SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 207
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Пристъпвам тихичко, само за да кажа, че след последния епизод ме налегна толкова болезнена носталгия по началото на сериала, че ей сега си пускам 01х01, честен кръст. И аз не знам как да го разбирам, но май беше силен епизодът.

# 241
Наистина много силен беше  Peace

# 242
  • # супернатурална #

Добър деен  Flutter

Злате, срещу този поглед противозачатъчни няма открити, няма открити  Laughing Благодаря за "заметките", мернах някои интересни неща, които съм пропуснала.

Това вярно ли е?  hahaha

# 243
Да Peace .

Ода в картинки за Б-страната Mr. Green :

# 244
# 245
оОоо , shake that ...         Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
hahaha hahaha

Да живей Б-страната!

# 247
искам да ви кажа две неща
първо, че последният епизод наистина беше силен, но и тежък.
и второ, което ви го пуснах вече, че имало слухове, че били обмисляли Дженсън за ролята на Крисчън Грей
може и да не е вярно изобщо и най-вероятно никога няма да стане
но ох, поне мога да си го помечтая
Аз изобщо не я харесах тази книга, но за Дженсън ще се прежаля и ще гледам филма, ако наистина стане това чудо!!!!!

# 248
  • гр. София
Белс, не знам за Крисчън Грей, но Дженсън бих искала да го видя като Тристан  Flutter

# 249
искам да ви кажа две неща
първо, че последният епизод наистина беше силен, но и тежък.
и второ, което ви го пуснах вече, че имало слухове, че били обмисляли Дженсън за ролята на Крисчън Грей
може и да не е вярно изобщо и най-вероятно никога няма да стане
но ох, поне мога да си го помечтая
Аз изобщо не я харесах тази книга, но за Дженсън ще се прежаля и ще гледам филма, ако наистина стане това чудо!!!!!

Оооо и аз и аз (особенно след като видях "трейлъра"  Shocked )
А как се казва книгата на БГ?????????

Ох как се накефих на последния епизод. Краули лош, лош, ама адски лош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Дийн плачещ  Heart Eyes, но най ми стана гадно за Бени  Cry Оооооооооооо Бени, дали ще те видим пак?!?!?!?!?!?!??!?!
И за пореден път се убеждавам, че на Сам трябва да му скъсят косата  Crossing Arms Вее му се като .....

# 250
"No, I wouldn't do Fifty Shades of any color. You go handcuff yourself somewhere else" - Jensen Ackles @ Chicago Con 2012

# 251
Здравейте!

Епизодът наистина беше много хубав, но имаше няколко недомисляния.Златето е казала за чистилището, което толкова го търсиха Краули и Кас, а всеки жътвар знае къде е.Освен така нали само духовете можеха да видят жътваря и затова Сам и Дийн в епизод 4.15 излязоха от телата си, за да потърсят жътваря.А пък в тази епизод направо си се срещнаха с жътваря.Също така ми се стори, че доста бързо Сам откри Боби в ада.Поне с такова впечатление останах.Иначе много силни моменти имаше.Най-много ми харесаха моментите с Бени.Прекрасен герой.

А и да попитам-човекът до Кастиел, на снимките от заснемането на епизод 8.22 актьорът, който ще играе Метатрон  ли е?

the slayer Hug , добре дошла и от мен.Надявам се да ти бъде приятно при нас.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 22:03 от Jennifer.

# 252
  • # супернатурална #
Да бе, при положение, че Кастиел беше влязъл с армия ангели в Ада за да спаси Дийн, и мисля споменаха, че изобщо не е лесно да се спаси душа оттам, твърде безпрепятствено Сам измъкна Боби. Вярно, че това е Сам  Mr. Green пък и вече е окъпан в кръвта на адска хрътка, което може би му дава някакви свръхсили, но все пак трябваше да изглежда по-затруднен някак си, да има възможност по-геройски да се предстви  newsm78 Но карай, и на това сме доволни  Laughing

Я вижте кой всъщност плете жилетчиците и пуловерчетата на Анакинмастерчо  Laughing (така ли се казваше малък Миша?)

# 253
Аз вече ви настигнах и току-що изгледах 19 серия.

Аз също се учудих на лесното нмиране и измъкване на Боби, но може би жътваря да е бил просто трафикант, нали каза, че работи на частно. Нямам обяснение, защо като смъртни го видяха (макар че и той се учуди - каза "как, вие сте смъртни"), и ако не греша, когато отведе Боби беше в друго тяло.

Освен това ада се е променил - последния път помня дадоха една безкрайна опашка, сега си приличаше на класически ад.

Но серията ми хареса - освен че пророних няколко немъжки слъзи за Бени - не мсиля че ще го върнат, но все пак има надежда - костите му са цели.

И си мисля, че накрая Краули беше само халюцинация на Кевин, най-вече защото когато Сам и Дийн се върнаха - прозорците бяха цели, а в халюцинацията на Кевин се счупиха. Явно малкия даде на късо и сега ще го търсят.

Аз се зачудих - ако затворят вратите на ада, какво ще правят в 9 сезон  newsm78  Все си мисля, че няма да го направят, защото по този начин ще нарушат баланаса на добро и зло на земята (иамше подобен момент в "Ейнджъл").

Сори за дългия пост - под влиянието на 4 серии накуп съм и трябваше да си излея душата     bouquet

Мерси  Jennifer - ще ми хареса със сигурност  Hug

# 254
"No, I wouldn't do Fifty Shades of any color. You go handcuff yourself somewhere else" - Jensen Ackles @ Chicago Con 2012

smile3501 Само така, брат ми!

Бичи, "50 нюанса сиво" се казва книгата. Първата, де, другите не знам.

Общи условия

Активация на акаунт