През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 092
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Теста за Ову може ли да отчете бременност Rolling Eyes
Той отчита ЛХ, а не "бременния" хормон ЧХГ. Та в тази връзка не би следвало. Не разчитай на такъв тест. Иди вземи такъв за бременност и влизай да се похвалиш  fingerscrossed

Зузо, защо ДА. Няма ли повече да обърка положението  newsm78 Демек "може да си бременна, може и да не си и то верно"  Mr. Green

Редак... Зузето и Весето ме изпредвариха => объркана Миленка  Joy Joy

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 15:48 от Tonichka

# 226
Теста за Ову може ли да отчете бременност Rolling Eyes
Мисля че ако повече от 3-4 дни има две чертички на теста  за О, май може да се заговори за евентуална бременност  newsm78 Едва ли се изразих много правилно, но... съм чела подобни случаи във форума. Ако има потърпевши - да разкажат!...

# 227
  • В градината...
Миленка, може да отчете, нали LH и ЧХГ имали сходна структура или нещо подобно беше  Peace

# 228
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ВАВА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КАЛИНА И МНОГО ДА ГИ РАДВА! newsm51 newsm51 newsm30

# 229
  • София
Миленка, може да отчете, нали LH и ЧХГ имали сходна структура или нещо подобно беше  Peace

Точно това е обяснението. Simple Smile

# 230
  • Северозапада
Вава, честита дъщеря! Много здраве на Калина, весело детство и много късмет!
Кали, поздравления за добрите новини  Peace
МиленкаRolling Eyes  Praynig

# 231

Точно това е обяснението. Simple Smile

Peace

4470 Миленка бързо на отчет тука. Цялата съм в уши   154uu 

# 232
  • В сърцето на любимия човек
Ех, че хубава новина  Heart Eyes

Честита дъщеричка на мама Вава   bouquet Нека малката Калина да расте здрава, щастлива и да носи много радост и усмивки в дома ви  Hug А на мама бързо възстановяване и я чакаме скоро с разказ за най-прекрасната среща  Hug

Признавам си - като прочетох хубавата новина и забравих какво щях да пиша  ooooh!

Ето новините от прегледа при мен:
Скрит текст:
Имам Фукла 22мм и имам усещането, че десният ми яйчник ми тежи, така че може и да е тръгнала на разходка вече. Нямам търпение да стане 18ч и да си тръгна от работа, за да я атакуваме повторно  Mr. Green В петък сутринта пак ще ходя да видим какво е положението с нея, дано да се е спукал фоликула  Praynig Иначе расте като по учебник - 2мм/ден  Praynig Хистерото ще бъде в някой от следващите месеци, защото искам да мине по ЗК, тъй като поемали 400 лв, което не е никак малко, но за съжаление в родната ни татковина има лимитирани клинични пътеки  ooooh! Нищо - тъкмо ще се подготвя психически и ще видим какво е положението с ММ  Praynig

Я да ви задам един тъп въпрос - колко часа беше фертилният прозорец от пукването на фоликула, т.е до колко часа след отделянето на яйцеклетката тя може да бъде оплодена? Имам някакъв спомен за 12часа, а нали на плувците им трябваха 6-8 часа да стигнат до тръбите, а на милото са малко бавнички Sad

# 233
aaaaa  Naughty аз със старейшините не споря  Joy
Щом сте казали така е, така е

Миленка, и аз като Зузата   154uu
smile3539

Пънчита,   newsm17 за твоята фукла- да си намери гадженце

# 234
  • Северозапада
Пънче, и аз знам 12ч. Ама вие нямате ли бойци в готовност от снощи? Моята фукла я хванахме с 3 (или 4) поредни вечери секс след + О-тест Embarassed ММ последната вечер ме гледаше тооооооолкова тъжно  hahaha все пак беше през седмицата, малко или много уморен и от работа

# 235
  • София
Вава, да ти е жива и здрава малката принцеса.   bouquet Да расте много обичана, с късмет и да ви радва  Hug

# 236
  • В сърцето на любимия човек
Имаме, ама смятаме да и устроим засада  Mr. Green Колкото повече - толкова по-добре  Praynig
Предните дни репетирахме офанзивата през ден, за да има подготвени бойци за тези дни  Blush
Вчера теста ми беше почти положителен, в зависимост от днешния ще реша дали да го броя за (+) или (-).

Дано сте ме наръси добре  fingerscrossed

# 237
Ох, Мраве, и мен така ме гледа кат оотровен моя още с прибирането от работа и пита: "ще произвеждаме ли таа вечер" Joy Joy Joy Аз питам "преди или след вечеря", а той казва "първо работата"  hahaha УжасТ Mr. Green

Пънчита, може по-малко, може  и повече от 12 часа. Казват, че най-добре да стане оплождане 5-6 часа след пукането, ама Божа работа, всичко си е до организъм и късмет  Mr. Green Ако имате заредени войници, те вече чакат, където трябва, така че не се шашкай. Ако ще да са пълзяли до там като  Animal Snail , вече са на позиция  Mr. Green За всеки случай като се прибереш скачайте от вратата да произвеждате малки Пънчета  Mr. Green За хистерото не се притеснявай, няма нищо страшно, пък може и изобщо да не ти се наложи  Peace

# 238
  • София
Честито на мама Вава!  Да ви е жива и здрава Калина   newsm68

Милена и аз съм чувала за бременност отчетена от тест за бременност.  Praynig
Пънче, дано хванете фукито! fingerscrossed Хистеро какво е?  newsm78

# 239
  • Варна
Честито, мамо Вава, да ви е жива и здрава принцесата, да носи с гордост прекрасното си име, да има най-щастливото детство и да ви радва много!

Сигме,
браво на Лийка, скоро ще си я гушкаш Hug

Кали Тод,
радвам се, че всичко при теб се подрежда!

Рони,
честит рожден ден, мила, само хубави неща ти пожелавам!

Пънче,
палци!

Общи условия

Активация на акаунт