Искам да ви кажа, че и аз имам много за писане и споделяне
, но време изобщо не ми остава, дори и да ви чета! С умиление си спомням за хубавите мигове, докато децата бяха бебоци....... ! Целувки на всички ! 
9876, честитооО !

Да нацелуваш Ирина от Мони освен това.
Пленена съм от двете хубави очи на нашата наборка! 

Сега е почти немислимо да се преместим,поне имам по-добра работа,е не е много високо платена,но ми харесва.Нямам приятели тук,е познати да,но определено не мога да намеря среда 

А и искам да ти кажа, че ако беше дошла в София или в Русе, цял живот щеше да се чудиш какво щеше да е ако беше отишла в Ботевград
, такива сме хората, все нещо ни гложди 

) - решаваш нещо (често на момента) и не поглеждаш назад. Единствените съмнения, които съм изпитвала, са били в посока дали не съм избързала прекалено с юрването си нанякъде, но и това са били редки случаи.
Ей ся съм в подобно положение - имам едни неща наум и се чудя дали да си дам малко почивка или да се юрна, но май пак клоня към второто. 

Както стана ясно- не съм от най-решителните и прекалено се колебая. Имам ли 2 пътя, не знам кой да хвана... На всичко отгоре Ники все го няма, бачка 4 дни седмично във Варна и нямаме време да поговорим, да обсъдим нещата... Иначе имам силна интуиция, но в такива случаи мълчи. 
Не знам лънч ли е, брънч ли е, ама си открадвам ягодка. Аз тъкмо се зарадвах, че с това повръщане свалих последните 2 кила, но ми беше нужен само 1 ден да наваксам с течности и НЕтечности и да си възстановя кило и половина от ненужните. 
Бог да прости баба ти и дядо ти, и да даде мир на душите им! Сигурна съм, че много се гордеят, че са отгледали такъв чудесен човек като теб!

)
Никак не сподели какво посади..

), при което той ми казва да мълча и че ще ми удари "шамали" и аз почвам:

Никак не сподели какво посади...
). Стигнала съм до финикова палма, флокс, лобелия, винка, тагетис, импасианс и за разкош - един банан. Сега се глася да поръчам три палми Вашингтон и една декоративна маслина. За декор добавих и ратанов комплект плюс огромен чадър за слънце, забучен в неочаквана позиция. 
Ей ме на!
/не запомних номера, простете

Препоръчани теми