Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Капризче, оздравявайте бързо... Hug

И аз съм гледала "Свекървище" и много ми харесва... Joy
аз си имам ей такова същотооооо  ooooh!,номер след номер ми спретва  Twisted Evil

# 106
  • Някъде там
 Извинявам се ако повтарям някой друг, но исках да попитам септември ще пускат новия сериал или тогава ще започнат снимките? А ако го излъчват септември то кога се правят снимките тогава  newsm78. Наденце Как стояха нещата с нашия сериал имаше ли снимки от фенове преди да е започнал или след това се появиха снимките  Blush

# 107
Абе сигурно и Хазал си има Баба дето я съветва! Ама едно е да си по-хубава от тях, а съвсем друго да избираш някакви плашила дето развалят гледката! Все пак не е нужно да я излагат!

# 108
Извинявам се ако повтарям някой друг, но исках да попитам септември ще пускат новия сериал или тогава ще започнат снимките? А ако го излъчват септември то кога се правят снимките тогава  newsm78. Наденце Как стояха нещата с нашия сериал имаше ли снимки от фенове преди да е започнал или след това се появиха снимките  Blush
и аз питах същото...чакам вече,ама най-рано лятото  Tired

ей го красивото ми дете..има нуна  Heart Eyes

сутрин като се сабудим ще му правя мекици(нали знаете вица) Joy Joy Joy Joy Joy

# 109
Извинявам се ако повтарям някой друг, но исках да попитам септември ще пускат новия сериал или тогава ще започнат снимките? А ако го излъчват септември то кога се правят снимките тогава  newsm78. Наденце Как стояха нещата с нашия сериал имаше ли снимки от фенове преди да е започнал или след това се появиха снимките  Blush
Имаше снимки преди сезоните.
Втория сезон започна Септември и от средата на Август започнаха снимките, същото беше и с третия, появиха се преди самия сезон.
Иве, моята свекървичка ми беше взела страха в началото, но мъжо ми ме обучи как да я пречупя и сега е обратното, тя мърка като коте, а аз дивея, като лъвица. Joy
Оххххх, наистина лека Ви.   love001

# 110
  • Някъде там
Наде Лека и да сънуваш само розови сънища  Mr. Green  Hug

Капризче, оздравявайте бързо... Hug

И аз съм гледала "Свекървище" и много ми харесва... Joy
аз си имам ей такова същотооооо  ooooh!,номер след номер ми спретва  Twisted Evil

Леле ама хич не ти завиждам, ама хиччч  Mr. Green
Ехеее до лятото ще изкукуригаме  #Crazy

ild7210 Благодаря ти Hug

# 111

Crazy вай бе ваййййй,как можи така сига,свещи,той ми свири...с тоз гласец мед мед Whistling

# 112
  • София
Ауууууууу, какъв е този индивид до Хазал  Shocked Да си ходи при Чаатай  Wink

след някоя друга година може и да отиде при него

Аз направо се чудя, ако наистина са имали нещо, как го е заменила с подобни елементи  Sick
Разгледах снимки на бивши нейни връзки (поне, които медиите са твърдяли), явно не си пада по мъже с красива външност  Tired

# 113
моето свеки в началото беше като злато...ама после се оказа тенеке бабаит...луда #Crazy

# 114
  • в подножието на планината
Наде,лека! Hug

Аз не съм имала честта да имам свекървище, ама като ви чета, май е по - добре... Laughing

# 115

Аз направо се чудя, ако наистина са имали нещо, как го е заменила с подобни елементи  Sick
Разгледах снимки на бивши нейни връзки (поне, които медиите са твърдяли), явно не си пада по мъже с красива външност  Tired
има време да се осъзнае тя...рано и е Mr. Green,търси чичета с мустак,ама после оффф

# 116
  • Някъде там
моето свеки в началото беше като злато...ама после се оказа тенеке бабаит...луда #Crazy

Joy  Joy  Joy тенеке бабаит  Joy. Ох не е смешно ама ги ръсиш едни  Hug. ООО била е скрита лимонка  Twisted Evil

Наде,лека! Hug

Аз не съм имала честта да имам свекървище, ама като ви чета, май е по - добре... Laughing

ААА моето свеки е душичка  Laughing. Ама да видим докога ще ме изтърпи  Mr. Green

# 117

то нали,както се казва по важно  е не какъв е на външност,а душата му,сърцето му ...явно тя на това набляга..а за Чаги,както каза едно от момичетата двама известни заедно ще има буря след буря от ревност,а Чаатай и Хазал ,ако е имало нещо ... където е горяло пак ще гори

# 118
  • Някъде там
 Много много силно Ви  Hug  Hug  Hug. Обаче отивам при мъника, че все си търси бибата  ooooh!
Хайде Лека сладурани  smile3524  love001

# 119
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]има време да се осъзнае тя...рано и е Mr. Green,търси чичета с мустак,ама после оффф
[/quote]

Тя търси чичковци, той- каки...изобщо  Simple Smile На финала да се вземат и готово  Wink

Общи условия

Активация на акаунт