Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Любимата сряда! Heart Eyes Хубав ден на вси4ки!  newsm51

# 436
Р.форум мисли, че няма да има целувка. Ако и сега К. не целуне Джемре, повече не виждат шансове.Малка част от потребителите му вдъхват кураж, но не са оптимисти.
Притеснява ги факта, че Кузейката сам изпраща Джемре при Баръш до колата. Не става преди това да я е целувал. И при всичките му закани  да  убие Баръш, ако с нещо  обиди Джемре или просто дойде при нея. Джемрето го предава, като се съгласява на сделка с Ебру и той нищо не може да направи.

# 437
  • Тук някъде.....
Добро утро и хубав ден! Сряда е!   bigdance2

По отчетността: 75 Д, така че Зизу, вреждам се  Party

# 438
Р.форум мисли, че няма да има целувка. Ако и сега К. не целуне Джемре, повече не виждат шансове.Малка част от потребителите му вдъхват кураж, но не са оптимисти.
Притеснява ги факта, че Кузейката сам изпраща Джемре при Баръш до колата. Не става преди това да я е целувал. И при всичките му закани  да  убие Баръш, ако с нещо  обиди Джемре или просто дойде при нея. Джемрето го предава, като се съгласява на сделка с Ебру и той нищо не може да направи.

Привет, дами! Hug  bouquet Heart Eyes
 Все повече започва да ми харесва Азра при  перспектива тая да стане севгили на Киво.
В руския форум даже някои се кълнат, че повече няма да гледат сериала, ако пропуснат по сценарий целувката де! Измориха се от чакане на този велик момент всички.
Зажаднял е народът за романтика и това си е... панди, жирафи все тая... целувки да има! Heart Eyes

# 439
Добро утро и прекрасна сряда ви желая !  bouquet
Дафне,  Hug и аз мисля, че така ще представят нещата, че да дадат хляб на драгия зрител за коментари. Но, както казах- не видя ли категоричен целуфан - не го признавам и това е ! Mr. Green
Фенче,  Heart Eyes няма как да се убедя по този начин в “дълбоката“душевност на героинята ! Доста повечко трябва да се потруди ! Wink

Ей, ама толкоз не долюбвате Джемрето, че чак и кака на Киво я изкарахте.
1990 г. е родена, млада младиня.

Хехехехе, Ойкуто е родена 1990 г., Джемре му е кака ! Wink Иначе си права, хич не я долюбвам . Peace

Или-или, имаш го ! Hug
Сега, за протокола - в горепосочените мерки, с едни гърди напред, се нареждам и аз ! bowuu Joy

# 440
[В руския форум даже някои се кълнат, че повече няма да гледат сериала, ако пропуснат по сценарий целувката де! Измориха се от чакане на този велик момент всички.Зажаднял е народът за романтика и това си е... панди, жирафи все тая... целувки да има! Heart Eyes[/b]
Hug Ще обърнат палачинката. Умрях си от смях, може и да няма целувка, но има погледи, пълни с любов. И на това били доволни Joy Joy Joy

# 441

Хехехехе, Ойкуто е родена 1990 г., Джемре му е кака ! Wink Иначе си права, хич не я долюбвам . Peace

[/quote]
 Hug Дж е с три години по-голяма, не О.

# 442
Дафне,  Hug и аз мисля, че така ще представят нещата, че да дадат хляб на драгия зрител за коментари. Но, както казах- не видя ли категоричен целуфан - не го признавам и това е ! Mr. Green

[/quote]
 Hug Точно така. И аз. Напр. при Зейнеп и К. целувките бяха безспорни. Тупарова Hug даже доказа, че Кузей в Анталия  пуска  и език.  Такова нещо трябва да дадат. И го признавам.

# 443

Hug Точно така. И аз. Напр. при Зейнеп и К. целувките бяха безспорни. Тупарова Hug даже доказа, че Кузей в Анталия  пуска  и език.  Такова нещо трябва да дадат. И го признавам.
[/quote]

Hug Ми така де, като ще се предаваме без бой, поне да има защо ! Laughing

# 444
  • Тук някъде.....

Hug Дж е с три години по-голяма, не О.
[/quote]

Не е. Бях писала, ама ще се повторя, щом трябва. Гюней е по-голям от Кузей с 2 години, а Джемре е по-малка от Кузей с две.  Joy Не питайте защо са завършили заедно и пр. Едже и Мелек се изложиха с възрастта и то здраво.  ooooh! ooooh! ooooh! Но по данните от доста епизоди излиза точно така.

# 445
ЕЕее, Софи ,  Hug айде сега и дете-чудо я изкархте , значи ! Joy Joy Joy Шегувам се, наистина са ги объркали яко годините, голямо несъответствие.

# 446

Hug Ми така де, като ще се предаваме без бой, поне да има защо ! Laughing
[/quote]
 HugАз, лично признах падането на Олмаза още с погледа към небето. Сега чакам целувка.Истинска.
Като гледам Джемрето от фрагмана как се е настроила, затворила очите, протегнала шията, в очакване Кузей да я целуне, ако не се случи целувката и той се дръпне, Джемрейките трябва да се предадат и да признаят, че той не обича тази жена. Не е преодолял отвращението си дори да я целуне след брат си. И да нямаме очаквания занапред. И спорът приключва.

# 447
  • Тук някъде.....
ЕЕее, Софи ,  Hug айде сега и дете-чудо я изкархте , значи ! Joy Joy Joy Шегувам се, наистина са ги объркали яко годините, голямо несъответствие.

Дааа, ама по-интересното е защо Гюней с неговата интелигентност и пробивност е завършил на 20? Кузей влиза в затвора на 18, същата година, когато завършиха Гюней и Джемре  hahaha И не се разбра завърши ли Кузей в крайна сметка...кашата е пълна  newsm78

# 448
Hug Р. форум доказа категорично, че Кузей е на 23, а Дж на 26 години. И всички се съгласиха. И затова я съжаляват, че на 26 години и при толкова мъже, които я харесват, още не е любена от мъж.
Единствената в сериала.

# 449

Дааа, ама по-интересното е защо Гюней с неговата интелигентност и пробивност е завършил на 20? Кузей влиза в затвора на 18, същата година, когато завършиха Гюней и Джемре  hahaha И не се разбра завърши ли Кузей в крайна сметка...кашата е пълна  newsm78

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт