Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 048
  • 265
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
И аз снощи пуснах паричките. Peace
Късмет, Лус/Маги Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 61
Здравейте!Днес имах малко друга работа в банката и понеже служителката вече ме познава и знае за моя случай,побърза да ме зарадва,че сумата е набъбнала и вече е- 1848,59 лв.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички ви ,приятели!С ваша помощ ще се боря до последен дъх,и искрено се надявам да се случи чудо и тая борба да бъде увенчана с успех.
Лек и успешен ден на всички ви  Hug !
п.п.Пропуснах да кажа,че и парите от ЕКОНТ са взети и прехвърлени в сметката.

# 62
Маги,пожелавам ти от цяло сърце да оздравееш! Hug
Току що направих превод и аз!
Нека Бог те пази и ти помага! Praynig

# 63
  • София
lucia, с теб сме! HugЩе се пребориш! Heart Eyes

# 64
Страхотни новини  Люска   bouquet

# 65
  • пловдив
.....надявам да се случи чудо и тая борба да бъде увенчана с успех.
.....

Това не сме го прочели  Naughty Чудесата ги зарежи в приказките  Wink Твоята борба ще е успешна, защото си силна, защото си обичана от толкова много приятели и близки, защото сме ти стиснали яко палци  fingerscrossed , защото.... ще е успешна и това е, друга алтернатива няма  !

# 66
  • Пловдив
.....надявам да се случи чудо и тая борба да бъде увенчана с успех.
.....

Това не сме го прочели  Naughty Чудесата ги зарежи в приказките  Wink Твоята борба ще е успешна, защото си силна, защото си обичана от толкова много приятели и близки, защото сме ти стиснали яко палци  fingerscrossed , защото.... ще е успешна и това е, друга алтернатива няма  !

А така и аз тъкмо щях да и се скарам Naughty Naughty
Люска ,ехх как се радвам и вече съм сигурна ,че ще се справим и то предсрочно със събиране на сумата.
И аз да благодаря на всички милосърдни хора които са помогнали .  bouquet  bouquet
Това най много  ме радва и зарежда , когато с общи усилия помогнем на нуждаещ се .

# 67
  • Варна
Преведох и аз ! Успех, Маги!

Сметката не е ли дарителска? Взеха ми лев за превод или там каквото е?????? Не е въпроса в лева, а защо ги вземат тия бирници .... Няма значение! Късмет Маги, към края на месеца ще се включа с още един превод! Прегръщам те! Знам, че си силна и ще се справиш!

# 68
  • Пловдив
Благомира,от ДСК ли преведе?Взимат,ако е от друга банка превода.Мисля,че сметката е обикновена,а не дарителска

# 69
  • Варна
♥Elfita♥ , в ДСК да! Няма значение, дано помогнем на Маги! Това е най-важното!  bouquet

# 70
Взимат,ако е от друга банка превода.Мисля,че сметката е обикновена,а не дарителска
Вземат потребителска такса в ДСК, дори беше споменато по-напред в темата.Което е без значение.
Доброто се прави, защото човекът на когото си подал ръка по някакъв начин е имал нужда, а не за да анализираме какво точно сме направили и какво не.И не трябва никога да се чака отплата. Peace
Направи добро и забрави за него!
С теб сме, Маги! Hug Hug Hug

# 71
  • Варна
Просто споделих ...

Приятен ден!

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 11:29 от Благомира

# 72
  • Пловдив
Момичета бива ли изобщо да се коментират тези неща? newsm78
Вие сте имали милосърдието да помогнете на човек в нужда ,това е за поклон!
Аз когато внесох парите в ДСК никаква такса не ми искаха .Пък и да са искали то е за шибаната банка не за дарението. newsm78
Благодаря ви момичета с такси и без такси които сте помогнали и това е НАЙ ВАЖНОТО В СЛУЧАЯ ,НАЛИ???  bouquet  bouquet

# 73
  • пловдив
Сметката е лична. За откриването на дарителска е нужно време, документи и разходки, които могат да се свършат, когато провеждането на лечение би могло да се отложи по дълго време, а и когато сумата е по голяма и трудно събираема за кратко време. Вариантите за внасяне при лична сметка са два- единия в основанието да пише захранване на сметка и за вносител се вписва титуляра - тогава няма такса/ при избор на този вариант бихте могли с ЛС да информирате на коя дата, каква сума и с кой номер документ сте превели, за да знае Маги каква сума да очаква и от кой/, втория вариант е когато искате да се знае кой изпраща паричките и в основанието да впишете вашето име, тогава се удържа 1 лв, защото не сте титуляр на сметката. Пиша имфото за да могат следващите желаещи да помогнат да си преценят кой вариант да си изберат  Peace

# 74
Да се включа и аз.Не нападайте Благомира.Познавам я лично,нейната Роди/голямата и дъщеричка/ ходеше заедно с най-малкото ми дете Кирил на ясла.Сигурна съм абсолютно,че не става въпрос за левчето,а че просто се е зачудила защо го вземат.Мирка,нацелувай госпожиците и  Hug
Както Антом е писал/а, сметката не е от класическите дарителски,по описаните от него/нея причини.Трябваше ми един документ от болницата в Плевен.Обаче следващото ми ходене до там е за прегледа непосредствено преди процедурата.И нали се сещате,че ако ми кажат,че още същия ден или на другия ми правят аблацията аз няма да имам парите.Обясних това в банката и ми предложиха този вариант на сметка.Да,казаха,че има такса от 1 лв.,но нямах друг избор.
Благодаря,огромно благодаря на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт