Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 882
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Иве, супер си се справила с очертаването. Радвам се, че съм те ентусиазирала  Hug Много ми харесваш с изцяло подчертани очи.
Dusty_wind и твоя грим ми харесва Peace Всъщност на мен почти всякакви гримове в тюркоазено ми харесват Heart Eyes Аз само бих продължила с тъмно опушенко от външния ъгъл на окото нагоре  и навън. Така оптически се повдига окото... Май не го обясних разбираемо Rolling Eyes

Фокси, очаквам с нетърпение нов фотоурок.
 А как успя да си пуснеш по-дебели вежди, моите в момента са тънки, но без да ги скубя, просто са си такива, а искам по-дебелички, като твоите?
Моите вежди по принцип са си плътни, черни, с дълъг косъм и с висока чупка. Започнах да си ги скубя горе-долу към 18 годишна, когато бях тотално влюбена в манекенката Хелена Кристенсен и мечтаех за нейните вежди. Тогава обаче не вдявах, че различните вежди подхождат на различни типове лица. Просто ги оскубах и се кефех Laughing Пуснах ги съвсем случайно преди около година и половина, когато се задържах вкъщи заради боледуване на децата ми...три седмици общо Crazy Така или иначе нямах възможност да излизам никъде, нямаше кой да ме гледа космясала освен мъжо и така без да искам стана работата. Пораснаха ми порядъчно Laughing и им направих нова форма, придобих съвсем нов вид и вече не се налагаше да ги рисувам обилно. Това последното ме радваше най-много...оуу, много ми беше писнало ooooh!

Аленка
, да се оправяш,ей Naughty Hug

Ей, голямо мрънкане вкъщи. Не ме оставят да почина малко тия мъже ooooh!

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 06:39 от foxy81

# 391
  • Перник
Прекрасници   bouquet Напоследък все не ми остава време и чета набързо,ноооо  Naughty какви красоти видях не е истина просто   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега,ако почна да изреждам,ще забравя някой,затова така към всички се обръщам,ама вЕрно много ви се радвам и да добавя,че и аз съм ЗА Фокси да направи блог и да почва с фото уроците  Hug
Ето от мен 2 гримчета от тези дни...най-накрая си намерих програмка за колажи  Blush

# 392
# 393
  • Стара Загора
Фокси, Hug  bouquet

Малви, ако знаеш как ти завиждам за очите. Crazy
Ейййй, така ме е яд, че сини сенки не ми стоят така добре, както на теб. ooooh!

# 394
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малвинка, всичко ти отива, супер си   bouquet Особено ми харесва гримът на първия ред, страаашен!!
А коя е програмата за колажи?

При Малвинка синьото е по-ярко и наситено, при тебе Ивче е по-бледо и размито, слива се с очите ти, няма контраст.

Фокси явно това за пускането на веждите няма да проработи при мен  Rolling Eyes

# 395
  • Перник
Благодаря ви,момичета   bouquet
Ивче ,пробвай наистина както gadamer каза с по-наситено сини или тюркоаз,да не се слива с цвета на очите   Peace
gadamer , Picasa е програмката  Hug

# 396
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам я Пикаса, но като съм пробвала колажи винаги програмата автоматично подрежда снимките и това ме дразни.

А кои са сенките на първия ред - изглеждат сиви?

# 397
Ивче, моята най-голяма забележка към грима ти са ... червените очи на снимките  Wink
някои апарати имат възможност да ги премахват или да се обработи снимката допълнително - за мен подобно нещо би подобрило още повече вида ти - не винаги мога да преценя дали нещо ми харесва или не чисто цветово, когато ме 'погледнеш' с огромни червени зеници  Wink

Малвинка е прекрасна отново!

# 398
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Пикаса има опция за редактиране на червени очи, много лесно става.

# 399
  • Перник
И при мен ги подрежда така,но после може да премхнеш ,които искаш и да си ги подредиш(докато го разуча снощи,мина нощта  Mr. Green )
Сенкте са зелени на Ланком единичка Ombre Absolue Erica 40  Peace

# 400
  • Отвъд алеята зад шкафа
Страхотни са тези сенки или поне на теб стоят много хубаво.

# 401
  • Перник
Аааа,благодаря ти  Hug обаче наистина са стрхотни сенките...така прекрасно блестят,особено на слънце все едно имам кристалчета по очите Heart Eyes

# 402
  • Стара Загора
Бубс, аз снимам с телефон... май има такава опция за премахване на червени очи, но не ми се занимава да бърникам. Mr. Green

Какъв да е този син цвят, който да ми отива. Тюркоаз, ако е, трябва да е само на подвижния клепач и подчертан с по-тъмно в края. Tired

# 403
Малвинка,  Heart Eyes на теб наистина всичко ти отива!И на снимките личи как хубаво блещукат сенките.

gadamer, като направиш колажа в пикаса и програмата подрети автоматично снимките, след това ти можеш да хванеш желаната снимка и с влачене да я сложиш където искаш и така си ги разместваш всичките до желаното им положение  Peace

# 404
Чудна си Малвинка, тези дни и аз ще се престраша за синьото, но като имам повече време, ако се наложи да се трия  Laughingтолкожа ме е страх за това синьо, ма като гледам на теб как ти ситои и на мен ми се прииска

Общи условия

Активация на акаунт