104
Рейтинг на 8.17 'Goodbye Stranger': 1.0/3 2.16 millions Peace

https://twitter.com/SuperWiki/status/314913461257789440
Meg was the longest recurring character on Supernatural, read her history on the show here: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Meg

https://twitter.com/rthompson1138/status/314613249851129856
i love Meg as a character and the many actors who brought her to life, to me she had a hero's death

Интервю и с Миша от посещението на Карина Макензи.

Нещо като спойлер:
Скрит текст:
Any news on what Supernatural‘s Dean will be doing while Sam is dealing with the Trials? –Sue
I turned your query over to exec producer Jeremy Carver, and his response was: “I can’t say much about the Trials, but when it comes to what might be in store for Dean, I have one word: Tron.” (Could that be, as I suspect, a reference to a certain casting notice that circulated last month?) (източник

И накрая гласуванка за хубавци Joy .

Айде стига толкова... засега Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт