Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Тц,тц,тц,аз купих 4,ми нищо,аз мога да викам Simple Smile

Joy Joy Joy

# 481
  • Пловдив
В събота бяхме в Але Хаус с ваучер. Бирата беше супер, бургерите също - достатъчно големи, за да си хапне човек. Обслужването също ми хареса. Само дето докато донесат бургерите, някой по-жаден може да изпие биричката и да се наложи да поръчва втора  Laughing

# 482
  • София
Някъде четох, че до масите има инсталации с брояч сам да си сипваш бирата. Вярно ли е?  Grinning

Ние се вместихме в последния ден на срока на ваучера и посетихме ресторант Острова. Хареса ни. Количеството и вкусът на храната бяха над очакванията ни. Само басейнът ни изненада малко неприятно, защото изобщо не бяхме подготвени психически за подобно нещо. Мислехме си, че отиваме сред зеленкото и на спокойствие, а то се оказа с дънеща музика. Поне не беше чалга.  Laughing

И нещо извън ваучера. Явно се бяха подготвили за някоя сватба или друг вид тържество. Масите и столовете бяха красиво украсени. Обаче още когато се настанявахме бяха заредили с алкохолни и безалкохолни напитки на 31 градусова температура. Наядохме се и си тръгнахме, а гостите все още не бяха дошли. А на масите вътре салатите стояха подготвени за сервиране. Пак за тях е малко по-обяснимо, защото отнемат време за приготвяне, но за напитките - за колко време ще ги извадят от хладилника.  ooooh! Представям си колко е приятно в жегата да пиеш уиски или кола, подгряти до околната температура.  Laughing

# 483
  • София
Някъде четох, че до масите има инсталации с брояч сам да си сипваш бирата. Вярно ли е?  Grinning

Ние се вместихме в последния ден на срока на ваучера и посетихме ресторант Острова. Хареса ни. Количеството и вкусът на храната бяха над очакванията ни. Само басейнът ни изненада малко неприятно, защото изобщо не бяхме подготвени психически за подобно нещо. Мислехме си, че отиваме сред зеленкото и на спокойствие, а то се оказа с дънеща музика. Поне не беше чалга.  Laughing

И нещо извън ваучера. Явно се бяха подготвили за някоя сватба или друг вид тържество. Масите и столовете бяха красиво украсени. Обаче още когато се настанявахме бяха заредили с алкохолни и безалкохолни напитки на 31 градусова температура. Наядохме се и си тръгнахме, а гостите все още не бяха дошли. А на масите вътре салатите стояха подготвени за сервиране. Пак за тях е малко по-обяснимо, защото отнемат време за приготвяне, но за напитките - за колко време ще ги извадят от хладилника.  ooooh! Представям си колко е приятно в жегата да пиеш уиски или кола, подгряти до околната температура.  Laughing
на 29,06 сме точно в Острова на сватба...явно ще пием типли напитки.... #Cussing out

# 484
http://rio.bg/oferta/2462/plazh-i-parzalki-v-aqualand-za-4-ma-ch … za-malki-i-golemi - Плажче ,мисля да си го купя и ще дам отзиви:)

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 10:40 от Ledenaepoha

# 485
  • Пловдив
За неработещи или такива на смени е супер...ама мен не ме устройва Whistling Ще чакаме друга оферта от там...

# 486
Плажа е супер,ама нещо и за 2-ма да пуснат вече,и как така не включва шезлонг,много странно  newsm78

# 487
  • Sunshine state
Шезлонг никога не сме плащали така или иначе,така че смятам това за подвеждащо. И аз взех ваучер,но честно казано ми се искаше офертата да е за 2-ма. Ние двамата с мъжа ми и малката сме си 2-ма човека,тоест 3-членно семейство,но с дете под 110см,което не плаща вход.
mystic woman,отдолу пише,че за събота и неделя се доплащат 8лв за четиримата,което си е пак на сметка-идва по 6.50лв на човек входа.Ние дори мислим така да направим,че през седмицата няма как. Peace

# 488
  • Пловдив
Да,може...само че ние сме 3-ма,щото детето е вече 1,25  Grinning и трябва да вземем още 1 евентуално с нас...? Rolling Eyes

А какво мислите за това...http://grabo.bg/dvama-v-pomorie-02knurw Съмнява ме закуската...

# 489
  • Sunshine state
Мисля,че е доста изгодно-по 10лв. на легло за 1 човек със закуска си е направо супер.Хотелът изглежда много добре,но не мога да се ориентирам точно къде се намира. Thinking От едната снимка излиза,че е точно до морето,но дали е така,не знам. Чести посетители сме на Поморие и на мен лично там ми харесва. Не знам защо са писали,че е спокойно,след като не е,но ние обичаме народа. Laughing

# 490
То ако питате мен,най-добре ваучер за 1 за 5лв и готово!Така да мога да си ходя само с детето  Joy

# 491
  • Sunshine state
И миналото лято го врътнаха тоя номер-пускаха ваучери само за 4-има. Много тъпо. Rolling Eyes

# 492
  • о`майна лунна нощ е
То  си е цяло събитие, че пуснаха изобщо ваучери. Бяха се заканили тази година за плажа няма да има, но все си мислех, че няма да издържат и ще пуснат все пак.
На мен също хич не ми е удобно в този формат. 4-ма сме, но татито е на работа вкл. съботите, синковецът е 1,26 м., а дребната все още се вмества в тези 110 см. за безплатно посещение. Все пак взех един и ще го мисля в движение. Най -много да присъединя двете хлапета на приятелка, че са големи и минават с билет така или иначе.

# 493
  • Пловдив
Освен да се организираме колективно - на нас пък за 4 - ма са ни малко - ние сме трима /таткото не обича такива забавления/ + една дружка с нейното хлапе../всички деца отдавна са над 1,10/ Simple Smile
И ще трябва да си доплатим единия билет на редовна цена...

# 494
  • Пловдив
И това е вариант,но мисля,че водата още ще е студена...Към юли май е по-удачно Rolling Eyes ама,ако е за събота ще се доплаща...Освен като съм в отпуска Thinking Grinning

Общи условия

Активация на акаунт