Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 334
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета, някой има ли инфо за качеството на услугите в Beauty derm center на бул. Мария Луиза????

# 391
  • Пловдив
И аз с питанка... Отзивите за р-т Мерак, доколкото си спомням не бяха много добри относно обстановката и персонала, но как е храната?
Взех този ваучер, но ще папаме вкъщи, та да знам какво да очаквам Crazy

# 392
Здравейте и от мен! Търсих подобна тема и ви намерих, за което благодаря.

# 393
Мъниче,храната е прилична като количество и като качество.....у нас се одобри и се изяде за норматив,но и аз се въздържах от хапване на място/малко сбутано ми се вижда...а и чичото,дето вдигна телефона ми звучеше малко сопнато,но явно така си говори човека/-звъннах,в уречения час ме чакаха торбичките с кутиите-всичко беше пресно,топло и добре опаковано......Определено,останах доволна/макар,че на мен малко ми трябва-някой да сготви вместо мен Embarassed/.И,да питам,нищо че не е съвсем по темата-ама някой знае ли къде ги продават тия полуфабрикатни моцарелени пръчици,че диванетата много ги харесаха/да не ми ги пържат в "Мерак",аз мога и сама да си ги направя,само да намеря откъде да ги купувам/?

# 394
  • Майничка
В "Лекси" на Гранда ги има, във фризера при пилешките хапки. Стават хубави и на фурна.

# 395
Мерси  bouquet!Това ми беше и на мен идеята.Да ги пекна във фурната/на хартия,че и тава да не търкам после/.Знаех,си че някоя добра душа,ще се отзове....

# 396
Моцарелени пръчици съм виждала във фризерите и на Лекси на Марица Wink

# 397
  • о`майна лунна нощ е
За 1 юни ходихме с хлапетата: тук
и се забавлявахме много.

# 398
  • Пловдив
Коментарите от последните, близо 2, страници няма ли да са по- на място в "Къде в Пловдив"?
И продължава...  newsm78

И по темата, някой от вас възползвала ли се е вече от тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/chista-kola-0q69fs? Впечатления?

# 399
и се забавлявахме много.
Момчето е много мило,показваше на децата как да гледат ( вдигаше ги до съответната височина,за да уцелят ефекта на изкривяването,има малки столчета да стъпват по-нисичките  Peace

# 400
  • о`майна лунна нощ е
До колкото разбрах е и аниматор.

# 401

и се забавлявахме много.
А,ние изтеглихме късата клечка-случихме частно парти и не можахме да се възползваме от ваучера...но нищо-ще идем друг път/поне работното време е до късно,та става и през седмицата,след работа/.
А,аз да кажа,че съм очарована от "Попимони"-перфектни.Много точни,много мило беше момичето което ми взе поръчката,бяха се постарали-надписаха ми и тортичките/че ми трябваха няколко броя/ и учудващо/предвид цената/-тортите бяха страхотни и на вкус-не бяха с гадния сметанов крем.Много съм доволна......

# 402
  • о`майна лунна нощ е
Когато отидохме към 10,30 ч. -10,45 ч. наистина имаше все още частно парти, но едно момиче ни каза, че ще приключат след 11 ч. и използвахме да се разходим по главната. После минахме пак и вече си работеше.

# 403
Е,ние хванахме вечерното частно парти-от 17 до 19....и в 19 и нещо/след като се помотахме стабилно по стъргалото/ се върнахме,но още имаше деца вътре и не беше изчистено...............така,че нямахме сили да чакаме.....

# 404
  • Пловдив
Аз пък съм разочарована от т.нар. салон Дива в Тракия Crossing Arms Взех ваучера щот ми трабваше измиване и изсушаване за празника,а и ми е в съседния блок.Но още като отидох да си запазя час и видях фризьорката и ми стана ясно... Crazy Добре,че се усетих и отказах подстригването,щот си представям за 20 мин.какво щеше да е...

Абе първолашка работа...Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт