Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

Аз имам идея какво търси, ама едвам ми се побира в устата, та ще замълча ! Mr. Green Joy Joy Joy

Joy Joy hahaha

# 151

Аз имам идея какво търси, ама едвам ми се побира в устата, та ще замълча ! Mr. Green Joy Joy Joy
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Най-смешното е целия сериал ми е именно това. Как я пазят неопетнена за Кузей tooth tooth tooth tooth

# 152
Госпожата  Hug Hug Hug

Тази убавица ненагледна с трудното име  Mr. Green Joy нещо млъкнаха защитниците й Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug
Щот останаха без думи от таз сияйна красота ! Crazy Sick hahaha

# 153
  • Тук някъде.....
А, вие нали все се надявахте, че Зейнеп го е намерила, сега пък Джемре го е търсила  hahaha Ама и аз не мога да разбера как някои не виждат каква е Мерве, ама...това е положението.

Ето едно много хубаво стихотворение на Камелия Кондова. Моля, не търсете връзка с темата - няма такава.

Писна ми!

Като ви липсва чуждият скандал,
а вкъщи рогоносец си отглеждате -
не ме учете, моля, на морал.
Защото леко ще си вдигна веждата!
Едната вежда само - ясен знак,
но за глупаци трябва да превеждам:
"Не преминавай, ако си глупак -
оръжие е синьото под веждата!"
Ще стрелям със висока тишина.
А пък когато денонощно плачете -
не ме учете, моля, на сълза.
Видях я във окото на палача си.
И я изпих. Една сълза - гигант.
Преди да вдигна другата си вежда.
Не ме учете, моля, на талант.
И не рога - таланта си отглеждайте.
Той е раним. И ражда мъртъв плод.
/От злобата таланта абортира./
Не ме учете, моля, на живот.

Камелия Кондова

и за да не е спам....кекса... Joy Joy Joy

# 154
Оффффф, от глад и нетърпение пак се връзваме на партенки от трейлъра, а обикновено събитията са в обратна последователност или микс Simple Smile

# 155
Baris break's the agreement after what he see's on the internet.
 newsm78 Koй може да пуска тия компромати в нета.
Кой не иска Баръш да се развежда. И кой познава историята и на Дж, и на Баръш, и на Кузей. Това е този, който даде снимката на вестниците.

# 156
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизка,  Hug ние и с Лагуни сме на различно мнение по въпроса за Гюней, например, това не ми пречи ! Wink И аз като теб мисля, че всички тук сме си у дома си, въпреки че Зейнепките много често сме натирвани от темата - щото не харесваме Джемрета, щото сме разочаровани от сценария, щото гледаме само заради Киво някои, щото....
Като каза преди време, че сме най- толератната тема , си викам - брех, таз жена къде ли е чела, ама рекох да не ти троша хатъра. Laughing
Аз уважавам всеки един, който изразява своето мнение по един нормален, възпитан начин, без да напада, обижда или квалифицира потребителите .
И не тая лоши чувства към никого, дори и към тези, които ме клеха и плюха грозно, просто не позволявам повече подобно отношение .  Peace
Уважавам различното мнение, особено, ако е поднесено интелигетно и с чувство за хумор, а с теб ми баш драго да си менкаме капите, Ако и да сме на различни позиции ! Hug

Роминка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ма как ще те пропусна, джанъм, ти си ми в сърцето, дето ми е и Дарето ! Heart Eyes
Важното е, че уточнихме тез неща. Аз съм вери хепи, че мога да си кажа кво ми е на сърцето без някой да ме обижда. против съм натирването на който и да е от тук. На мене всички мацки са ми готини щото всички взети заедно правим такъв колорит.
Сутрин като стана и пийна едно кафенце да си отворим дзъркелите, първата ми работа е да се разпиша тук.
Много сте готини всички и Зейнебки и Джемрейки Hug Heart Eyes

Та ся на въпроса...Кой каза за естествената Мерве?
ДжАксън май със силиконя а...? smile3533 smile3532

# 157
Тука са защитниците, спокойно - четат сеир и трупат материал Joy Joy Joy за отпор

# 158

Hug Отдава се на Баръш срещу 500000 лири. newsm78

# 159
# 160
Страхотен избор на Камелия Кондова - много я харесвам, имам доста неща от нея !
Но...все пак, не подценявай интелигентността на списващите в темата !  Peace
Самото уточнение, вече говори достатъчно ! Laughing

Зизу,  Peace ама тя вече го е махнала силиконя ! Ми то не може всички да са монтафонки като Джемрето ! Mr. Green
Ма чак ми е несъразмерна с тия големи цици и тънки крачета. Че и криви - куче с погача може да мине от там ! ooooh!

# 161
Политиката на сайта е всеки да пише където иска, сайтът си решава кой къде да пуска. Този форум е свободен и никой няма право да гони никого.  Peace Така че и да не са ни удобни мненията на някого, просто интелигентно е да се каже, ок, обаче... а не, ти си идиот, тъп, глупав или от сорта.

Така че, Зизу, и всички останали, казвайте си каквото ви е на сърцето, без лични обиди  Hug

Терзи, това да не е Джалма в ръцете на дедко?  Crazy

# 162

Hug Отдава се на Баръш срещу 500000 лири. newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дано "изпекат кекса" преди Джемре да влезе на топличко, защото иначе съвсем е безнадежден случая.
Пак ще повторя: И толкова няма да видите между Джемре и Кузей пък се подигравайте на интимността им със Зейнеп Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 163
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тука са защитниците, спокойно - четат сеир и трупат материал Joy Joy Joy за отпор
Леле, милооо Hug добре, че дойде...ние с Минтири така се изтощихме...я поеми малко щафетата да идем да дръпнем един фас. Joy Joy Joy Joy

Вайй, Сами -бей да не дундурка внучето (от Кузи и Джема) hahaha Joy?  hahaha Joy

# 164

За всички , които харесват Джемре... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт