) майки!
И ся кво - трескава подготовка за преместване във Варна? 
Също така лудо се влюби в ей това легло, но за съжаление няма да я огрее.

Сега ще се опитам пак да го пресъздам...
Качвам снимки поетапно във фБ- ако на някой му се гледат. За нямащите ФБ акаунт скоро ще направя албумче и в снимка.бг. Засега толкова от мен, дами. Имам още много да ви споделям около терзанията ни къде да се установяваме, но няма да е днес. Прегръщам ви. Липсвахте ми.
Дано Ния да се оправи и да се размине на Алето. 

Пътят е дълъг, ще си вземем и хранителни припаси, че... 

Малко притеснително ми се струва, обаче - трупането на точки може да отключи една амбиция (особено при по-свободните родители
Аз съм предоволна да чуя, че Диди е яла, спала, играла е и да я видя в горе-долу приличен вид - да не е много мръсна, да не е ударена, да не е видимо нещастна и да няма нищо притеснително от това, което тя самата ми казва.
Иначе браво за доброто отношение и грижата, определено си личи и по самото дете как е гледано.
Специално искам да ви похваля Диди, която тия дни вече доста умело маже филии: 

Не, че имам против (по-скоро човечето, с което вероятно ще спи ще има против невъзможността му да търпи чужд допир при сън) да дели леглото, но 2-ма персонал как ще обхванат 35-38 деца не'ам идея..
Успех със задачките, особено компютърните - пипкаво нещо е да сменяш машината.Препоръчани теми