SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 515
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
На мен ми хареса. Не толкова самата история, случая, по-скоро отношенията между героите и някои детайли.

Ех, Джаред. Не така Mr. Green .

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 16:54 от Impala

# 481
Точно отношенията между героите, Сам-Дийн, Дийн-Чарли, Сам-Дийн-Чарли, а последната сцена със прегръдката наистина и на мен много ми хареса, Сам не очакваше, но беше много силен момент според мен.

# 482
Пак, пак, пак добър епизод! Ура! Те с Фелиша нямат слаб епизод, всъщност. Тя е винаги глътка свеж въздух, като Гарт.  Sunglasses

Имам въпрос за тутър-фийда - нали уж Джаред е писал, защо отдолу има въпроси от друг jarpad? Сам ли се пита? Rolling Eyes

# 483
Пуцка,
Джаред пише нещо, отдолу, под същия туит, започват да му отговарят. Тези "подразговори", които дори не излизат на началната страничка на туитъра на Джаред, съм оформила с тиренцата. Започващите с " @jarpad " са туитове на други потребители, които се обръщат към него. Започващите с " @MikeyRoe ", " @Leah617 " и т.н. са отговорите на Джаред към тях. По принцип можех да ги напиша "потребител: въпрос" и "Джаред: отговор", ама copy-paste ми беше по-лесно Rolling Eyes ...

# 484
Благодаря ти за търпението.  Hug Тия дни съм достигнала степен на тъпота, която изненадва и мен самата.  Mr. Green

# 485
  • # супернатурална #
Дай да видим дали мога да те мина. По тъпота, де, да не се зарадваш напусто  Mr. Green
Забравих, че днес е четвъртък  ooooh! ooooh! В смисъл, знам, че е четвъртък, щото утре е петък, а петъка го чакам от понеделник. Да не говорим ЧЕТВЪРТЪКА от кога го чакам Обаче! Забравих, че е ЧЕТВЪРТЪК и едва преди малко се сетих. Повече от три години вече забравям какво ли не, но никога не съм забравяла серията  Tired Сега направо на колене трябва да я изгледам. С орехови черупки под тях  Laughing

# 486
Я на опашката и двете Crossing Arms ! Аз имам една единствена мисъл, ангажираща напълно единствената сивееща клетка.

Пуц,
Няма проблем Hug . Това ти е много Норман Laughing . А най-кофти е, че съм сигурна, че същевременно ти е и малко.

*Мъъъъррр* гифче...

Ех, защо не ме "отстреля", поне веднъж #Puppy dog .

What took you so long?

Мога да отговоря на въпроса Whistling .

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 21:59 от Impala

# 487
И на мен ми хареса серията. Heart Eyes Обаче Чарли ми е толкова противна с тази захапка... Но героинята и е сладка. Crazy

# 488
Нищо ѝ няма на захапката, пък. Сладка, сладка, сладка!

Импалка, а ти колко мисли мислиш, че имам?  hahaha

Гале, изобщо не се слагай в кюпа, на теб ти е простено.  Naughty

# 489
Хванете се за нещо и се дръжте здраво. Следва бебешки и татковски пост.

https://twitter.com/jarpad/status/327624057812045824

@Juliemcniven  looks like my little boy has a crush!!!!

Jensen Ackles, Prince William, Michael Buble And More Celebratin … therhood (Photos)

Kim Kardashian, Kate Middleton and Jessica Simpson have been grabbing all the baby bump headlines in the celebrity parenting world lately, but let’s not forget that there are plenty of celeb dads-to-be that deserve some of the spotlight too (after all, they are an important part of the baby-making process!).

Plenty of celebrity dads out there are also celebrating and doing all of the pre-planning for their future bundle of joys, including Canadian crooner Michael Buble, Prince William, and of course Kanye West.

But if you ask me, there’s one celeb dad that I can’t wait to see in papa mode when the time comes: Jensen Ackles. Could you just imagine Jensen and his Supernatural pal Jared Padalecki going on walks with their kids in strollers? Ladies, I’m swooning over the thought already! LOL.

(Also, if you haven’t already, check out Jensen’s plea for his fans to donate to his favorite charity in lieu of baby shower gifts for him and his wife Danneel.)

Check out our photo gallery of other celebs who are also going to be first time dads in 2013 and let us know what you think!

Jensen Ackles

Although he hasn't announced a due date, Supernatural star Jensen Ackles is expecting his first child with his wife Danneel Harris. Could you just imagine Jensen and his buddy Jared having daddy playdates with his kids? That is a photo op I'm waiting for to happen!

# 490
  • гр. София
Тия дни се сетих за един от първите филми на ужасите, които съм гледала - "Шокър" (от 1989г.) - и се разтърсих и какво установих?!! Главният зъл персонаж се изпълнява не от друг, а от Мич Пилеги (или Пиледжи?), познат ни като дядото на Сам и Дийн, Самюъл.

Така му отиваше да играе Хорас Пинкър/Шокър! Беше абсолютен злодей, направо тръпки ме побиват като се сетя... И как отхапа устната на ченгето, брррр  #Crazy

# 491
Хааахаха, вярно той!  hahaha Колко страх съм брала с него... Ама музиката е веднъж!

# 492
Скрит текст:
Айде и аз изгледах : И на мен ми хареса много епизодът,,ох,едвам дочаках да чакам ама ,сега изгледах тъкмо прясно-прясно  Heart Eyes

И на мен ми хареса историята , ах този Дийн все гледа да помогне  Hug

Отношенията между тримата бяха страхотни , а като се прегърнаха двамата братя - просто незаменим любим завинаги мой момент

# 493
  • гр. София
Хааахаха, вярно той!  hahaha Колко страх съм брала с него... Ама музиката е веднъж!

Остави се! И как провлачваше крак...брррр...Ще взема да го изгледам пак, ако го намеря.

# 494
Аз го гледах преди година-две, от Замунда, мисля. Бррр, индийд.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт