Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 354
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Въобще не съм доволна от фотосесията в студио "Пинк" - "фотографът" нямаше абсолютно никакъв усет за снимки, декори реално няма, някакъв смотан син тапет и един диван, и това е  ooooh! ooooh!
Кат' не искаш да се уговорим аз да ви снимам, че и без пари ще ви излезне Crossing Arms Hug.
Шегата настрана. И аз мислих да взимам ваучер, че нашето семейство нямаме снимка заедно от 3 месеца, добре, че не съм значи Peace.

# 436
Шуши, подарък ми беше ваучера  Mr. Green аз си чакам твойте снимки и тогава ще говорим  Mr. Green
Момичета, доволни ли сте от автомивки Емко М - ние вече 5-6 пъти взимаме ваучер, ама напоследък като че ли си оставят ръцете и въобще не мият хубаво  newsm78

# 437
  • Пловдив
Шуши, подарък ми беше ваучера  Mr. Green аз си чакам твойте снимки и тогава ще говорим  Mr. Green
Момичета, доволни ли сте от автомивки Емко М - ние вече 5-6 пъти взимаме ваучер, ама напоследък като че ли си оставят ръцете и въобще не мият хубаво  newsm78

При нас още първия път си оставиха ръцете и не съм повторила, но имаше доволни. Явно зависи на кого ще случиш.  Laughing

# 438
Ходих на педикюр в салон "Дива". Доста немърливо изглежда салончето, "залата" за педикюр включва 1 метален стол в ъгъла, на който аз седях и 1 пластмасов от Джъмбо, на който си сложих краката. Девойката ме лакира клекнала, видимо бързаща и недоспала, както стана ясно от телефонните ѝ разговори. Не бих повторила дори и с ваучер, за без - да не говорим.

# 439
За Емко-М - определено не измиват перфектно колата, но моята обикновена е толкова мръсна, че съм доволна и на това. Трите "прасенца", които возя правят безподобна кочина отзад. Без ваучер не бих отишла, но ми е наблизо и с ваучер - става.

# 440
Ходих на педикюр в салон "Дива". Доста немърливо изглежда салончето, "залата" за педикюр включва 1 метален стол в ъгъла, на който аз седях и 1 пластмасов от Джъмбо, на който си сложих краката. Девойката ме лакира клекнала, видимо бързаща и недоспала, както стана ясно от телефонните ѝ разговори. Не бих повторила дори и с ваучер, за без - да не говорим.
Приятелката й я чакаше, за да си хапнат принцесите Joy  - това днес към 1 и нещо. Аз също съм недоволна от салона и не бих повторила. В интерес на истината подстригването беше добре, но аз исках само връхчетата и не съм критерий, макар че и при подстригване на връхчета са ме правили на маймуна. Късно прочетох коментара за изсушаването, но просто бях комична, та от там в колата и в къщи да се мия  Joy. Ще съм благодарна да ми препоръчате някой фризьорски салон, че вече ми писна да експериментирам.

# 441
  • Пловдив
De Luxe  Heart Eyes , много ме е яд, че ММ не успя да ми плати втория ваучер за този салон, но често пускат оферти за него  Peace

# 442
Ще препоръчам салон ''Визия'' на  бул. ''6ти Септември'' на кръстовището с Васил Априлов .Една от фризьорките-Ади работи чудесно,много съм доволна,и за подстригване,а и за прически!

# 443
Приятелката й я чакаше, за да си хапнат принцесите Joy  - това днес към 1 и нещо. Аз също съм недоволна от салона и не бих повторила. В интерес на истината подстригването беше добре, но аз исках само връхчетата и не съм критерий, макар че и при подстригване на връхчета са ме правили на маймуна. Късно прочетох коментара за изсушаването, но просто бях комична, та от там в колата и в къщи да се мия  Joy. Ще съм благодарна да ми препоръчате някой фризьорски салон, че вече ми писна да експериментирам.

Принцесата не я видях, нали бях "в залата за педикюр".
  ooooh!

# 444
  • Пловдив
Какво ще кажете за пицария Оноре?

# 445
момичета, някой има ли инфо по тази сделка:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=12011&refid=23574&webid=67

# 446
Момичета,имате ли впечатления от салон Феникс? newsm78 http://teo.bg/plovdiv/damsko-podstrigvane-izmivane-s-profesional … eniks-oferta518fo

# 447
  • Пловдив

Екстремно и интересно звучи

# 448
Какво ще кажете за пицария Оноре?

и аз да попитам за пицарията?
това е офертата ...http://rio.bg/oferta/2378/golyama-pitsa-proshuto-krudo-550-gr-za … t-pitsariya-onore

# 449
Аз съм ходила преди години и по спомен са хубави,взех си 4 пък да видим!

Общи условия

Активация на акаунт