"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Значи бебе, а не менопауза. Joy Не знам има ли смисъл точно тези работи да се слагат в бяло- то в темата от край време си е ясно, че Брук е бременна на 100 години. Joy
От доста време тя не беше подмятала някое дете на този и онзи 'татко', казвайки му как 'трябвало да остане с нея, защото детето имало нужда от него'. Joy Пък и трябва да си се подсигури жената за третата възраст- идват години, в която няма предимно тялото си да използва, я. Joy Друго си е още едно малко детенце, което с години да се разкъсва между татковците... и което по някое време Тейлър (поради липсата на Стефани) да се опита да й вземе в съда. Laughing Но накрая детето все пак да си остава с Брук, като нейната златна кокошка №5 (или №6, в случай че броим Джак newsm78).  Laughing Пенсионен фонд 'Брук Лоугън'. Laughing
Ееее не, няма такъв майтап! Joy Но това си е Дързост и Красота все пак! Joy Страхотен сериал! Joy

# 601
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Да й е честито на Брук!!! Hug  Gift newsm07 newsm18  Party Time Tada Tada Tada

# 602
 6 деца, 5 различни мъже. Така се прави във висшето общество на ЕлЕй.  Shocked  Joy Добре, че е този сериал и тази героиня, за да се забавлявам толкова.   Joy Брук е култова отвсякъде.  Joy

# 603
Тя Брук даже сигурно вече е постигнала някакъв рекорд в сапунките. Grinning Ражда дете, изчаква го да порасне, спи със съпруга му, забременява, ражда от него, после изчаква и това дете да порастне и тогава спи с мъжа на сестра си, пак забременява... Да видим дали няма да почака и това дете да порастне и ако е момиче да спи и с неговия мъж и да забременее докато вече наистина е в менопауза... Joy
Ееее не... Joy Joy Joy

# 604
Брук разбира, че е бременна от Бил  Twisted Evil
http://vbox7.com/play:1d09081f36

ККЛ е невероятна! Само тя може да го изиграе толкова добре.  Naughty

# 605
Браво на Катрин Кели Ланг  bouquet, страхотна игра!   Grinning Hug

# 606
  • somewhere near the sea
Как няма да го изиграе добре? Свикнала е...Няма дете, което да е посрещнала без притеснение и вина. Защото винаги са заченати в прелюбодейство. Първо се наревава, а като си изплаче вината, започва да размахва бебето като червен парцал пред бик.

# 607
Ми дай тогава да върнем времето назад и да убием всички заченати бебета на Брук. Peace Sick #Crazy ooooh! Защото според теб всяко бебе трябва да е планирано заченато, точно в определен момент и от подходящи партньори. Naughty

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 09:46 от David_Charvet

# 608
Човек направо да не може да спре да се смее... Joy Joy Joy
В крайна сметка май ще си имаме Уилма.  Laughing Стига Брук да запази бебето и да успее да го износи- то на тази възраст си е доста рисковано, не всяка жена ражда на 100 години. Joy
Сериалът се върна няколко години назад- все едно въобще не ги е имало онези 2-3 години, в които Брук и Стефани се сближаваха и Брук имаше вдъхновение да се 'промени'  и да поеме завета на Стефани. Върнахме си се към Дийкън времената. Joy Което си е доста забавно... Laughing

# 609
Колко сълзи и обяснения ни чакат следващите месеци, не ми се мисли  Twisted Evil  Flutter

Понякога се чудя как ККЛ издържа на тия постоянни сцени, в които трябва да плаче.  Twisted Evil

# 610
  • somewhere near the sea
Ми дай тогава да върнем времето назад и да убием всички заченати бебета на Брук. Peace Sick #Crazy ooooh! Защото според теб всяко бебе трябва да е планирано заченато, точно в определен момент и от подходящи партньори. Naughty
Къде съм казала да убием бебетата?  #Crazy
Защо реши, че това, което си написал е същото, което мисля. Като не можеш правилно да възприемаш, не чети и не се заяждай персонално. Crazy
Говорех за брук и нейните реакции, а не за горките й бебетата. Naughty

# 611
Не се заяждам изобщо Stop Значи изведнъж станахме адвокати на децата на Брук?! Thinking newsm78

# 612
  • somewhere near the sea
Говорех за брук и нейните реакции, а не за горките й бебетата. Naughty
Коя част от това изречение не разбра?

# 613
Mай ти мен не си ме разбрала какво съм имал в предвид в отговора си Whistling Laughing

# 614

Общи условия

Активация на акаунт