SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 495
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Прекрасна тема.Импалка    bouquet, Дейна   bouquet

Честит празник!

Мисля, че и на двете гифчета е Мишата.Бях гледала някаква снимка на Миша с по-дълга коса.

Нов силен архангел се появява.
Скрит текст:
Episode 8.21 will see the introduction of a new character. This character will appear in episodes 8.21/8.22 and 8.23 and has the possibility for more appearances in Season 9.

His name is "Metatron" and is an aged angel, the scribe of God and has been around before the time of Adam and Eve. He is described as a cross between Obi-Wan Kenobi and Virgil Kent/Keyser Söze.
Розето беше обяснявала за Метатрон преди, да видим как ще го представят.

Официално описание на епизод 8.18 “Freaks and Geeks”
Скрит текст:
SAM AND DEAN RUN ACROSS A NEW AND UNUSUAL TEAM OF HUNTERS — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate some recent vampire kills and are surprised to learn Krissy Chambers (guest star Madison McLaughlin) is involved. They find Krissy and learn her father was killed and she’s been taken in by a man named Victor (guest star : Adrian Hough), who has taken in a group of orphan kids to teach them how to hunt. Victor is helping the teenagers find the vampires who took their parents so they can get revenge. Sam is intrigued by Victor’s method of giving the teenagers a home life as well as a hunting life, but Dean is suspicious of Victor’s motives. John F. Showalter directed the episode written by Adam Glass.
Интересна идея.
Да видим сега при играта на Мадисън ще си личи ли колко голяма фенка е на сериала, както беше в епизод 7.11. Laughing
Това е актрисата ако не помните.

# 16
  • # супернатурална #
Не вярвах, че може да се случи, но с тази тема Импалка надмина себе си  Hug Сигурно е и заради участието на Дейна  Hug Hug И това само по отношение на снимките, още не съм отворила линковете  Laughing

# 17
Здравейте  Hug

много са сладки тук  Mr. Green

# 18
О,Мистик ,да , да ги изяде човек  Mr. Green Blush Heart Eyes

# 19
  • гр. София
Галче, честит Имен ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!  Hug

Имам смътен спомен, че днес пък дъщеричката ти има рожден ден. Да ти е жива и здрава и повече да я слушате!

# 20
Гале , честит ти двоен празник да сте живи и здрави!

Vegas Con 2013 :
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 17:10 от малката лисичка

# 21
Добро утро Simple Smile

# 22
Галче,
Честит - мисля - троен повод   bouquet . Чудя се какво да пожелая, че да са доволни и мама градинарка и дъщеричка градинарка... Ми да! Една разходка, в парка-градина, на слънчице, сред напъпили дръвчета, тревички, птички, един морен градинар, да ви почерпи с ягоди, да ви разходи на конче, после да метне едно меко одеалце на тревата... Ехх...

Supernatural on MTV's 10 on Top - March 9 2013:

# 23
Галче, честити ти празници на патерица!  newsm51

Е кажете не са ли най-големите идиоти евър целият екип  Joy Joy Joy Joy

# 24
Да Joy !
Не подозирах колко много са ми липсвали изпълненията по конвенциите. Има страхотни снимки, клипчета Party - наудоволствих се до ръба Flutter .

# 25
Аз влюбен  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 26
Eх, Галче, чак джинсите си му скъсала със зъби най-вероятно, от нетърпение Whistling :

Ние пък ще се пораздвижим малко, някои имаме нужда Wink :

# 27
  • гр. София

Mr. Green

# 28
Ще се гледа  Mr. Green Обичам пай  Whistling

# 29
Я,какво туй Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт