Тригодишно февруарчето е вече, пролетта не е далече (49)

• 56 722
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • offshore & overseas
...някак повече влизам в положение на децата...
А, ето къде било разковничето! hahaha

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 22:01 от Мяуче

# 511
Ама как си почистила, чистницей! Twisted Evil
Добре, че го прочетох преди да заметеш.  Mr. Green

И ще си ляга тоз, който си няма работа.
Аз кат' не съм в тая графа, хак ми е! Crazy

# 512
  • София

Аз пък не успях да прочета и си останах огОрчена и възмУтена.  Crossing Arms

Коте, и аз по нощите стоях.  smile3560

# 513
Еййй, че артистично кафе днес! Heart Eyes

# 514
  • До Балкана
 smile3507 Тези делници край нямат. На всичкото отгоре ме чака фирмена среща на планински курорт и няма да успея да се наспя отново.... жива да ме оплачеш  Twisted Evil

# 515
Да взема да отида вместо теб, а? Laughing

# 516
  • До Балкана
Просто прекрасно! Съгласявам се, много ти е близо и без това! Grinning Сложили са ме в стая с една колежка дето..... айде да не бъда съвсем гадна. Три дена ще преглъщам... Кабинковият лифт няма да работи, а исках поне да се кача до възможно най-високо за да поснимаме с колегата ми -  и това няма да ме огрее... Crossing Arms Мрън, мрън, мрън...днес и още мога, но....после! Mr. Green

# 517
  • София
Добро утро Simple Smile

За не разбралите - с омебеляването съм приключила отдавна, Софи получи нови дрехи, тийнеджърска колекция, щот просто друго не ѝ става при ръст 145 см и 42 кила.  Mr. Green

Тъй като вчера не бях на себе си от температурата и забравих нещо много важно: а именно - да ви почерпя за 9-ия рожден ден на Софи:

По детско-градинските въпроси ще споделя и аз моя личен опит, а нека всеки да си прецени дали му импонира. Според мен, при адаптацията на детето трябва да бъде щадено от родителски емоции. Децата усещат и ясно съзнават, че и ние сме притеснени и не искаме да се разделяме. Но един рев от мама ... мама, която всичко може и може да ни защити от всичко и всички, действа доста потискащо и притесняващо за едно дете. Винаги съм сдържала емоциите си, което за емоционален човек като мен е много трудно.
Стискам палци да попаднете на учителки с призвание, нещата се нареждат от самосебе си така!

Хубав ден!

# 518
Слънчи, честит рожден ден на Софи!
Да ти е все така прекрасна и да се кара все по-лесно.
Laughing
Гледах аз вчера ленти, броих и пак забравих да честитя. Embarassed

Далче, бих се измъкнала (още повече към планина) във всеки един момент. Mr. Green

# 519
  • До Балкана
Честит рожден ден на Софи! Да е здраво и слънчево дете! newsm38

Далче, бих се измъкнала (още повече към планина) във всеки един момент. Mr. Green
То и аз Коте, но ако може да не е по задължение и да споделям стаята с мъжа си, приятелка или със скромната си личност. Laughing

# 520
То и аз Коте, но ако може да не е по задължение и да споделям стаята с мъжа си, приятелка или със скромната си личност. Laughing
Е, ай ся, да не издребняваме. Няма пълно щастие. Grinning

# 521
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на прекрасната Софи с тийнейджърските мерки!! Да бъде здрава и все така умна, красива и слънчева като майка си!

Далче, Далчееей, да ти имам кахърите! Joy

Майтапче, темерутската ми порода тотално ти влиза в положение. Така съм отвикнала да деля каквото и да било с когото и да било, че... чак се пУаша!

# 522
  • До Балкана

Майтапче, темерутската ми порода тотално ти влиза в положение. Така съм отвикнала да деля каквото и да било с когото и да било, че... чак се пУаша!
Ох. олекна ми!
Не, че ми е кой знае какво реално, но точно темерута в мен напира и намила... Laughing Свикнала съм с 2 колежки да деля командировъчна съдба и сега като малко бикле ровя в пръстта и дишам тежко! Само толкова. А и в своя защита ще кажа също, че потенциалната ми съквартирантка е мнооого обстоятелствена и флегматично досадна. Не спира да говори, ей! От сега ме боли главицата.

# 523
Слънчи да ти е жива и здрава рожденничката.Да расте умно и щастливо дете.
  bouquet

# 524
  • София
Да е жива и здрава Софи! Да расте щастлива и да накара майка си да се гордее с нея!

Общи условия

Активация на акаунт