Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 362
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Взех ваучери за театър Grinning

# 451
  • София
Днес бяхме леко разочаровани от Верди. Бяхме с ваучери за основно ястие. Особено порцията на съпруга ми беше смешно малка. Интересно ми е ако си бяхме поръчали същото ястие без ваучер дали е същото количество?  newsm78  Поръча си свинско бонфиле, което се състоеше точно от две кръгчета бонфиле, а гарнитурата се състоеше от 2 лъжици салата. На всичкото отгоре салатата беше предварително подправена и безумно кисела.  Sad  За това ястие никога не бих платила цената от менюто. Според мен ваучерната цена от 4,90 си беше реална. Иначе моята порция беше по-прилична като количество.

Знаете ли дали пред пицарията им на ул. Петко Д. Петков има къде да се спира с кола? Имаме още едни ваучери, а в Тракия няма да отида отново. До радиото пък е проблемно паркирането. Плановете ми бяха за пешеходна разходка, но в тези дъждове пропадат.  Sad

# 452
  • Майничка
Има място за паркиране, да. Не е конкретно за клиенти, но от двете страни на улицата винаги се намира място.

# 453
  • София
Има място за паркиране, да. Не е конкретно за клиенти, но от двете страни на улицата винаги се намира място.

Благодаря!  Hug

# 454
  • о`майна лунна нощ е
Само да уточня, че има паркоместа, но в повечето случаи и коли на тях, ако става въпрос за през деня. Районът си е гъстонаселен, а наред с това и с много работни места. Та е на късмет работата. На мен, колкото пъти ми се е налагало да спра там, 9/10 не успявам да си намеря място от раз.
Вариант, който мога да предложа, е паркингът на гърба на блока на Верди-то.

# 455
  • Пловдив
Знаете ли дали пред пицарията им на ул. Петко Д. Петков има къде да се спира с кола? Имаме още едни ваучери, а в Тракия няма да отида отново. До радиото пък е проблемно паркирането. Плановете ми бяха за пешеходна разходка, но в тези дъждове пропадат.  Sad

Да, точно пред пицарията има място за спиране. Друг е въпросът, че почти винаги е пълно с коли. Иначе и зад блока може да се спира.

# 456
  • Пловдив
Някой с впечатления за живата бира в Але Хаус ? Не съм ходила никога там !

# 457
  • до най-прекрасния мъж
На мен ми харесва, на мъжът ми не - горчеше му.

# 458

ваучери ли има?

# 459
  • Пловдив
Има,в Грабо !

# 460
  • Пловдив
Много съм доволна от тази оферта: http://rio.bg/oferta/2232/krasivi-kracheta-za-lyatoto-perfekten- … za-krasota-magiya
Дамата е много внимателна, разбира си от работата. Преди време ходих там и на масаж, който също ще похваля. Студио "Магия" си заслужава.

# 461
  • София
Благодаря ви, момичета!  Hug  Днес ходихме в пицарията на Петко Д. Петков. Имаше място за колата точно пред пицарията.  Laughing Този път останахме доволни. Огледахме грамажите преди да поръчаме.  Grinning  Оказа се, че вчерашната порция на мъжа ми е била 340 грама при 500-530 гр. за другите ястия. Въпреки това не вярвам двете вчерашни парченца да са били 300 гр.  Wink  Важното е, че тук получихме вкусна храна, в нормални количества, с гарнитура салата, която сами да си подправим и поднесени едновременно от любезни момичета. Вчера забравих да спомена, че двете порции ни ги донесоха с интервал от 15-20 минути. Мъжът ми си беше изял миниатюрната порцийка когато донесоха моето ядене.  Mr. Green  С други думи - тази пицария ни хареса и влиза в списъка с места за посещения.  Grinning

# 462
# 463
  • Sunshine state
Таня,за коя пицария и оферта става дума?

# 464
  • София
Таня,за коя пицария и оферта става дума?

Верди. Вчера писах за тях, защото имахме ваучери за два пъти. Офертата беше за основно ястие по избор от Грабо. Вчера бяхме в пицарията в Тракия и не бяхме очаровани, а днес отидохме в пицарията на ул. Петко Д. Петков и всичко беше добре.

Общи условия

Активация на акаунт