Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 050
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
Nelsi, медицинският център не е неизвестен, напротив, много хора от цялата страна се лекуват там. Друг е въпросът, че наистина цените са високи. Аз лекувах баща си там, след тежки химиотерапии и да ти кажа, много съжалавям, че не започнахме терапията в клиниката преди химиотерипиите.
И най-важното е, че никой няма право да отнема на хората надеждата, че алтернативното лечение ще помогне. Постигнати са много добри резултати в тази клиника.
Lusia, успех ти пожелавам и наистина вярвам, че ще лечението в клиниката ще помогне.

# 181
  • sofia
Абсолютни шарлатани! Искам някой да ми покаже само един излекуван с алтернативни методи в този център. Това ми е работата, така че няма начин да повярвам в тези фантасмагории. Със същия успех може да отиде в Токуда, където освен че съдират по 10 кожи и нищо повече, нищо не помагат.Баламосват хората за пари! Пак повтарям да потърси специалистите във Военна болница, това което умеят съм го видяла с очите си.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 11:23 от nelsi

# 182
  • Sofia
Нека отиде и във военна болница, едното не изключва другото. Колкото повече мнения - толкова по-добре!

# 183
  • sofia
Точно така! Телефона е /02/92 25 001

# 184
  • с/у ОколоМръсТното
Идвайки в София първо направете консултация във Военна болница с проф.Никола Владов-клиника Жлъчно,Чернодробна,Панкреатична и Трансплантационна хирургия-

На същото мнение съм. Peace
Както и това, че смятам "Интергративната медицина" за абсолютни шарлатани, ограбили не един и двама (разбирай мноооооооооого парици, не лев-два), а в същото време неизлекували (поне аз не знам) нито един.

Лусиа, моля поровери кога и как да се свържеш с проф. Владов. nelsi ти е дала телефон  Hug
Бих те посъветвала да имаш скорошен скенер.
Ако нямаш такъв и можеш да си позволиш да заплатиш за това изследване в Окръжна б-ца (м.г през август струваше 300лв.), самия Владов участва в разчтането на резултата. И това е начин по-скоро да се добереш до него.
Само да вметна... моля те побързаш с идването си, че настанаха отпускарските месеци и все повече д-ри са в почивка.

П.П: имам и личен гсм на Владов, ако решиш.

# 185
  • Пловдив
Люска да решава и тази препоръка е много добра- да се консултира и с него все пак най добре е колкото повече мнения толкова по добре .
Люска върти телефона и тъй и тъй ще ходиш в София поне и при проф.Никола Владов там са невероятни специалисти във Военна Академия. Peace от опит го знам. Peace

# 186
  • Талант на 2012,2013 г.
Хм... замислих се... А ние провеждаме и операции и лечение в Токуда...

Дали не сгрешихме?!? Rolling Eyes

Люси, пробвай се да направиш още една консултация... Hug

# 187
Нека отиде и във военна болница, едното не изключва другото. Колкото повече мнения - толкова по-добре!
Да, точно така, нека се консултира и на двете места, пък после ще прецени накъде да се насочи, важното е да има повече варианти.

# 188
  • Пловдив
Ето за това съм признала този форум ,че мнения много и всеки избира най правилният за него . Дано Люска да чете за да действа веднага. Аз също съм за консултация и във Военна академия! Peace Peace

# 189
  • София
Напълно подкрепям мнението на nelsi.
Военна болница и за мене винаги е на първо място.
За Токуда също е права - пиша от личен опит, за съжаление.
Надявам се Луси да отиде за мнение във ВМА, освен и в клиниката в Дружба 2.
След като дойдат в София, нека опитат всичко.
За настаняването - преди няколко години мои близки бяха тук дълго време за лечение на дете.
Около ВМА и Пирогов имало някакви апартаменти под наем за определен период и излизало по-евтино от хотел. Бяха взели адреса от вестник "Позвънете".

# 190
здравейте, извинявам се за намесата сега, но сега видях че обсъждате центъра за "Интергративната медицина". Моя баща 3 години го лекуваме от рак на пикочния мехур и миналата година и аз там щях да го пратя, но... имам много добра приятелка защитила дисертация за ендокринология и на нея и споделих за този център и за лечението което предлагат там. Та ще се опитам да пресъздам това, което ми сподели тя от медицинска гледна точка (може да не е много добре обяснено, но това разбрах аз като прост човек) - раковата клетка яде 10 пъти повече захар от нормалната, идеята е да ти намалят захарта в кръвта, за да не можеш да храниш раковите клетки и да те вкарат в изкуствено състояние на хипоглекимия. Това само по себе си е опасно дори за здрав чове, но там така лекуват. В това ти състояние в този център ще ти вкарат глюкоза, която е примесена с някакъв препарат (Не му помня името), които цели да убие раковите клетки. "Предполага се", че когато си в такова състояние първите клетки, които ще нападнат глюкозата, примесена с "убийствения препарат" са раковите клетки и по този начин те ще се "нагълтат" с отрова. И тук идва тънкия момент - не съм лекар, дори почти не разбирам от медицина - това което ми каза приятелката е, че в състояние на хипоглекимия първият орган, който се нуждае от глюкоза, дори преди клетките е - мозъкът. Та не става ясно, дали отровта първо ще отиде в клетките или в мозъка, или дали и там няма да отиде известно количество "отрова". Не става ясно и какви последици това може да причини на мозъка.
По тази причина тогава взехме решение и не отидохме при д-р Дамянов.  Затова всеки решава сам, аз просто исках да изложа гледната точка, която имахме ние   bouquet Успех, какво и да решиш. Praynig

# 191
  • Варна
По неприятно стечение на обстоятелствата, ми се налага за близък да се борим с онколочино заболяване. Доста мислих дали да си изкавам мнението... Всеки има право да реши какво  е добро за живота му и какво да опита. Т.нар. "шарлатани" прилагат метод, който се практикува от 60 години. Става въпрос за клиниката в Дружба. Методът е инсулин потенцирана терапия. Прочетете :"Ракът - да оцелееш извън матрицата на Тай Болинджър" - там е обяснен методът много добре. Не приемам мнението на хора , които не са запознати в детайли и ви обясняват тук - защото по принцип имали познания и евентуално разсъждават кое как видите ли можело да действа! Прави ли ли са изследвания? Имат ли доказателства? Този медот е официален в доста страни, един пример - Германия - но струва в пъти повече от колкото в България. Опитали са да го включат и тук като такъв по здравна каса, но за момента отново заради интереси не са го одобрили. За да има други - шарлатани! да взимат пари, но от нашите осигуровки и да точат здравната каса - с пъти по-скъпи, но официялни лечения, също недоказано ефективни, а даже и доказано смъртоносни! Време е да се събудим и не сляпо да вярваме на този и онзи! Има достатъчно литература, но подчертавам литература, а не мнения на този и онзи, които не е сигурно от какви интереси са водени или със съмнителни познания! Вие как ще постъпите - ако лекарите ви кажат - както в нашия случай - няма какво да се направи - и просто не искат да ти дадат шанс да се оправиш?!?!?!  На лекарите в България са им промити мозъците и не приемат ,че има и други начини за справяне с тази болест - защото всичко е една мафия за пари и просто не им изнася това! Хубаво е както съветвате  да се търсят повече мнения - да го направите и в този случай - който търси намира, който не иска  - винаги си намира причина! Извинете ме за многословието!

# 192
Здравейте. Люси дръж се. Доц. Кацаров също е много добър специалист - той също работи във ВМА в клиникато по Гастроентереология-началник на клиниката по Гастроентереология е там-телефонът е същият. Консултацията във ВМА според мен е задължителна. А, относно алтернативните методи за лечение, човек винаги може да се интересува от тях. До колкото знам има терапии с вливане на големи дози витамин С, които също се прилагат в много от клиниките по алтернативна медицина по целия свят. Оносно храненето на образуванията с глюкоза, съм чела и вариант с пиене на разствор от кленов сироп тип С със сода бикарбонат (някъде добавят и лимонов сок, сместта се загрява и се бърка, после се приемаше по дози чаени лъжички), което е абсолютно безвредно за мозъка, но все пак захранването на образувание с глюкоза само по себе си е опасно... Относно приема на железни добавки - от личен опит с леля ми мога да споделя, че от тях получи за 1 месец разсейки навсякъде. Така че, всеки може да си направи изводите... За витамин Д-то и аз съм за, но при калцификати - никога, защото витамин Д-то ускорява усвояването на калции от организма... До колкото знам Зеленият чай намаля усвояването на фолиевата киселина и е отличен антиоксидант. Пегилираният интерферон също може да се използва евентуално, но всичко в алтернативната медицина е строго индивидуално според заболяването и самия пациент. Рискове винаги има, но изборът на лечение и рискът са въпрос на личен избор на самия пациент. Желая ти, Люси, скоро да откриеш своя най-добър път за лечение както в конвенционалната, така и в алтернативната медицина.  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 13:11 от rosefromstars

