SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 280
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Здравейте!

Да повдигна темата, че сме на втора страница.

# 437
  • гр. София

# 438
страшни са тук  hahaha сори за копипейста Mr. GreenНа последната много ми харесва как се развява косата на Сам   Mr. Green по-принцип предпочитам мъже с къси коси, ако може и без  Whistling, но Джаред е изключение Mr. Green

# 439
  • гр. София
На последната много ми харесва как се развява косата на Сам   Mr. Green

Вече не може да се види такова нещо. Този сезон толкова лак му слагат, че стои като каска. Като си движи главата даже и малките кичурчета не мръдват  Crazy

# 440
 Flutter така е, друго е да развее тази грива, както ни харесва на нас Mr. Green секси, дръзко и още по-секси. Смятам, че би било страхотна гледка

# 441
  • гр. София
Поздравче:

# 442
 smile3508 smile3504 втората Розе кърти мивки  Mr. Green колко е чаровен Heart Eyes

# 443

....  Този сезон толкова лак му слагат, че стои като каска. Като си движи главата даже и малките кичурчета не мръдват  Crazy

нали нали нали , много им се ядосвам на стилистите. Как може да го з... така!?!?!?!?!?! По добре да се постриже къса коса.

# 444
аз пък немога да се сдържа да кажа,че в момента гледам досиетата х и вече 4 от нашите супернатурални герои ги видях там-дядото на братята,този,който играеше сатаната,боби.....ох забравих кой беше другия.не бих се учудила и още да видя:)

# 445
  • # супернатурална #
Добър вечеррр  Laughing

Вее се - не вее се, лакиран-полиран-ондулиран... всякак го вземам  Peace

Heart Eyes

Ако този рапър е Джаред, тогава това е първата снимка на която не го познах. И втората на която не го харесвам...много.

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 22:42 от Г. Краули

# 446
Оу,мамини златни те  Mr. Green

# 447
  • В средата на времето
Гале, това нови снимки ли са?

# 448
Епизодчето в четвъртък ли е  ?

# 449
Епизодчето в четвъртък ли е  ?
дам, нямам търпение Blush

Общи условия