Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Меци то не си виновна ти, така че няма за какво да се обвиняваш. Важното е, че ти е добре детеннцето пък и на АМ всъщност само дето антитела не дава на бебето иначе сига така са ги направили, че са си почти къто кърма  Wink
Деси Влади в началото наакваше по 8 -9 памперса. Голям дрисльо беше. Да ти кажа това скимтене и пръцкане при нас се засили и скимтенето премина в писъци. Чакам с нетърпение да му се развие храносмилателната система на детето, че ми е много жал като го гледам такъв.
Бени хайде да пробиват - сигурно е мъка голяма

Влади се изака след един хубав масаж на коремчето и го подържах малко над един леген (с добре облегнато гръбче) и нещата се отпушиха

# 601
  • Варна
Бамба , за да не става който чупи купи , вземете си пластмасово шише , дори и да кърмиш мисля е добре да си имаш едно 150 мл и едно 300 мл , аз така направих и имат потребление и двете , аз съм фен на Нук и на двете им сложих вече накрайник  Peace (така потреблението им продължава във времето)

Бюти , много сте сладки , рок & рол панда фемили  Crazy

За кърменето , в началото предлагах и двете гърди , след третият месец обаче муцуни се нахранваше само от едната и ги редувах , но заради нощното хранене гледах да ми се пада все лявата че кърмех легнала , когато му хванах цаката от легнала наляво да давам и дясната вече нямах грижи  Mr. Green, абе дай на мързеливия задача , да те научи на акъл е мойта работа , ами какво да направя като душата ми спеше през ноща , умирах за сън , полегнала си е друга бира  Crazy

Петеска , какво точно те притеснява в състава , аз не откривам нередности но пък и не претендирам за компетентност  Crazy

За мамите от Варна споделям грабо ваучер за снимки  Flutter

# 602
  • Сливен
Стани, сега не ползвам термо чанта, но може би за лятото ще си взема. Иначе твоето бебче е още мъничко - можеш да се пробваш да кърмиш навън, наистина е в пъти по-удобно отколкото да цедиш.
Меци, не се обвинявай - не си виновна ти за недостатъчната кърма - важно е Ема да е нахранена. Аз например баткото спрях да го кърмя на 4 месеца от незнание - вместо да го слагам по-често, аз реших, че не му стига взех да дохранвам, захраних рано-рано и направо си ми спря кърмата. В моя случай вината си е само моя, но тогава нямах компютър, повечето ми приятелки бяха надалеч от идеята за дете и просто нямаше кой да ме посъветва - сега първите три месеца бяхме без режим, но нещата си дойдоха на мястото (като изключим вечерта, когато от 1-2ч. сутринта до 7ч. се кърмим непрестанно).
Днес голяма разходка му дръпнахме с децата и направо фалирах - като идва и Алекс с нас все иска нещо и нали по-рядко го извеждам , заради училището и гледам да му угодя. Хемоглобина на Ивка пак е нисък - 99 , явно не му повлиява малтофера  newsm78, явно си е наследствено и батко и е с нисък.
Хубава вечер  Hug

# 603
Оф, ама съм патица! ooooh! Видях едно прекрасно семейство Панди и забравих да отразя в писмен вид колко са хубави! Heart Eyes

# 604
Благодаря ви  Hug
За АМ - не се обвинявайте..аз го преживях много тежко, с мъки устисках до 8ми месец /почти де/ и си казах ай сиктир и така  Mr. Green
Стани, браво за мерките  Hug
Петеса, дано приключи скоро болната вълна у вас  Hug

# 605
Ехее ..... изписали сте света  Crazy на разходки не ходите ли бе момичета  Mr. Green
Аз днес чак до градската градинка отскочих с още 4 мами ... много е хубаво там  Heart Eyes та като се стопли повече по-често ще слизаме  Laughing

Петеса  Hug На мен с едно ми е трудно да се организирам какво остава с две  ooooh! А за вирусите ... тя каката има много контакти с деца, твоя Мъж също предполагам и просто много вируси събрахте тази зима .. дано вече минава и спокойно да се наслаждавате с Митето на разходки и да хапва вече пюренца  Hug

Бюти ... страхотни сте  Hug Невероятно нежно семейство  Heart Eyes

Стани http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1047

Ренденце ... Пламен още от третия ден спря да ака като ми слезе млякото и така си откара до близо третия месец ... в смисъл такъв акаше на 4/5/6/7 дена  Crazy в началото много се шашках, ама после нещата се регулираха. При нас май проблема беше в недостига на мляко  ooooh! та със захранването стана редовен, че и прередовен понякога  Mr. Green
Те са ти казали момичетата ... ако сте изцяло на кърма можеш да почакаш поне седмица, но ти добре си се справила и с масажите  Hug