# 193
Понеже се спомена Германия, та се за4етох из нета за този метод ИПТ. Няма никакви нау4ни доказателства, 4е помага. Базира се на това, 4е раковите клетки имат 10пъти пове4е рецептори за инсулин (храна) на повърността си от здравите клетки, т.е. предполага се 4е с вкарването на инсулин ще се улесни усвояването на вкараните непосредствено след това химиотерапевти4ни субстанции. Като поради това, 4е раковите клетки са един вид "отворени" се дава само 10-20% от нормалното коли4ество химиотерапия. Не някакъв друг вид отрова, а химиотерапия, която и без това се прилага при тая диагноза. Терапията завършва с даването на глюкоза, за да се прекрати състоянието на глад на клетките. Уж страни4ните действия били по-слаби, поради това, 4е се вкарва по-малко коли4ество вещество. Но както ве4е казах, няма нау4ни доказателства, защото този метод се прилага едва от 2000г насам и то не навсякъде в Германия.
Надявам се в България не вкарват наистина някаква отрова, както се е правело от откривателя на терапията- той е вкарвал живак на пациентите си.

Желая успех на Люси и на която и терапия да се спре, да пребори болестта!

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 09:42 от Azalee

# 194
По неприятно стечение на обстоятелствата, ми се налага за близък да се борим с онколочино заболяване. Доста мислих дали да си изкавам мнението... Всеки има право да реши какво  е добро за живота му и какво да опита. Т.нар. "шарлатани" прилагат метод, който се практикува от 60 години. Става въпрос за клиниката в Дружба. Методът е инсулин потенцирана терапия. Прочетете :"Ракът - да оцелееш извън матрицата на Тай Болинджър" - там е обяснен методът много добре. Не приемам мнението на хора , които не са запознати в детайли и ви обясняват тук - защото по принцип имали познания и евентуално разсъждават кое как видите ли можело да действа! Прави ли ли са изследвания? Имат ли доказателства? Този медот е официален в доста страни, един пример - Германия - но струва в пъти повече от колкото в България. Опитали са да го включат и тук като такъв по здравна каса, но за момента отново заради интереси не са го одобрили. За да има други - шарлатани! да взимат пари, но от нашите осигуровки и да точат здравната каса - с пъти по-скъпи, но официялни лечения, също недоказано ефективни, а даже и доказано смъртоносни! Време е да се събудим и не сляпо да вярваме на този и онзи! Има достатъчно литература, но подчертавам литература, а не мнения на този и онзи, които не е сигурно от какви интереси са водени или със съмнителни познания! Вие как ще постъпите - ако лекарите ви кажат - както в нашия случай - няма какво да се направи - и просто не искат да ти дадат шанс да се оправиш?!?!?!  На лекарите в България са им промити мозъците и не приемат ,че има и други начини за справяне с тази болест - защото всичко е една мафия за пари и просто не им изнася това! Хубаво е както съветвате  да се търсят повече мнения - да го направите и в този случай - който търси намира, който не иска  - винаги си намира причина! Извинете ме за многословието!
Мислех да не се включвам по темата, но това мнение, доста ме засяга - "ваш близък" - аз говоря за моя баща. Ракът на пикочния мехур е 3-тият вид рак, който му откриха за 20 години. За първи път го оперираха преди 20 години - перфектни кръвни изследвания, отрицателни туморни маркери, нямаше време за биопсия, така че отварят и режат - злокачествено образование на дебелото черво (добре че беше капсулован, та без метастази). 15 години след това рак на легенчето на бъбрека, но докато го открият - пак перфектни кръвни изследвания, пак отрицателни туморни маркери, само следи от кръв в урината. Резултата е махнат бъбрек и уретер. Заради забавянето туморните клетки попаднали в пикочния мехур, но пак "слава богу" няма метастази. Познаваме "всички" онкологични доктори - поради посочените причини - но помощ от никъде. Ходхме и до Турция, защото тук щеше да чака месеци за пет скенера, консултирахме се и с турски лекари - всички бяха единодушни - премахване на пикочния мехур. С майка ми не бяхме съгласни, не искахме - минахме на алтернативно лечение - саменто, бъзак, алое вера и т.н. Тогава четох за "ИПТ" - и затова посочих менението си тук - защото аз записах час и не отидох. Да има хора, които ходят дано им помага - аз изразих мнение, което никой не е длъжен да спазва. На нас ни помогна "екстрасенска" или нещо такова - просто случайно момиче, което лекува с ръце - и аз не вярвах, но чудото стана. Пикочният мехур е чист на последният ТУР, биопсията отрицателна - остава въпросът докога.... и дали няма да се яви другаде... дано никъде и никога Praynig

Общи условия

Активация на акаунт