Хубав ден на вси4ки! 

и аз мисля, че така ще представят нещата, че да дадат хляб на драгия зрител за коментари. Но, както казах- не видя ли категоричен целуфан - не го признавам и това е !
няма как да се убедя по този начин в “дълбоката“душевност на героинята ! Доста повечко трябва да се потруди ! 
Иначе си права, хич не я долюбвам . 

[/b]
Ще обърнат палачинката. Умрях си от смях, може и да няма целувка, но има погледи, пълни с любов. И на това били доволни
Дж е с три години по-голяма, не О. 
и аз мисля, че така ще представят нещата, че да дадат хляб на драгия зрител за коментари. Но, както казах- не видя ли категоричен целуфан - не го признавам и това е !
Точно така. И аз. Напр. при Зейнеп и К. целувките бяха безспорни. Тупарова
даже доказа, че Кузей в Анталия пуска и език. Такова нещо трябва да дадат. И го признавам. 
даже доказа, че Кузей в Анталия пуска и език. Такова нещо трябва да дадат. И го признавам.
Ми така де, като ще се предаваме без бой, поне да има защо !
Дж е с три години по-голяма, не О.
Не питайте защо са завършили заедно и пр. Едже и Мелек се изложиха с възрастта и то здраво.
Но по данните от доста епизоди излиза точно така. 
Ми така де, като ще се предаваме без бой, поне да има защо !
Аз, лично признах падането на Олмаза още с погледа към небето. Сега чакам целувка.Истинска.
айде сега и дете-чудо я изкархте , значи !
Шегувам се, наистина са ги объркали яко годините, голямо несъответствие.
И не се разбра завърши ли Кузей в крайна сметка...кашата е пълна 
Р. форум доказа категорично, че Кузей е на 23, а Дж на 26 години. И всички се съгласиха. И затова я съжаляват, че на 26 години и при толкова мъже, които я харесват, още не е любена от мъж.
И не се разбра завърши ли Кузей в крайна сметка...кашата е пълна 
Препоръчани теми