SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 224
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Изгледах отново  Whistling със съпружието  Mr. Green
Скрит текст:
Много беше смешен Метатрон или Марв hahaha когато каза на Кас, че е трябвало да си избере по-привлекателно приемно тяло, тъй си е  Crossing Arms аз още недоволствам Peace

# 631
hahaha Лисе  Drunk но само аператив нали  Wink
Хахха , да малко , малко  Peace

Скрит текст:
Ах този People Angel уби ме в магазина  hahaha

Ох,епизодът беше много много МНОГО хубав !

Всичко ми хареса , сцените със Сара ,двамата братя накрая направо Великолепен епизод  Heart Eyes

# 632
  • # супернатурална #
Вярно са запазили най-доброто за финал. Не усетих кога започна, кога свърши. И хич не исках да свършва. Има още много хляб в сериала, еей  Laughing
Ама папА какъв монолог дръпна, а  newsm53 Не че споделям щенията ви към знойното му тяло, но ги разбирам..донякъде  Laughing

Абадон: "Търговеца?!  ShockedJoy

Фейче, драго ми е да те видя! Нямам нищо против Сам да страда по-често, изобщЕ не държа да е облечен, щом това те завръща в темата  Hug

Отивам за репете.

# 633
8.23 ‘Sacrifice’ Clip

В Рим Heart Eyes !

# 634
Хаха , Миша кърти пак  hahaha

# 635
Интересен беше епизода.Стана ми много мъчно за Сара. Sad Харесваше ми.Сега детето и е сираче.
Не очаквах да вкарат нефилим, но ми хареса.Мисля си да не би някое от изпитанията на Кастиел за затварянето на рая да е да падне и да стане човек?
Много добре беше Краули.Голям злодей.

Темата е почти готова.Ако изпишете тази, може и утре да я пусна, така че не се притеснявайте, пишете. Wink
Искате ли анкета в новата тема?Ако да, предложете нещо.Аз се сещам за въпрос относно любимо същество в сериала или пък кой сезон най-малко харесвате.

# 636
Джен съгласна за анкета и двата въпроса ми допадат, който има идея може да се включи  Hug

# 637
Аз съм за любимо същество,злодей в сериала.Това със сезоните е много условно,всеки си има различни предпочитания.Jennifer. да не забравиш любимия ми злодей Жълтоокия(ако избереш тази анкета де  Mr. Green)

# 638
Аз съм за любимо същество,злодей в сериала.Това със сезоните е много условно,всеки си има различни предпочитания.Jennifer. да не забравиш любимия ми злодей Жълтоокия(ако избереш тази анкета де  Mr. Green)

Аз по-скоро си мислех за типове същества, появили се сериала (демони, ангели, адски хрътки, вампири, върколаци, шейпшифтъри и т.н.), защото ако е поименно ще стане доста дълго. Peace .За любим злодей може отделна анкета.
Както искате, така ще направя.

# 639
Както решите,аз мога да гласувам и за трите  Mr. Green

# 640
Тъкмо догледах епизода.Мале Сами какъв сладур беше в началото,още си го помня от Момичетата  Heart Eyes Embarassed Hug

# 641
# 642
Дийн кефи  hahaha

# 643
# 644
А Лисе  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт