Йоркширски териер 4

• 129 923
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
miconia, много е сладък малкия Жожо.
Ето ни и нас:
http://prikachi.com/gallery_view.php?user=31054&gal=15599

# 691
  • Силистра
Ето ни и нас:

Прекрасна е Жужу. Може да ги запознаем като пораснат lovekiss. Тия мъници ти грабват сърцето. Тъй като имам много работа в офиса и не мога да остана в къщи и Жожо го гледат съпругът и синът ми, аз нямам търпение да се прибера и да го нацелувам. Най интересното е, че стои повече със съпруга ми, но усеща, че е моя гевезан и като го взема е голяма радост и целувки, мъжете не се радват толкова на неговото внимание.

# 692
  • Силистра
Ето ни и нас:

Прекрасна е Жужу. Може да ги запознаем като пораснат lovekiss. Тия мъници ти грабват сърцето. Тъй като имам много работа в офиса и не мога да остана в къщи и Жожо го гледат съпругът и синът ми, аз нямам търпение да се прибера и да го нацелувам. Най интересното е, че стои повече със съпруга ми, но усеща, че е моя гевезан и като го взема е голяма радост и целувки, мъжете не са удостоени толкова с неговото внимание /за тяхно съжаление/.

# 693
Благодаря!  bouquet
Хубаво е да ги запознаем Жожо и Жужу, нали са си адаши Heart Eyes

# 694
yolimadi Това за ушите не е вярно. Още е малка за добавки. Достатъчно е само храната да е хубава, както и козметиката де, но тя е само за поддръжка  Peace Да ви е жива и здрава малката и много да ви радва  Hug

Ейнджъл Ориентирай се към гранули с по-голяма енергийна плътност. Преди основно до два месеца се даваше стартер на Рк, сега на пазара има огромен избор от различни храни. Намери такава, чиято дневна дажба да е по-малка и купи от нея. Ноктите всяка седмица се режат, а ушите постоянно се поддържат подстригани. Колко често завиди от интензитета на растеж.

elenaregulus Почти на всички кучетата им седят целодневно самички. Все пак хората трябва да ходим и на работа  Mr. Green Чела съм, че кучетата нямали усещане за време, не знам до колко е вярно, но без проблем може да си седи самичко. Докато са малки гризкат всичко и все им е интересно да правят бели. Това не е толкова страшно, страшно е да не се нарани кучето. По тази причина по зоомагазините продават хубави заграждения и клетки. После, като кучето поотрасне, може само да се качва по мебели, смени зъбките, че да не дъвче всичко, без проблем може да се оставя без да е в заграждение.

Жожо и Жужу са много сладки  Blush  Heart Eyes

# 695
Elfadora, Благодаря!   bouquet
Твойто йорки е прекрасно дано и ние станем толкова красиви. Heart Eyes

# 696
# 697
# 698
Страхотен е малкия Оскар!
Препоръчай те ми хубава козметика(шампоан и балсам), защото тези който ползвам в мимента не ми харесват. Козинката седи малко мазна явно от балсама.

# 699
  • София
Незнам колко парички ти се дават за шампоан и балсам, но аз преди 2 години купих на моя кучо Pure Paws и шампоан и балсам. Разреждат се 1:10 и е страшно икономичен, още има половин шише концетрат. Но е малко по-скъп, може би двете са 100 лв. Но наистина си заслужава, а и за 2те години вече дето го ползваме хиляди пъти си изби парите.. Козинката е мека, лъскава, не се заплита, ухае страхотно. Много съм доволна! Това са серията шампоани:
http://www.petstylebg.com/bg/shampoani.html
И балсами:
http://www.petstylebg.com/bg/balsami.html

Peace Peace Peace

# 700
  • София
Здравейте! Когато тръгвах за работа сутрин и кученцето ме гледаше как се оправям, непрекъснато си представях, как тъгува и скучае само по цял ден, въпреки че в леглото си има играчки и кожени обувки за гризкане...От три седмици съм си в нас и искам да ви кажа, че кучето по цяяял ден спи Laughing Само сменя мястото, взависимост от това в коя стая съм, така че нещата не са толкова драматични, колкото си ги представяме!

P.S. Никога не съм имала проблеми като остава сам, нито скимтене и "буйстване", нито пакости за отмъщение.

# 701
Моя Рошко е много интересен - когато съм сама спи все около мен, до мен, под мен, върху мен.. Когато е с ММ - цял ден беснува - гонят се, хвърлят си разни играчки. А вечер, кучо се гушка с мен и цяяяяла вечер спи, на възглавницата ми разбира се, да не му се изкриви вратлето. И много често ме избутва от възглавницата.. и мен ме е страх да не го натисна и се оказва, че заема половината легло... Но пък спи непробудно, това е сигурно, и като взема да го местя, че да си спя аз на възглавницата - почва да диша тежко..

Относно козметиката - едно предложение - 2-3 собственички може да се групирате и да вземете такъв шампоан, да не ви събори изведнъж сумата... Просто предложение  Hug

# 702
miss_india, Благодаря ти!  Hug celuFka, страхотно предложение!  bouquet
На нас днес и биха втората ваксина. Нищо не усети малката джуджана. За сега я понася добре, Малко по поспалива е, но иначе си е игрива.
Привързала се страшно много към мен, защото съм с нея по цял ден и дъщеричката ми  се сърди. Нали и беше подарък за коледа и сега ревнува, че Жужу все мен търси. Което ме натъжава Sad
Посъветвай те ме как да се справя с тази ситуация. Ще ви бъда много благодарна! Hug

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:58 от yolimadi

# 703
  • софия
Моето диване днес ми е съдрало тапетите в хола  ooooh!
ще я утрепам

# 704
  • София
О, и нашите тапети в коридора са съдрани от край до край. А в кухнята нахапа щорите. Ама не е яла бой, как да му се сърдиш на такова муцунче.

Общи условия

Активация на акаунт