Аз също съм с малък бюст, но нямах щастието да препълвам гърди и да замразявам кърма  Mr. Green Даже за дечко не стигаше  Whistling Живи и здрави, това минава, а и не е най-важното  Heart Eyes

Жаки .... евала момиче  Hug Hug Hug

# 606
  • София
Още веднъж благодаря на всички за честитките, но яйцето се оказа кухо... гледам философски на нещата и съвсем скоро се надявам да се похваля отново  Praynig

# 607
Още веднъж благодаря на всички за честитките, но яйцето се оказа кухо... гледам философски на нещата и съвсем скоро се надявам да се похваля отново  Praynig

Ех мила  Confused много кофти ... Confused гушкам те силно и те чакаме с нови хубави новини  Praynig  Hug
Почини си няколко месеца и после пълен напред  Hug

# 608
# 609
  • до едно тепе
Здравейтее.Аз се позагубих тези дни,но имаме гости вкъщи и от скитане не ми остава време да вляза в Мамата.
Джаки съжалявам. Hug Дано скоро се похвалиш пак и този път да е успешно до финал Praynig
Бамба и Деситка добре дошли.Утре ще ви добавя в списъка отпред.
Да си кажа за кърменето.Аз заради идеята да кърмя от една гърда на хранене се докарах със запушване и температура 39градуса.Таа според мен трябва да се предлагат и двете на всяко кърмене Peace
Такаа да се пофаля официално Crazy Последно сукане в събота на 30 март.От тогава се сети във вторник и ревна,но баща му го взе и го гушна и това беше.Гърди спокойни за момента,без тежест и бучки.Не съм цедила и май няма да се наложи Thinking. С две думи отбихме се успешно Whistling
Фейти днес те стрещнах ама докат се усетя бях те подминала,а и бързах да похапна,че в 3,30 следобед още не бях обядвала и вече не можех да гледам от глад.

# 610
  • Сливен
Поспаланче, честито ви отбиване  Hug
jackobiana  Hug, дано другия път нещата се развия по-добре  Praynig

# 611
  • shumen
Джаки,много лошо така.
Ние днеска бяхме цял ден по улиците и се прибрахме чак в 19 часа,че и навънка се сменяхме и хранихме.Утре мисля,ако е хубаво времето пак да сме така,че от Неделя ще се стои вкъщи както го дават да вали.
Рокси и ние пием МАлтофер за хемоглобина,че ни беше нисък-86.

# 612
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Леле ... Бюти, невероятни сте, много готини  Heart Eyes Hug

Джаки, съжалявам мила  Sad Hug

Мецка, не се обвинявай, ти не си виновна, т'ва хормона е страшна работа, ама ти най-добре знаеш.И аз сега допускам, че пролактина ми прави мизерии с кръвното, ама де да видим къде ще му излезе края  Thinking

Поспаланче, честито ви отбивка   bouquet

Либре, като отметнем половината менделеева таблица, притесни ме 15-те грама захар в една порция, не е ли множко - това е половин супена лъжица  newsm78, а мислех да купувам такава каша, поФалиха ми я, че била много вкусна и много се харесвала  baby_neutral

У нас пак филми, сега в момента моите хора пак са на вми-то (вече е за система),  писна ми вече ... от къде го пипна това като е във ваканция и седмица преди това пак не беше на училище, не е контактувала с никой освен мен и баща й. Излизаме за разходка на открито и обратно вкъщи Crossing Arms Биозин пие при това. Само е направила дисбактериозата  Tired

# 613
  • При моето слънце
Добро утро  Hug
Джаки, много съжалявам, следващият път ще е успешен с щастлив и ревящ финал  Hug
Поспаланчо, честито отбиване.
Бюти, прекрасни сте, много сте лъчезарни  Hug
Петеска, аман вече, крайно време е този лош период да свърши. Как е адашката? Мой съвет, макар и непоискан, е да й направиш един курс с пробиотици и за закрепване да изпие една система глюкоза. За Биозин-а не знам, но на нас ни спасяваше цяла зима Саностол. Дано бързо се оправите  Praynig
Ренди, Влади е голям сладур, да му нащипеш бузките от мен  Heart Eyes
Всички бебоци са много сладки  Hug
Как ли е Сигмето? Дано и те са добре  Praynig
Хубав съботен ден на всички  Party

# 614
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Петьовка  Hug , адашката е малко по-добре, снощи са отказали да и правят вливка, само деган и обратно вкъщи, добре че и давам хумана електролит че да не обезводнява.За пробиотика съм напълно съгласна с тебе  Peace.Тя сега е на биогайа, мисла да го давам цял месец още.

Сигма трябва да е изписана  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт