Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 235 - След финала

• 49 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
  • Варна
Здравейте, приятели!  lovekiss
Въпреки липсата на каквато и да било информация за нашите любимци- ние пак сме тук! Hug
Е, не съм съвсем права- все пак видяхме Йозлем в обичайното й амплоа reverance- с безброй снимки в приятелска компания, с годеника, усмихната и щастлива въпреки липсата на професионални ангажименти! Heart Eyes
Обаче Серхан- е, тоя човек вече наистина пропадна вдън земя! Crossing Arms Вече съм почти сигурна, че не е в Турция. Naughty
Щото ако беше, все някой някъде щеше да го засече, като се има предвид многобройните му фенове и най- вече фенки. Съдя по многобройните фенклубове, които имат регистрация във ФБ- турски, български, гръцки, арабски и прочие, които всеки божи ден публикуват десетки негови снимки- от "Клетва" и най- вече от "Незабравима", украсени снимки с лика му, колажи и какво ли не още... thumbsup
С две думи интереса към живота и личността на Серхан не спада въпреки отсъствието му, и ако беше в Истанбул, изключено е да избяга от нетърпеливите любопитни фенки. search
Ерго- няма го! balloon Naughty Кой го знае де е Rolling Eyes- може да е в Америка, нали се говореше по едно време, че имал намерение да отиде след края на "Незабравима". Thinking
Както и да е. Whistling Чакаме го... Rolling Eyes
И докато го чакаме, плакнем очи... newsm03

# 708
# 709
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Дааааааа ,Дани, мистерията около нашия любимец е пълна ! Sick
Днес започва официално лятото на всички желая да донесе с дните си прохладни тонове и горещи емоции! Heart Eyes Grinning

# 710
# 711
  • Русе

Той чака / кой знае какво/ - ние чакаме него...да се появи. newsm03
Хубав ден, приятели! newsm51 newsm51 newsm51

# 712
# 713
Гледахте ли днеска видео с една млада туркиня, родена в Германия, която се разходи по оскъден бански на площад Таксим за радост на мъжете и предизвика гнева на една начумерена кадъна, забулена цялата от глава до пети с бял чаршаф? Това ми напомни отново за нашия филм и основния конфликт в него.

# 714
  • Русе
Гледахте ли днеска видео с една млада туркиня, родена в Германия, която се разходи по оскъден бански на площад Таксим за радост на мъжете и предизвика гнева на една начумерена кадъна, забулена цялата от глава до пети с бял чаршаф? Това ми напомни отново за нашия филм и основния конфликт в него.
smile3521
Страшно предизвикателство за консервативна Турция! Но за нашия сериал...хайде, да признаем, че беше представен като европейски, съвременен филм - говореха за традиции, обикаляха около тях, но не ги представяха в истинската им същност. В действителност обичаите и традициите са много по-силно изявени. Анализа ми е по интервютата с Йозлем и Серхан. Peace

# 715
  • София
smile3521
Страшно предизвикателство за консервативна Турция! Но за нашия сериал...хайде, да признаем, че беше представен като европейски, съвременен филм - говореха за традиции, обикаляха около тях, но не ги представяха в истинската им същност. В действителност обичаите и традициите са много по-силно изявени. Анализа ми е по интервютата с Йозлем и Серхан. Peace

Може и да си права, но нали все пак накрая любовта трябваше да победи. В реалния живот сигурно е много по-сложно, но пък Серхан и Йозлем си говореха малко наизуст. Никой не може да каже как точно ще постъпи преди да му дойде до главата.

# 716
Здравейте приятели. Hug Heart EyesСлед кратко отсъствие хей ме на и мен. EmbarassedКакто винаги тук има прекрасни снимчици за релаксация.Вени наистина този месец стават две години от края на нашата незабравима приказка ама не беше ли датата 29 юни newsm78 или ще трябва да се явяваме на поправителен hahaha

# 717
леле който започва да чете отзад напред така му се полага  Embarassed Embarassed Embarassed поправителния остава само за мен  Embarassed Относно протеста на лекарката аз лично много и се изкефих.Радвам се че хората искат да си извоюват свободата и правата .В един момент си представих Йозлем на нейното място каквато си ни е лудетина мисля че е способна на такива действия. Thinking

# 718

Ех батко ,батко потъна в дън земя братко.
Лятото дойде и е крайно време за море,
 така че помисли и старите снимчици смени
новинки си направи и нас ни покани.
Журито ни е голямо и от сой отбрано
в мигом ще се съберем и обстойно ще ......те разберем
фенките от бг мама ще потрудят се отрано
с приказки и веселба ще забравим за твоето отсъствие
с миловидното ти присъствие и наградата за нашето търпение
 ще е на есен с нов проект и нова песен    Joy Joy Joy Joy Joy

# 719
  • Варна

Ще се счупи Йозлем направо, много е слаба Rolling Eyes- само кожа, кости и зъби ooooh!.
Тоя адвокат нещо съвсем я е стопил... Thinking newsm66
Ама пак е хубава! yes

Добра вечер, приятели! Hug

Общи условия

Активация на акаунт