Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 097
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Видяхте ли офертата за пресен фреш?Но е удобна за живущите в Тракия.

# 376
  • Sunshine state
Видях я и ми е близо,но честно казано за един фреш не ми е чак толкова близо.Само ако беше под блока ми, бих я взела.

# 377
  • о`майна лунна нощ е
Видяхте ли офертата за пресен фреш?Но е удобна за живущите в Тракия.

... и за тези, на които почти ежедневно са там  Mr. Green Не съм взела ваучер, но ми се стори добър вариант, ако съм там с децата и насред жегата очаквано изреват "Жадни сме-е-е-е-е!"

# 378
  • Пловдив
Момичета, попадали ли са ви вече обяви от груповите сайтове за почивка през ЮЛИ, че сме 4-ма - едно голямо дете и едно под 12 години и на редовни цени ми излиза доста солено. Пък на изгодни места, където сме ходили, няма да ни е интересно за втора или трета година. Търся някъде извън големите комплекси - тоест не искам Слънчев бряг и околностите.

# 379
Още мъничко ако изчакаш,ще има много оферти за юли Wink В началото на юни предполагам,че ще ги напускат.
Аз си взех 2 ваучера за зумба:http://grabo.bg/zumbakick-box-074gv
Ходя там от 2 месеца,и вчера си давам ваучера на жената,при което едва ли не ми се накара защо съм купувала ваучери.И то не само аз,ами по принцип защо сме ги купували Shocked А съм почти убедена,че това беше собственичката...Много лошо впечатление ми направи,ходя там само заради инструкторката.

# 380
  • Пловдив

вчера си давам ваучера на жената,при което едва ли не ми се накара защо съм купувала ваучери.

И на мен ми се е случвало, но с други ваучери в други места - при козметичка - правят го, защото сайтовете им прибират 30% от намалените им вече веднъж пари, и едва ли не хората работят за"чест и слава" . При мен козметичката ми каза, само да следя кога имат оферти - и във времето на валидност на ваучера да и са обадя, за да ползвам намаление, а те да не плащат на сайта. Гадно е заради сайтовете, което така се издържат, но си е и малко ограбване от труда на хората.....

# 381

вчера си давам ваучера на жената,при което едва ли не ми се накара защо съм купувала ваучери.

И на мен ми се е случвало, но с други ваучери в други места - при козметичка - правят го, защото сайтовете им прибират 30% от намалените им вече веднъж пари, и едва ли не хората работят за"чест и слава" . При мен козметичката ми каза, само да следя кога имат оферти - и във времето на валидност на ваучера да и са обадя, за да ползвам намаление, а те да не плащат на сайта. Гадно е заради сайтовете, което така се издържат, но си е и малко ограбване от труда на хората.....
Напълно го разбирам,но можеше да ми обясни или да ми каже,без да ми се кара.В офертата пише,че е валидно за нови и настоящи клиенти.Ако не искат,не са длъжни да пускат оферти.Групите им са си пълни така или иначе.

# 382
Момичета, попадали ли са ви вече обяви от груповите сайтове за почивка през ЮЛИ, че сме 4-ма - едно голямо дете и едно под 12 години и на редовни цени ми излиза доста солено. Пък на изгодни места, където сме ходили, няма да ни е интересно за втора или трета година. Търся някъде извън големите комплекси - тоест не искам Слънчев бряг и околностите.

Ето темаза евтини почивки

# 383
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да ги ожалвам търговците, че са решили да предложат услугите си чрез ваучери и че за това са си платили на посредник. Мен като потребител наред с качеството ме интересува и цената. Нормално е като се възползваш от нещо, да платиш за това, независимо търговец ли си, клиент ли си.

# 384
  • Sunshine state
Много некоректно от страна на търговеца е да ти се сърди едва ли не,че си купил ваучер за услугата,която предлага.На него да не му опряха пистолет в главата,че ги е пуснал?  Rolling Eyes

# 385
Щом искате по-ниски цени и възможност да си внасяте алкохол,торти и тн потърсете някое по-малко и народно заведение ,не скачайте на тези големите и по-известните!

# 386
Записвам се да ви следя   bouquet последния ваучер, който имам е за арт студио Пинк /до бившия Брилянтин/ за фотосесия - оня ден ходих, студиото едно никакво, ама е подарък и ще споделя после впечатления  Crazy

# 387
Много некоректно от страна на търговеца е да ти се сърди едва ли не,че си купил ваучер за услугата,която предлага.На него да не му опряха пистолет в главата,че ги е пуснал?  Rolling Eyes
Именно Confused

# 388
  • Майничка
Коментарите от последните, близо 2, страници няма ли да са по- на място в "Къде в Пловдив"?

# 389
В темата "Къде в Пловдив" някой питаше за новата автомивка на 6-ти септември,пуснали са оферта:http://teo.bg/plovdiv/kola-kato-nova-vanshno-izmivane-i-izsushav … egnum-oferta622et

В Грабо са пуснали почистване на лице в "Принцеса".Съветвам ви да не си взимате ваучер... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт