Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Политиката на сайта е всеки да пише където иска, сайтът си решава кой къде да пуска. Този форум е свободен и никой няма право да гони никого.  Peace Така че и да не са ни удобни мненията на някого, просто интелигентно е да се каже, ок, обаче... а не, ти си идиот, тъп, глупав или от сорта.

Така че, Зизу, и всички останали, казвайте си каквото ви е на сърцето, без лични обиди  Hug

Терзи, това да не е Джалма в ръцете на дедко?  Crazy

Hug Peace  bouquet

Взе ми думите от устата ! Laughing

# 166
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Политиката на сайта е всеки да пише където иска, сайтът си решава кой къде да пуска. Този форум е свободен и никой няма право да гони никого.  Peace Така че и да не са ни удобни мненията на някого, просто интелигентно е да се каже, ок, обаче... а не, ти си идиот, тъп, глупав или от сорта.

Така че, Зизу, и всички останали, казвайте си каквото ви е на сърцето, без лични обиди  Hug

Е, аз не мисля, че лично обиждам някой. Embarassed
Ако неволно съм сбъркала все пак...моля да бъда извинена. bowuu
Извинения не поднасям само на Тереза...тя си е мой човек и аз си я хейтим по дифолт. Mr. Green

# 167
Внуче? WTF?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Джемрето ще е втората Дева Мария, аз ви казвам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 168
Ааааа, велик момент.....

Браво , Софи.... Кекс без любов, и така го е награбила, ама не й се уреди въпроса...

# 169
От сутрешния поздрав на Госпожата ви чета и не мога се наканя да пиша... Crazy

Благодаря за снимките , фрагмана , спойлера и преводите на Терзийска  newsm51 newsm51 newsm51

Дано не ни подведат , а действително да ни очаква динамична серия в сряда  Peace Peace

Дами, не ви ли е хрумвало, че ако има паралел между Джемре и Кузей, то тя ще влезе в затвора , не заради Баръш, ами заради Гюней  Peace

харесва ми разговора между Шереф и Кузей, като всички момченца първо ще се сбият , а после ще се сдобрят... hahaha hahaha hahaha

# 170
Зизу, говоря общо, мац! Не че точно ти или някой друг имам предвид  Hug

Алиска, той и на мен да ми падне, мисля, че по-добре ще се справя с награбването  Crazy

# 171
Ааааа, велик момент.....

Браво , Софи.... Кекс без любов, и така го е награбила, ама не й се уреди въпроса...

Да, защото любимката ти беше достатъчно нахална да не спре да тропа по вратата  Joy Joy Joy Дано ако изобщо се случи нещо между Кузей и Джемре , Зейнеп да си отмъсти и да тропа така, да види Джемре, хубаво ли е  Twisted Evil Joy Joy

# 172

Hug Peace  bouquet

Взе ми думите от устата ! Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Прилича ми на Зейнеп. Малииии, това ако стане.... Ще стане  революция  в темата.

# 173

Алиска, той и на мен да ми падне, мисля, че по-добре ще се справя с награбването  Crazy

Joy Joy Joy Joy добре ,че свекито ти не вижда какви ги пишеш... Joy Joy Joy Joy

# 174
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ааааа, велик момент.....

Joy hahaha Joy hahaha

Тая само дет не счупи вратленцето...ама тва ще да е от химията. Joy hahaha
Женицата се е пренесла отвъд и не мое да търпи веке. Mr. Green

# 175
Аз като една Къванчка мисля да си взема момъка и ако е вярна информацията,че утре е в Дубай мисля да го придружа

# 176

На тази снимка в огледалната врата се вижда Кузей.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
Ааааа, велик момент.....

Да, защото любимката ти беше достатъчно нахална да не спре да тропа по вратата  Joy Joy Joy Дано ако изобщо се случи нещо между Кузей и Джемре , Зейнеп да си отмъсти и да тропа така, да види Джемре, хубаво ли е  Twisted Evil Joy Joy
Момичета, защо Джемре просто не се присьедини кьм тях.Това щеше да е най-готината серия. Joy Joy Joy

# 178

Joy Joy Joy Joy добре ,че свекито ти не вижда какви ги пишеш... Joy Joy Joy Joy

Ееее, Добро утро, това от устата на близки хора!  Crossing Arms Тя си гледа телевизия, пък щерка ми си я баламосва с разни детски глупости.  tooth Тя ако види, отидоха ми разходките до Истанбул  ooooh!

# 179
Аз като една Къванчка мисля да си взема момъка и ако е вярна информацията,че утре е в Дубай мисля да го придружа

Терзи,  Heart Eyes говори за двама ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт