Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 057
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Благодаря ти, Маги! Наистина явно повечето ме разбраха грешно, не е въпроса в левчето .... Няма значение, явно писането не ми е голямата сила. Не искам да разваляме темата с безсмислени коментари.

Искам да благодаря на всички, които се включват с помощ! Маги и семейството й го заслужават!   bouquet

# 76
И аз искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви. Познавам Маги от форума и мога с чисто сърце да кажа, че толкова слънчев и позитивен човек наистина заслужава подкрепата ви.
Маги, обичаме те, подкрепяме те, ще бъдем до теб чак до финала.  Hug
Пък после - рози, шампанско ... както си е по процедурата
Wink

# 77
Луска, много късмет, сили и кураж за теб и семейството ти!  bouquet

Преведох малко парички, надявам се днес да са по сметката ти Hug Hug Hug

# 78
Маги успех,и от мен малко помощ имаш Hug Hug Hug

# 79
# 80
Маги, имаш и нашата финансова подкрепа. Целият екип на фондация Моят Град ти пожелава успешно лечение, бързо възстановяване и много здраве на теб и цялото ти семейство! Очакваме с голямо нетърпение добрите новини!!!

Който има информация, може ли да информира колко още парички трябва да се наберат?

Мерси,
екипът на фондация Моят Град
http://www.facebook.com/mycityfoundation

# 81
  • Пловдив
Благодаря ви мили хора за това че помагате за събирането на средства за Маги.

Днес не е добре и не може да отиде до ДСК за да разбере каква е събраната сума. При първа възможност ще отиде и ще публикуваме резултата. Peace

I love Sofia Благодаря -Последно сумата беше около 1900лв  Peace

# 82
Макар и да не се чувствам днес много добре,успях да отида до банката и сумата в 15:49 беше 2513,59 лв.
БЛАГОДАРЯ на всички и  Hug !

# 83
  • София
Вярвам, че преди 1 май ще станат 3000. Стискам ти силно палци!

# 84
  • Пловдив
Люска мила, толкова се радвам, че паричките се събират и останаха малко за събиране.  Party
Ще се справим ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ, при всички положения до лечението ти.
Моля само още малко добри хора да се включат с малки суми и ще се получи Peace Peace

БЛАГОДАРЯ И АЗ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ СЪСТРАДАТЕЛНИ ДУШИ! newsm51 newsm51 newsm51

# 85
Аз също вярвам че сумата ще се събере. Миналата седмица преведох малко парички и ако мога тази или следващата ще преведа още.

# 86
да следя темата и да се включа при първа възможност

# 87
  • Някъде на път....
lucia, Hug

# 88
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за това ,че сте съпричастни с Люси и и помагате. Скоро ще се събере необходимата сума и ще я обявим . Peace

# 89
Искам да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ и да се поклоня на всички,които помогнаха.Сумата вече е 2933,59лв.

Общи условия

Активация на акаунт