Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Ох,извинявай,но нещо са ми убегнали коментарите от предната страница по повода..А уж следя темата из късо.. Rolling Eyes Съжалявам.  Hug

# 466
  • Майничка
Някой с впечатления за живата бира в Але Хаус ? Не съм ходила никога там !

ваучери ли има?

Супер, веднага се възползвах!
Бирата е много хубава, за лятото си е направо идеална. Бургерите не сме опитвали, но домашният им чипс е превъзходен.

# 467
Някой с впечатления за живата бира в Але Хаус ? Не съм ходила никога там !

ваучери ли има?

Супер, веднага се възползвах!
Бирата е много хубава, за лятото си е направо идеална. Бургерите не сме опитвали, но домашният им чипс е превъзходен.
Предполагам за тук коментирате? Каква е разликата с обикновената светла бира?По-силна или по слаба е тази живата?До сега не съм я пробвала май никога.

# 468
Ние се отчетохме в петък в Але хаус Peace
Доволни сме,бургерите бяха много добри.Жива бира за първи път опитах,допадна ми.Не горчи изобщо,обаче е по-силничка от обикновената.От една малка ми стана много весело Laughing

# 469
Какво живо пиво предлагат там?Ние веднъж бяхме в завода на Загорка и там за сефте пробвахме от тяхното живо пиво и беше много яко.А по принцип рядко пия бира каквато и да е .

# 470
Аз нищо не разбирам от бира,така че не мога да ти кажа каква е точно. Embarassed
Виж в сайта им,сигурно са написали.

# 471
Добре,де,като оспамихме темата-продават ли някъде такава бира,да не е в заведение,а да си я взема за вкъщи. Имам кротко пиянство,но знае ли си  Mr. Green

Преди в Гранда Сани имаше,но сега не съм влизала...

Благодаря за отговора   bouquet

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 13:34 от Трапезица

# 472
Добре,де,като оспамихме темата-продават ли някъде такава бира,да не е в заведение,а да си я взема за вкъщи. Имам кротко пиянство,но знае ли си  Mr. Green

Преди в Гранда Сани имаше,но сега не съм влизала...
В "Лекси" на Марица има Wink Сигурно ще има и в това в Гранда.

# 473
  • София
Мами, трябва ми ваучер за сешоар в района на Кючук Париж, Гарата. На сватба сме в Пловдив и искам да си направя косата. мнения за този салон:
http://rio.bg/oferta/2405/blyaskava-grizha-za-kosata-po-izbor-ot … erti&aff_id=1
само него успях да намеря в района.

# 474
Да споделя мнение за пицария Оноре в Кичука  #Cussing out... е няма такова обслужване  #Cussing out обаждайки се по телефона за резервация си личеше, че ще си имаме ядове - надменно и враждебно държание... после когато отидохме чакахме пиците точно 1 час, те в интерес на истината не бяха лоши, но пък нямаха разлика във вкуса с другите пици, които поръчаха от компанията  Shocked без ваучер... момичето, което се явяваше сервитьорка не съм сигурна глухо ли беше или пък много глупаво, но така и не се разбрахме  hahaha. Ако не сте с нерви от корабни въжета и гладни малчугани и татковци, то може да пробвате преживяването  Wink

# 475
  • Пловдив
Мами, трябва ми ваучер за сешоар в района на Кючук Париж, Гарата. На сватба сме в Пловдив и искам да си направя косата. мнения за този салон:
http://rio.bg/oferta/2405/blyaskava-grizha-za-kosata-po-izbor-ot … erti&aff_id=1

Според мен няма да съжаляваш, аз пак си взех, даже и за мама Mr. Green Blush

# 476
  • София

Според мен няма да съжаляваш, аз пак си взех, даже и за мама Mr. Green Blush
благодаря ти!   bouquet

# 477
  • Пловдив
Да споделя мнение за пицария Оноре в Кичука  #Cussing out... е няма такова обслужване  #Cussing out обаждайки се по телефона за резервация си личеше, че ще си имаме ядове - надменно и враждебно държание... после когато отидохме чакахме пиците точно 1 час, те в интерес на истината не бяха лоши, но пък нямаха разлика във вкуса с другите пици, които поръчаха от компанията  Shocked без ваучер... момичето, което се явяваше сервитьорка не съм сигурна глухо ли беше или пък много глупаво, но така и не се разбрахме  hahaha. Ако не сте с нерви от корабни въжета и гладни малчугани и татковци, то може да пробвате преживяването  Wink

Благодаря за мнението ! Много се чудих и добре ,че не купих за там !

# 478
Тц,тц,тц,аз купих 4,ми нищо,аз мога да викам Simple Smile

# 479
  • Пловдив
аз редовно си ходя там без ваучер
пиците са много вкусни , но верно бавничко стават   

Общи условия

Активация на акаунт