Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 600
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Евкал, от 36.

Скрит текст:
Джансу-И моята леля също си тръгна.
Станало ли е нещо с Фериха?
Емир-Не разбрах.
Джансу-Искам да кажа, че като Ви видях  двамата един до друг…Изглеждаше, че плаче.
Емир-Майка й замина.
Джансу-Леля Зехра, ли?
Къде е заминала?
Емир-На село.
Джансу-Какво искаш да кажеш?
Никога ли няма да се върне отново?
Емир-Не, скъпа.
Ще се върне със сигурност.
Но, ще постои на село известно време.
Джансу-Жалко.
Тя беше съветник на Фериха.
Съжалявам, че ти припомних за лошите неща.
Емир-Ще пийна нещо. Ти искаш ли?

Звезде, поеми щафетата и преразкажи диалозите, защото за разговора между Левент и Емир си спомням само, че се караха в Хилс заради дълга. Емир го упрекваше, че иска да плати дълга защото иска Фери, Левент му опонираше и в общи линий заради Фери се караха.

# 646
абе незнам дали е вярно това ама харесах страницата  Rolling Eyes....даже смятам че не е истина  Mr. Green...

вижте ги младежите с еднакви якенца

# 647
абе незнам дали е вярно това ама харесах страницата  Rolling Eyes....даже смятам че не е истина  Mr. Green...

вижте ги младежите с еднакви якенца

Скрит текст:
Не вярвам тази страница да е неговата. Той и преди си беше асоциален в нета, а сега след скандала с наркотиците двойно повече се затвори в черупката си, а и преди съм виждала десетки УЖ негови страници, а всъщност създадени и потдържани от други. Rolling Eyes

# 648
Иве, и на мен не ми се вижда много достоверно, но.. ще видим.  Mr. Green

Дали Чаги и Хазал си разменят дрехите или е просто случайност? Попадала съм и на други снимки, на  които са с еднакви дрешки.  Laughing

Heart Eyes

# 649

Наде и аз така смятам.....ще цъфне ей сега в ФБ в 17ч...да си пиши с фенки ooooh!

# 650
Иве, и на мен не ми се вижда много достоверно, но.. ще видим.  Mr. Green

Дали Чаги и Хазал си разменят дрехите или е просто случайност? Попадала съм и на други снимки, на  които са с еднакви дрешки.  Laughing

Heart Eyes
Скрит текст:

Като се има в предвид, че той е с огромни размери за разлика от нейните, едва ли би се пъхнал в нейните дрехи. Joy Вярно, че на Фери дрехите в последствие ги носеха и други от женския състав в сериала, но чак пък да са го закъсали толкова много и да си менкат мъжете и жените дрехите, едва ли. Joy
Те и подобни ризи имаха, но не бяха еднакви, както и в случая с якетата, едното е мъжко, а другото е дамско най-вероятно.

# 651
Скрит текст:

Наде и аз така смятам.....ще цъфне ей сега в ФБ в 17ч...да си пиши с фенки ooooh!
Да бе, глупости на тракала. ШЪ ЗНАЙТЕ, че е създадена от потдръжниците на страницата на Огледален свят, елатееееее и ШЪ си лафите с Чаги, ако Ви изнася, споделете с приятели. Joy

# 652
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 653
айде и Бараш чака фенките си..полегнал  Whistling

тцтцт къде я набара,вчера я снимах преди да си тръгне от нас еее хиена  Mr. Green

# 654
Може ли накратко някой да ми разкаже историята с мидите?

# 655
  • в подножието на планината
Емир и Джансу...35 епизод...в 46: 05 минута...

Скрит текст:
Е: Как си? Глупости... В такива моменти е трудно да кажеш нещо...
Дж: Имах нужда от това някой да се прави, че ми съчувства...Благодаря ти Емир! Идвал си вечерта след погребението, не бях на себе си, извинявай, като видях Фериха съм откачила/побъркала..след толкова лъжи идва в дома ми..сякаш ме предизвиква,така си мисля..използва мъката ми ...това е Фериха винаги гледа да хитрува, да прави лошотии...
Е: Познаваше баща ти...Според мен наистина се е натъжила...
Дж: Емир как можеш да ми кажеш това...Как можеш да защитаваш Фериха...
Е: Не я защитавам просто казвам какво мисля...
Сехер: Виж ти Фериха с какви големи работи се е захванала.../не съм сигурна тук/

# 656
Едно клипче от днес...

# 657

ряза го момчето ряза го,накрая реши сам да си се отреже...много ми е мъчно за него тук,тя Емир емир,ама Емир йок....какво си казват тука всъщност...пред камината? и в леглото после

на другия ден се взеха ама

искам да чуете само как  й казва сени севийорум...мъркайки  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy...отивам да се саморегистрирам в лудницата...влизам доброволно ooooh!

# 658
# 659

ряза го момчето ряза го,накрая реши сам да си се отреже...много ми е мъчно за него тук,тя Емир емир,ама Емир йок....какво си казват тука всъщност...пред камината? и в леглото после

на другия ден се взеха ама

искам да чуете само как  й казва сени севийорум...мъркайки  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy...отивам да се саморегистрирам в лудницата...влизам доброволно ooooh!
Joy Joy

Иве, ето ги диалозите, за които питаш.

Скрит текст:
Пред камината
Е; Хайде облечи се, ще настинеш.
Ф; Емир?!
Е; И аз да видя яденето.

В леглото
Ф; Джансу. Нашето детство премина заедно. Понякога я обичах, понякога не я търпях.
Е; Най-много не мога да понеса, че говориш за Джансу. Яд ме е, че ме накара да говоря с нея. Когато не ти вярвах, повярвах на нея. А се оказа, че съм слушал лъжите й.
Ф: Не мога да забравя какво ни причини, но…Тя е болна. Сякаш полудя пред очите ни.
Ф; Вече не искам да чувам името й и да виждам лицето й.

А тези са към второто клипче.

Скрит текст:
Вечерта в спалнята
Ф-Когато дойдохме предният път бях щастлива но и уплашена.
Е-А сега.
Ф-Сега няма лъжи, не съм уплашена  и съм само щастлива.
Е; Ела. Този път, не можах много, много да подбера. Но го видях и го взех.
Ф; И аз този видях.
Е; Важното е да го носиш...Много те обичам.
Ф; И аз.
Песента е страшна, а и сцената.
Ф; Останало е белег.
Е; Няма значение.
.......

На сутринта
Ф: Сутрин е станало. Изглеждам ли различна, защото се чувствам различно.
Е-Тази сутрин е по-различна от всички други досега.
Ф-  Хайде да не пропускаме деня.
Ф; Ти винаги ли гледаш така хубаво?
Е; Ти винаги ли се усмихваш така хубаво?
Е: Хайде да излезем.

Звезде.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт