Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Гърция
Манка,благодаря Ви от  сърце!

Ако имате възможност в бъдеще време да пуснете и епизоди от 58 до 61 ,ще доставите радост на много почитатели на сериала....Още веднъж Благодаря!

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 21:25 от didi56

# 331
Здравейте момичета, скоро не съм се включвала във форума,а само ви четях.Сега да ви обясня какво направих.Преди известно време някой беше качил тук превода на 43 епизод.Аз го използвах и със Subtitle workshop го набрах и направих в суб. формат.Доста неща прочетох, за това колко реда трябва да има колко букви на ред и така.Поиграх си доста, но като ги набирах не съм правила тайминга.Дано да ме разбирате,просто набрах текста,а и в началото видеофайла не ми тръгваше.Сега с опитвам да нагодя субтитрите,но е доста трудно,особено  като ми е за първи път.Информирах се и за това колко трябва да стои субтитъра според броя на символите.Та въпросът ми е такъв,ако някоя знае как по-лесно да се направи или има повече опит, да го пратя, за да види какво съм направила и  става ли за нещо? Благодаря ви предварително,но нямам много време и ще стане ужасно бавно по моя начин/дано да има по-лесен/. Не знам колко часа си играх,за да настроя субтитрите към 10 минути от филма.

# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥
отивам да се поизпотя малко до скоро момичета Hug Hug Hug

# 333
с тези ми ти големи ръце да те притисне до стената вай вай

да си дойдем на думата
Скрит текст:

не мога да му се нарадвам и да повярвам че е на 22г,моя мъж възмъжа след като стана на 32-33...че и брадата му сега почна да се позгъстява,а това момче вай вай...как няма да си пада по зрели жени...ами той си е ЗА ЗРЕЛИ КАКИ  Whistling Mr. Green
rotfImbo rotfImaoМи той точно каки харесва, а и те него.
ей ме самопредлагам се
стегната КАКА от Булгаристан
ама верно по развитичък е за годините си,така че   Joy Joy Joy Joy не ми се смейте,90ти набор,ама като игнорирам си се оправдавам изцяло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 334
за споделянето между съпрузи....баба ми казва-Мъжа трябва да знае жена си само от кръста надолу Mr. Green,посмейте се първо,а после го осмисляйте!!!  поговорката е турска  bowuu

# 335
skakalinka песента се казва deniz gunseli - Kalp Agrisi  Hug
мерси много   bouquet

# 336
за споделянето между съпрузи....баба ми казва-Мъжа трябва да знае жена си само от кръста надолу Mr. Green,посмейте се първо,а после го осмисляйте!!!  поговорката е турска  bowuu

това са точните думи и на моята баба...........

# 337
Лелеее...пак набрахте скорост  Hug нямате настигане...
Иркааа , обичам те!Програмката е супер...благодаря!!!За теб...

Вани,Наде,Дани,Sladkata_lagy,благодатя и на вас за готовността ви да ми се притечете на помощ!Супер сте!!!

Миленче,Лудосче, оздравявайте бързо!
Беллора, не бях гледала клипчето  Hug А какво ли друго споделя Ча...ако има нещо интересно и някоя е разбрала да сподели  Praynig

# 338
бабите ни си знаят работата! Обажавам моята  Heart Eyes

# 339
аз съм 100% ,,за" поговорката на баба ти anilevI Peaceточно така е .Аз съм с повечко брачен стаж и затова съм и категорична,а ,,младоците"да си я осмислят,защото има и много вярна бг поговорка ,,Не питай старило-питай патило"

# 340
Като цяло Емир и Фериха се научиха взаймно да си прощават.Всеки човек допуска грешки никой няма безгрешен. Но за жалост накрая сдобряването им в 62 еп. беше за кратко. Другото което искам да кажа е че Айсун накрая в 67 епизод каза много правилни неща на Фериха макар че не само тя създаде пропаста но и той на нея. А в 67 епизод много тъжно ми стана като  Емир се опита да я помоли да се върне при него но тя му каза какво ще ни спаси понякога не е нужно някой или нещо да ги спасява нужно е те двамата да по искат да бъдат спасени един друг колкото  и трудно да е любовта им винаги ще ги спасява.

# 341
Сис,Лудостче,
Скрит текст:
явно съм пропуснала,да не сте болни? Sad Ако да,бързо оздравяване.  Hug

# 342
ми Иве аз точно за там говоря че пак пита,докато не го изкопчи от нея не спря,като го чу вече много доволен и чак тогава я целуна така,че и вече и вика нищо не е интересува като чуха хеликоптера освен теб,а бе защо преди това не я целуна ами като призна тогава аааа ма страшен манипулатор е обаче Mr. Green
newsm10 smile3501

# 343
Здравейте,момичета! Coffee
Надуфка,благодаря за темата!

Манка,благодаря ви за преведената серия!

Миленче,Лудосче,,бързо оздравяване! Hug Hug

Връщам се да чета,че имам 15 странички за четене. Simple Smile

# 344
Лава Hug

Аз чета през ред през два че с този Чатай #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт