Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 157
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Кокосита, добре дошла! Hug Радваме се, че вече си сред нас и винаги би ни било приятно да помогнем с някой съвет. Mr. Green
Аз ще се опитам да не философствам много този път. Изцяло подкрепям казаното от Поспалан по отношение на кърменето и водата - кърмене на поискване и отсъствие на вода (защото заема мястото на кърмата в стомахчето). И добавям само едно, което обаче смятам за много важно - на всяко кърмене предлагай И ДВЕТЕ гърди!!! И то в обратен ред - на това кърмене първо дясна, после лява, на следващото започваш с лявата. С това "пазене" на едната до следващото кърмене, единствения ефект ще е намаляла кърма (която няма да стига). Peace В началото имаш предостатъчно (мисля, че вече би трябвало да е започнала яко да тече) и няма нужда да доизцеждаш след кърмене, тъй като така правиш още по-голяма свръхлактация (ако искаш да замразяваш, вече е друг въпрос). След около месец ще се регулират нещата и кърмата ще намалее дотолкова, че да стига на дребосъчка, но да не ти причинява голям дискомфорт. Споко, всичко ще се нареди. Hug

# 556
П.П. Сега прочетох за това изтичащото бяло - няма да се притесняваш, това е заради теб. Crazy Mr. Green Предаваш хормони и детето се чисти от тях. Скоро ще спре. Wink

# 557
  • Варна
Аз днес ще спамя  Mr. Green
От 1 час си тананикам "Щракам си с пръсти", защото иначе ми идва на ум "бъркам си в носа",, и реших да си я намеря в ютуб. Голяяяяяяма грешка, заслушах се в текста и  #Crazy
ХУбаво ми е като нямам работа, но пък изкрейзвам така, времето ми не минава и май ще взема да поизчистя малко  Crossing Arms

Петит , аз на твое място ще изчистя , сготвя и други домашни дейности и ще полегна да зяпам тв, филм или просто да си сърфирам в нета , мммм чудничко  Crazy

Деси  Hug , вилкомен , много се радвам че сте си у дома на спокойствие , сега ще мине известно време докато се нагодите и бебка си изгради режим ама пък колко е хуубавоо  Heart Eyes , един глас за Лансилоха , много го харчех в началото  Peace

Я малко мрън от мен , вчера нямахме вода от 10 до полунощ , като я пуснаха за час към 17 колкото да поизмия стратегическите места в дома , детето си легна "мръсно" , това на фона че си я къпя всяка вечер направо ужас , в съзнателният си живот досега не ни се беше случвало такова нещо , ами ако беше новородено  Thinking , каква беше тази авария незнам , и пак си давам сметка че предпочитам да няма ток но без вода не се живее , цял ден с мокрите кърпички  ooooh!...........ади оплаках се  Flutter

# 558
Пдкрепям Теди за даването от  двете гърди поне в началото, че аз за малко щях мастит да направя с чаузата от 6 часа ooooh! Теглих една на педи и започнах да си кърмя на поискване  Peace
Иначе е нормално да цока и спи - много бързо се умарят душичките  Hug

За водата и дрогото - както си прецениш ... ти си и майка и знаеш най-добре  Hug
Ние просто даваме съвети, път ти черпи от извора  Mr. Green Hug

Сори за грешите ама Пламен се опитва и тоаа да пише Joy

Либра ... кофти тръпка наистина  ooooh! Hug

# 559
  • Варна
 rotfImao rotfImbo Ахаха ама съм , гледам Фейт че си сменила аватара със спиди гонзалес и чак след два три поста се усещам, че това име вече гордо носи Пламката  Heart Eyes

Вчера на фона на липсата на вода и муцунка се прояви ( обаче и аз имам вина де ) , играехме си на спалнята и беше се търкулила към края и и тъкмо си помислих сега ще се изтърси и хоп с главата напред тупна на паркета , ама дали от стрес или от болка плака не знам , оглеждах за цицинка , няма , като се успокои заспа , тъй ще е , не можем да ги опазим , бързи са като стрели  Mr. Green

Айде отивам за манджарето  Crazy

# 560
  • Варна
Деси, добре дошла! Hug Съвети няма да давам, защото момичетата са ме изпреварили, само ще ти пожелая успех с кърменето. Hug

Либра, много кофти наистина без вода.

Ние ще поизлезем малко нищо, че е мрачно и ветровито. Crazy

# 561
  • Sydney
добре дошла на Кокоса Simple Smile
Това дете моето ще си изяде боя - реве, търкаля се по земята и не знае какво иска... сега заспа, а мен ми иде да пребия някой  Close

# 562
Благодаря ви, мили  Hug
Аз не си го и чувствах тоя метод с една гърда и после друга, то едната прелива, а другата нъцки  Mr. Green
От сутринта сме си и на двете  Mr. Green Храня я на три часа, че тя ако зависи от нея повече ще спинка  newsm78 През нощта пропускаме едно ядене, даже тая нощ удължи още периода.
Циците са ми спокойни сега, даже си викам, леле, край, спря кърмата, ама си има  Mr. Green
 Hug

# 563
Деси, добре дошла   bouquet те момичетата са ти казали вече, но и аз като скоро приключила с кърменето / малко ми е тъжно, ама ще ми мине  hahaha/ да ти кажа да предлагаш и двете гърди и да и даваш, когато иска, много малка ми се вижда да яде под режим..смисъл на 3 часа..но ако е спокойна през това време и спинка храни си я на три часа, но ако приреве след час и нещо не се притеснявай пак да и дадеш, после ще имате режим и ще правите по-големи паузи  Hug

# 564
  • София
тук да взема да се разпиша  Thinking

# 565
  • В къщурката на хълма на феите
добре дошла на Кокоса Simple Smile
Това дете моето ще си изяде боя - реве, търкаля се по земята и не знае какво иска... сега заспа, а мен ми иде да пребия някой  Close

всеки божи ден съм така, всеееееки божи ден .. от името ще да е, да знаеш Mr. Green Mr. Green

# 566
Бамби, добре дошла при нас! Hug Как се казва Той? Mr. Green И какъв е тоя нов край на света? newsm78 Rolling Eyes

# 567
  • София
той си е той  Mr. Green
края на света, пореден, щял да е на 13 април и да не взема и него да изпусна съм го отбелязала  Crazy

# 568
Кокоске, добре си ни дошла. За кърменето са ти дали съвети вече момичетата. С времето нещата полека лека ще се нормализират, а и ти ще започнеш да усещаш повече кога какво иска мъничето. И както Тони е казала - Успех с кърменето. Hug
Ние вчера бяхме на ваксини. Малката още щом видя лекарката и заплака - явно се сети за какво иде реч, Sad иначе като я боцнаха не плака много. Утре сме на мерки.
Тук вчера сутринта валеше, а след обяд яка жега. Дано и днес да е така за да излезем.
Хубав ден на всички
Hug

# 569
края на света, пореден, щял да е на 13 април и да не взема и него да изпусна съм го отбелязала  Crazy
hahaha
А за Той те попитах, за да те запишем на първа страничка, ама ОК... Peace

Общи условия

Активация на акаунт