Йоркширски териер 4

• 129 919
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Момичета бихте ли ми казали diamond york легитимен развъдик ли е или не ooooh! Ами честно да си кажа не знам на къде да се насоча за да купя кученце newsm78

# 722
ipppi  За да ти виждаме снимките директно от фб трябва да ги направиш публични  Peace С тази поверителност, която имаш се виждат само от онези, които са ти в приятели.

АдрианаК Много сте сладки   bouquet  Heart Eyes

mama nely Не е легитимен. Ето и тук като напишеш името на един развъдник слято, ако е легитимен и е член на фци трябва да излезе http://www.fci.be/affixes.aspx  
http://forum.dog.bg/topic/51926-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%82%D … %BC-%D0%B1%D1%80/

# 723
Да направих ги публични и стана.Снимките се виждат

# 724
  • София
Моето куче е от развъдник "York BG" в Банкя се намира. Уникални са стопаните - семейство . Много добри хора, помогнаха ми в първите грижи за кучо. А Йорки е наистина мини - 1.300 кг. и е здраво, общително, прекрасно кученце. Препоръчвам! Peace

# 725
Здравейте, момичета! Обмисляме дали да си вземем йорки, и искам съвет от хора, които имат, защото четох много информация, но не са ми ясни много неща. Първото, което ме притеснява е, че по цял ден сме на работа и кучето ще стои само, ако трябва да се храни по няколко пъти, не виждам как ще стане. другото са разходките - вие по колко пъти на ден извеждате вашите кучета? Благодаря и предварително се извинявам, че така нахлух в темата, но много сме се навили, но не съм сигурна, че ще се справя.

# 726
  • София
Хич не се притеснявай за яденето и разходките. Ние и двамата от 8 до 17.00 часа работим и кучо е самичък и никога не сме имали проблеми. Само като го взехме си осанахме една седмица вкъщи докато свикне. Иначе купата му е винаги пълна и сам пеценява кога е гладен да яде, а разходки той много не обича.. Само когато е сухо и топло навън му е кеф, иначе се сърди че си мокри козинката и лапичките  Peace  Научихме го да пишка в банята и няма проблем, то моя е хипер малък, нищо че вече е на 2  годинки, тежи 1300 кг. и пишка по 3 капки..  Blush
Препоръчвам тази порода! Тези кученца са истинско щастие за стопаните си!  Hug

# 727
Здравейте,
най-после мога и аз официално да се запиша в темата с нашето мъничко щастие, което днес става на 2 месеца:

Казва се Холи Simple Smile, от два дни е при нас, а вече всички сме влюбени в нея Heart Eyes

# 728
Miss_india, благодаря много за информацията!

# 729
  • София
Честита Коледа! Simple Smile

Скрит текст:

# 730
  • Plovdiv
Честита Коледа и от нас !

# 731
  • София
Eто я и моята прекрасна кифличка

На 4 месеца е. От 5 дни е с нас и вече всички сме влюбени в нея. Днес за първи път бях на работа и когато се прибрах беше неистова радост. Иначе обича най-много мъжа ми.

Ще имам много въпроси, надявам се да помагате с акъл.

# 732
  • София
Жестока е сладурката! Да ти е жива и здрава и мноого да ви радва Simple Smile

# 733
  • Страната на чудесата
 И от нас Весели празници!

# 734
  • София
оказа се, че не сме я ресали достатъчно и от вътрешната страна на предните лапи има доста оплетено, което не мога да среша с гребена и четката. можете ли да препоръчате нещо, как да се справя?

Общи условия

Активация на акаунт