Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 106
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • до едно тепе
Мии Дани къде сме вкъщи и малко на Мол привечер и тва е.Добре че мъжо си беше вкъщи днес та той го занимаваше,та да си почина малко,че от утре с нови сили  Laughing
Петеска ако го знаех това за рефлукса колко кухненска хартия щеше да ми спестии и миене на паркет ooooh! Че и на гастроентеролог ни пратиха чак  Rolling Eyes
Фейти споко ще се видим другия път.Пък ако се и уговорим най-лесно ще се видим hahaha

# 631
  • Варна
Ау, тва лошо време не ми се отразява добре, цял ден се караме с мъжо Joy УжасТ, отвикнали сме да сме по цял ден заедно Mr. Green
Борислав пък откакто стана супер активен взе да връща повече. Не че е кой знае колко като количество, но току се оригне и върне Confused

# 632
Минавам само да не ме забравите  Mr. Green
Поспаланчо, ай честито  Twisted Evil
Петеса, гледам лентичката се движи  Hug аз след първия цикъл на 90 дневната съм -9 кг..ще видим след втория  Blush
Айде да се оправя вече това време, да е топличко и слънчевооо  Crossing Arms

# 633
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ей ... как не спря цял ден да вали ... пу ма***у ст**а  Close

Уха Бютка, браво на тебе - 9 кг., не мога да те стигна скоро  Hug
2 кила ама си ги усещам веднага, кръвно днес 145/85, спада  Flutter, кърма бол  Grinning, ако продължавам така май ще размина отбиването  Party

# 634
Аз след разходка онзи ден до центъра съм плюс още - 1  smile3534 значи общо -4 Mr. Green
Движение му майката, както се казва  Mr. Green

Към пловдивските мами имам питане - кажете какви са процедурите за детска кухня и държавна и частна ме интересуват  Hug

# 635
  • Sydney
jacobiana съжалявам  Hug дано скоро се похвалиш пак...
danaeka каква марка са?

Вчера правихме Прощъпулник на Ема - хвана кредитната карта (за банкер я бяхме нарекли) Simple Smile баща й прави питката, че аз съм смотана и не мога  Laughing
И има 3 нови зъба и 4-ти сега избива... няма да коментирам настроенията й  ooooh!

# 636
Ох, спинка ми се  Mr. Green
Стели, аз съм го туширала за момента гъзарчо, дано не ми създава проблеми  Praynig
Скрит текст:
Милички, имам два три външни шева долу и днес ще ги махнат. Толкова ми е изтръпнало това място, аз едвам се пипам, много са ми се изострили сетивата, ужас. Та кажете ми, че няма да боли, че умирам при мисълта пак да ме ръчкат, ох  Confused

# 637
  • При моето слънце
Здравейте и от мен в това ужасно време  Hug
Не се наваля вече, искам слънце, зеленина и цъфнали дървета и цветя  Crossing Arms
Деска, аз доколкото си спомям, не ме боля, но зависи кой ще ти ги маха. А за изтръпналото, доста време ми беше така, но все пак аз родих секцио.
Значи ще си имаме банкерка в групичката, а? Браво на Ема  Hug
За свалянето на килограмите съм на мнението на Фейт, и аз моите ги свалих с ходене. Бъзикаха ме, че съм изтрила гумите на количката  hahaha Първата година на ден сигурно навъртах 10км, после като проходи бяхме по повече по праковете и градинките, но пак си обикаляхме доста с количката, определено му харесваше в нея.

# 638
Деско ... мен лично ме боля  Confused но аз имах леко възпаление на самото място. Момичетата дето ходим в парка казаха, че ги е било гъдел  Mr. Green така, че наистина много зависи.
Настой се с мисълта, че няма да боли  Hug Пръскаш ли с нещо там сега?

Браво на Ема ... ето кой ще ни отпуска пенсионерските кредити  Joy

# 639
  • Варна
Деси,
не боли Grinning А след като ти ги махнат неприятните усещания изчезват. Мен шевовете започнаха много да ме болят към 5-6 ден, чудех се защо вместо да минава става все по-зле, направо не можех да седна Shocked Оказа се, че конците са се впили в месото и затова боли. Щом ми ги клъцнаха ейййй родих се Laughing
Бени,
а честита ви бъдеща банкерка Hug Леле, мъжът ти прави питка Shocked Все повече ми се издига този човек в очите, да знаеш  Grinning

# 640
  • Sydney
Благодаря Simple Smile
хахаха, Месечинке разсмя ме....  Laughing отдават му се, после ще кача снимка Simple Smile
другите неща, които взе бяха една значка от конференция на Ал джазира, на която моя мъж беше (за журналист) и печат (за нотариус), но аз броя само първото...

# 641
  • Варна
Ха добро утро , след лятото в събота сега студ и мраз  Crazy, ама че време  ooooh!

Бени, и аз искам мъж дето да ми прави питка ама нямааа  Mr. Green, да поздравиш твоя за старанието , кажи му че сите завиждаме , мммм , благородно  Mr. Green....................ухаа  конференция на Ал Джазира  Flutter

Деси и аз мислех че ще ме боли като ми махат конците от секциото и така се бях гипсирала пък то нищо не усетих , ама няма да се плашиш , нали най сложното мина , сега едни конци ли ще ти се опрат , мисли за след като ги махнат колко конфортно ще ти бъде  bowuu

Момичетааа , натискат ме да се връщам на работааа от юни ( пък аз не щааа ) и сега трябва да проуча как стои въпроса с детегледачките , горе долу знам за какви пари иде реч ама много ме притеснява дали ще попаднем на човек за да съм спокойна да си поверя детето  ooooh!, варненски мами дали имате познати бивши педагози  newsm78

# 642
Абе и аз обикалям много с количката, ама когато имаш да сваляш 60 кила, не става само с разходки  Peace
Бени, ай честитооо  Hug
Фейт, до нас кухнята е много хубава/ на Богомил/, от 10ти месец е, май трябва бележка, че детето няма алергии. А за частна - "първа лъжичка" е хубава, носят ти до вкъщи, има и в събота, цената е 3 лв  Peace
Аз за конците ще си замълча, ама аз бях друг случай  hahaha
Либра, е как могат да те натиснат да се върнеш  newsm78 иначе сигурно се притесняваш, ама потърси, или пък някоя леля в квартала, ще се справите  Hug или ако имате пенсионирана баба може по оная програма дето ще и плаща държавата да е детегледачка  Peace

# 643
  • Габрово
Петьофка, Тони, мерси за споделеното, наистина спрях да се притеснявам  Grinning.

А-а-а, не се оплаквайте от времето при вас, тук вали сняг  Twisted Evil.

# 644
  • до едно тепе
Здравейтее.
Само аз ли съм била с разградими конци(навсякъде) newsm78 Тва е да си с връзки значи Whistling Почнаха да падат сами към десетия ден мисля и за десетина дни паднаха повечето.Вътрешните излязоха към 20-тия ден.Имах след това малки инциденти с парчета конци към 3 месец и към 8-мия и оттогава не мога да се оплача Whistling
Уффф Либра знам как е.И моя шеф все пита кога ще се връщам на работа и сега последно му казах,че в края на май ще му кажа като излезе класирането за яслите ooooh! Ако не го вземат направо не знам какво ще правим-заплатата ми няма да покрие нито детегледачка,нито частна ясла ooooh! А има страаашно много работа във фирмата Outta Joint
Иве значи няма да се оплакваме от времето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт