Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 334
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
Аз пък съм разочарована от т.нар. салон Дива в Тракия Crossing Arms Взех ваучера щот ми трабваше измиване и изсушаване за празника,а и ми е в съседния блок.Но още като отидох да си запазя час и видях фризьорката и ми стана ясно... Crazy Добре,че се усетих и отказах подстригването,щот си представям за 20 мин.какво щеше да е...

Абе първолашка работа...Ужас.
А защо се отказа? Не може да подстригва ли? Аз много му се чудех на този ваучер,но прецених,че в близкия салон ще ми е по-удобно,отколкото да бия път. Офертата върви вече доста време,а ти си първата дала мнение.

# 406
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам питане за ваучера суши от Суши шопа. Моя приятелка го е ползвала тези дни и е разочарована. Първо - не е бил готов в уговорения час /дори и тя е закъсняла допълнително/ и се е наложило да чака, докато сглобят нов сет. Второ - били им свършили сьомгата и октопода и на практика е получила 32 хапки, но не тези, за които е платила.
Като вкус няма забележки, но тези издънки много искрено се надявам да са били инцидентни, а те да си я карат така с всички ваучери.
Някой друг възползва ли се от офертата, за да даде и второ мнение?

# 407
  • Пловдив
Здравейте момичета, някой има ли инфо за качеството на услугите в Beauty derm center на бул. Мария Луиза????

Аз ходих там с ваучер преди около 2 месеца за диамантено микродермабразио и останах много доволна.

А някой да има мнение за тази оферта: http://rio.bg/oferta/2217/kozhata-vi-go-zasluzhava-manualno-i-ul … a-krasota-diamant

# 408
  • Пловдив
Здравейте момичета, някой има ли инфо за качеството на услугите в Beauty derm center на бул. Мария Луиза????

Аз ходих там с ваучер преди около 2 месеца за диамантено микродермабразио и останах много доволна.

А някой да има мнение за тази оферта: http://rio.bg/oferta/2217/kozhata-vi-go-zasluzhava-manualno-i-ul … a-krasota-diamant

Аз повече нямя дя стъпя при тая "козметичка" в Диамант  Stop Стига експерименти...само бърза да пуши и после ръцете и вунят отвратително... ooooh!

# 409
  • Пловдив
Аз пък съм разочарована от т.нар. салон Дива в Тракия Crossing Arms Взех ваучера щот ми трабваше измиване и изсушаване за празника,а и ми е в съседния блок.Но още като отидох да си запазя час и видях фризьорката и ми стана ясно... Crazy Добре,че се усетих и отказах подстригването,щот си представям за 20 мин.какво щеше да е...

Абе първолашка работа...Ужас.
А защо се отказа? Не може да подстригва ли? Аз много му се чудех на този ваучер,но прецених,че в близкия салон ще ми е по-удобно,отколкото да бия път. Офертата върви вече доста време,а ти си първата дала мнение.

Щот едно изсушаване не може да направи кат хората,ти за падстригване говориш Stop Laughing Само визуално като я зърнах и разбрах колко е кадърна...

# 410
Момичета,може би питането ми не е за тук,но все пак...Знаете ли дали този Моник Спа клуб (днес са пуснали оферта за масаж) има басейн?От сайта нищо не се разбира,а често са пускали оферти и някой може да е видял. Rolling Eyes

# 411
  • Пловдив
Момичета,може би питането ми не е за тук,но все пак...Знаете ли дали този Моник Спа клуб (днес са пуснали оферта за масаж) има басейн?От сайта нищо не се разбира,а често са пускали оферти и някой може да е видял. Rolling Eyes

Аз съм ходила там на масаж. Мисля, че нямат басейн, в подземието съм видяла само джакузи, но за най-сигурно, обади се да питаш. Иначе масажистът е много печен и се старае момчето. Аз съм доволна и мисля да го посетя отново.

# 412
  • о`майна лунна нощ е
За почистване на лице ми казаха тази оферта, публикувана във ФБ - https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0 … c_location=stream
Аз там си ходя на подстигване и съм си доволна, но други услуги не съм ползвала поне на този етап и не мога да преценя дали е добро предложение почистване на лице + епилация на зона по избор за 22 лв.

# 413
  • Пловдив
От този салон пак са пуснали оферта http://ozo.bg/plovdiv/podarete-si-blyaskava-i-zdrava-kosa-terapi … iamante-za-011032 Много се замислям пак да взема ваучер, макар да се подстригах преди две седмици /пак там/. 100 пъти по-доволна съм в сравнение с фризьорката в Диамант!

# 414
  • Пловдив
Някой с впечатления от този салон http://www.deals.bg/Manualno-pochistvane-na-litse--mehanichen-pi … ;utm_campaign=173 ?

# 415
И аз се интересувам от салон Контеса Praynig

# 416
Момичета, помагайте! Praynig Взех си ваучер от www.lapni.bg, но не мога да го сваля, за да го принтирам. Thinking Днес се регистрирах и още не са ми ясни нещата. Писах им, но никой не ми отговори. Видях, че има направо бутон за принтиране, но аз нямам принтер и трябва да го сложа на флашка и да търся някой копирен център. Много ще съм ви благодарна, ако ми кажете как става номерът! Simple Smile  Praynig  newsm78

# 417
  • Sunshine state
Gex, а защо не си запишеш кода и не ползваш услугата само с него? До сега не ми се е налагало да принтирам ваучер,представям само номера и секретния код и никога съм нямала проблеми с търговците.Само веднъж ваучерът беше за подарък и тогава си го изкарах на хартия. Peace

# 418
Gex, а защо не си запишеш кода и не ползваш услугата само с него? До сега не ми се е налагало да принтирам ваучер,представям само номера и секретния код и никога съм нямала проблеми с търговците.Само веднъж ваучерът беше за подарък и тогава си го изкарах на хартия. Peace

Защото се обадих на фризьорката, за да си запазя час (ваучерът е за подстригване) и тя каза, че иска да ѝ го занеса принтиран, както и бележката от EasyPay, като доказателство, че е платен.  Thinking За първи път ми се случва да ми искат тази бележка, аз по принцип я изхвърлям още щом изляза от банката и получа смс, че ваучерът е платен. Добре, че я запазих този път обаче  Simple Smile Ще опитам да ѝ занеса утре на листче номера и кода, пък дано да няма проблем  Peace

# 419
  • Sunshine state

Защото се обадих на фризьорката, за да си запазя час (ваучерът е за подстригване) и тя каза, че иска да ѝ го занеса принтиран, както и бележката от EasyPay, като доказателство, че е платен.  Thinking За първи път ми се случва да ми искат тази бележка, аз по принцип я изхвърлям още щом изляза от банката и получа смс, че ваучерът е платен. Добре, че я запазих този път обаче  Simple Smile Ще опитам да ѝ занеса утре на листче номера и кода, пък дано да няма проблем  Peace
Хм,наистина странно.Чак пък и бележката от Изи Пей да иска.. newsm78 По коя оферта е това? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт