Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Госпожата  Hug Hug Hug

Тази убавица ненагледна с трудното име  Mr. Green Joy нещо млъкнаха защитниците й Joy Joy Joy Joy

# 136
# 137
  • Тук някъде.....
Тази, която прилича на вампир, е Мерве/Зейнеп и никоя друга. Имаше една доста сполучлива фото сесия в това отношение, ама просто не ми се търси. Остави визията, която е ужасна /и в живота е такава, съдейки по снимките в мрежест клин и тениска на Мики Маус  Sick/, обаче цялото й излъчване е такова - като на замразена скумрия. Безлична, проскубана, и посредствена актриса. Меко казано, да не обидя някой тук.  Mr. Green А като модел става, за това е измислен и фотошопа. Ойку не е модел, и никога не е била, така че сравненията в това отношение са безсмислени. Нека Ойку да я канят за главни роли в киното и театъра, а Мерве - за модел. Против нямам.  Joy

# 138
  • Варна

Мис Пиги, бих казала Laughing Laughing Laughing

# 139
Ето, като някой не е достатъчно информиран до какви комични ситуации се стига Mr. Green
Мерве не е модел. Тя е актриса, която се снима във фотосесии и реклами. Рекламно лице е на известна марка дрехи.
Ойку нито има кой знаеш какво тяло, нито в лицето е хубава, дори с грим. Зъбите са й отвратителни, прическата й е никаква. Криви крака, грозна мутра и криви зъби, какво да й харесвам Sick Mr. Green Joy

# 140

А, за тук си е направо кльощава  Laughing

# 141
  • Варна
Говоря за формите, ала мис Пиги Laughing Laughing Laughing

# 142
Cemre Goe's to Barbu's Home!

At night Cemre goes to Baris's house, without anyone knowing about this.The things that are going to occure that evening will bring difficult days to Kuzey and Cemre.

The Press uncovers what is between Kuzey and Cemre with photo's to the newspaper. And now the agreement Baris set up will now bring an even bigger burden of compensation for Cemre.

Guney is unhappy by what his seen & heard which then leads to his unhappiness truning into anger. Banu realises that her marrige to Guney is one big lie.

After realising that Kuzey & Cemre will never cut ties with one another, Sami has words with Kuzey & encourages him to go to Cemre's side.

As the stock market national oppening approaches Ebru Sinaner make's Cemre one last offer in order to cut ties with Baris once & for all.

Cemre has to go to Baris's side one last time in order to get her freedom, this is upsetting for Kuzey & a topic which he is against.

Seref & Kuzey have a chat about Demet in the only language Kuzey will understand, in the boxing ring! A different tactic by Seref to get through to Kuzey.

As the day of the stock market offering approaches Cemre is by Baris's side. With cameras & journalists everywhere. This upset's Simay as she now feel's resentment towards Baris for doing this.

Baris break's the agreement after what he see's on the internet. This leads to Cemre going to Baris's home at night without anyone knowing. What happens then will lead to more difficult time's for Kuzey & Cemre.

# 143
Зизка,  Hug ние и с Лагуни сме на различно мнение по въпроса за Гюней, например, това не ми пречи ! Wink И аз като теб мисля, че всички тук сме си у дома си, въпреки че Зейнепките много често сме натирвани от темата - щото не харесваме Джемрета, щото сме разочаровани от сценария, щото гледаме само заради Киво някои, щото....
Като каза преди време, че сме най- толератната тема , си викам - брех, таз жена къде ли е чела, ама рекох да не ти троша хатъра. Laughing
Аз уважавам всеки един, който изразява своето мнение по един нормален, възпитан начин, без да напада, обижда или квалифицира потребителите .
И не тая лоши чувства към никого, дори и към тези, които ме клеха и плюха грозно, просто не позволявам повече подобно отношение .  Peace
Уважавам различното мнение, особено, ако е поднесено интелигетно и с чувство за хумор, а с теб ми баш драго да си менкаме капите, Ако и да сме на различни позиции ! Hug

Роминка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ма как ще те пропусна, джанъм, ти си ми в сърцето, дето ми е и Дарето ! Heart Eyes

# 144
  • Тук някъде.....

МолА ти се  Sick Sick Sick

"Естаствена" красота, откъдето и да я погледнеш  Joy Joy Joy

# 145

Направо не знам, защо още споря по този въпрос, то е ОЧЕВАДНО Joy Joy Joy

# 146
Както го предполагах- стават тежки времената за Джемре и Кузей! Патка- какви ги търси тайно у Баръш? Чунким е оставила нещо там... Shocked

# 147
Както го предполагах- стават тежки времената за Джемре и Кузей! Патка- какви ги търси тайно у Баръш? Чунким е оставила нещо там... Shocked
И те двамата интимни, става все по-невъзможно  Joy Joy Joy Joy Joy

# 148
Терезка, колкото очи, толкова видове красота  Laughing То очевадното е с два знака, плюс и минус безкрайност  Mr. Green Щом има хора, за които Къванч е безличен и плосък  Shocked

Е, той нали й е мъжле .. все още ... на хартийка де. Иначе си е неопетнена  smile3505

# 149
Добре де, аз не мога да разбера защо спорим за толкова субективни неща като красотата ?! Това нали го минахме вече ! Не мога, обаче , да приема на черното да се казва бяло - никой не е съвършен, вярно е, ама Ойкуто си е направо грозна, завалията ! Мерве и тя не е кой знае каква хубавица, ама в сравнение с нея, положението направо си е Красавицата и Зверкинята ! ooooh!

Аз имам идея какво търси, ама едвам ми се побира в устата, та ще замълча ! Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт