Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 235 - След финала

• 49 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
леле който започва да чете отзад напред така му се полага  Embarassed Embarassed Embarassed поправителния остава само за мен  Embarassed Относно протеста на лекарката аз лично много и се изкефих.Радвам се че хората искат да си извоюват свободата и правата .В един момент си представих Йозлем на нейното място каквато си ни е лудетина мисля че е способна на такива действия. Thinking

Аз пък през цялото време, докато гледах 10-минутното видео, си представях Йозлем, която е къде-къде по-надарена. А протестиращата забулена кадъна по едно време ми заприлича малко на Тюркян, ама от ранния й етап. Йозлем обаче не би направила подобна демонстрация. Има вид на независима и свободолюбива, но не чак дотам. Ама то и тук кой би се престрашил да се яви на някой протест пред МС по бански...

# 721
# 722
  • София

Ще се счупи Йозлем направо, много е слаба Rolling Eyes- само кожа, кости и зъби ooooh!.
Тоя адвокат нещо съвсем я е стопил... Thinking newsm66
Ама пак е хубава! yes

Добра вечер, приятели! Hug

Кожа, кости, зъби и още нещо, което не ми се вижда да е пострадало от заслабването й...

# 723
Мими Hug,поздравления за стиха с един ''коктейл Серхан'' Laughingbouquet

# 724
  • Варна
леле който започва да чете отзад напред така му се полага  Embarassed Embarassed Embarassed поправителния остава само за мен  Embarassed Относно протеста на лекарката аз лично много и се изкефих.Радвам се че хората искат да си извоюват свободата и правата .В един момент си представих Йозлем на нейното място каквато си ни е лудетина мисля че е способна на такива действия. Thinking

Аз пък през цялото време, докато гледах 10-минутното видео, си представях Йозлем, която е къде-къде по-надарена. А протестиращата забулена кадъна по едно време ми заприлича малко на Тюркян, ама от ранния й етап. Йозлем обаче не би направила подобна демонстрация. Има вид на независима и свободолюбива, но не чак дотам. Ама то и тук кой би се престрашил да се яви на някой протест пред МС по бански...
За всичко си има хора- зависи кой с каква цел е отишъл на протестите. Има хора готови на всичко само и само да бъдат забелязани и да се пласират с една или друга цел. Crossing Arms
А между другото в "Незабравима" приятелката на Мелда Гюлай ходеше доста разголена и за държавата, в която живее, и за поста, който заемаше във фирмата, и за възрастта, и за килограмите си Rolling Eyes- неподходящи тоалети ни в клин, ни в ръкав, прекалено къси поли или рокли, тесни, абсурдни дори... ooooh!
То всички дами ги обличаха в доста нелепи в повечето случаи тоалети в първия сезон no- Мелда със сатенените тоалети, Еда и прословутия й син анцуг и прочие, и прочие...гледали сме и сме коментирали повече от достатъчно! Peace

# 725
  • Варна

Ще се счупи Йозлем направо, много е слаба Rolling Eyes- само кожа, кости и зъби ooooh!.
Тоя адвокат нещо съвсем я е стопил... Thinking newsm66
Ама пак е хубава! yes

Добра вечер, приятели! Hug

Кожа, кости, зъби и още нещо, което не ми се вижда да е пострадало от заслабването й...
Това "нещо" няма как да пострада от отслабване Naughty- колкото кубика силикон е поставен на съответното място- толкова си остава, докато не го извадят! Simple Smile
Или докато не го сменят с още повече! Grinning

# 726
  • София

За мен пък тази жена не е добре психически,изобщо не ми се струва нормална постъпка на разумен човек лекар ,да не говорим за констатациите че едва ли не една трета от турците са шизофреници  ooooh!

# 727
  • София
Това "нещо" няма как да пострада от отслабване Naughty- колкото кубика силикон е поставен на съответното място- толкова си остава, докато не го извадят! Simple Smile
Или докато не го сменят с още повече! Grinning
[/quote]

Да, бе верно - как не се сетих. Ама аз все си мислех, че при нея всичко си е естествено.

# 728
  • София

За мен пък тази жена не е добре психически,изобщо не ми се струва нормална постъпка на разумен човек лекар ,да не говорим за констатациите че едва ли не една трета от турците са шизофреници  ooooh!

Има нещо такова, ама аз така и не разбрах какво говори. Обаче всичко е толкова относително и условно...Преди години с един приятел отидохме на някакъв басейн, който обаче се оказа лековит и всички мъже там бяха голи, а само ние двамата с бански. Ей, направо си умряхме от срам и накрая и ние се принудихме да се приведем в приличен и общоприет за конкретното място вид.

# 729
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Желая ви през днешния ден много поводи за радост, усмивка, вълнуващи мигове, приятни изненади и удовлетворение от живота !Щастлива събота! Heart EyesGrinning

# 730
  • София
Добро утро и от мен с пожелания за един незабравим уикенд, който да прекарате, водени от максимата "Да се любим като в Ава, пък каквото ще да става"

Легенда

Във нощите страсти кипели
Сякаш кошер неспирно жужал
Средите тук се редели
Дъжд пороен от сълзи валял

Даже времето било се спряло,
за да види и то сериал
Доживяло голямо и мало
най-щастливия филмов финал

И легенда една се родила -
за любовта на Харун и Еда
Като слънце света озарила
Незабравима е в наште сърца

# 731
# 732
  • Русе

Привет, компания! wavey wavey wavey

Колкото и да се топим/в пряк и преносен смисъл/ в тези горещи дни и месеци, все ще се намери някой да ни зарадва с пресен пост, снимка и мнение! newsm03
Мария, достойно "завръщане"! newsm10 smile3501
Бганьо, музата ти не се стряска ни от жеги, ни от мраз! newsm47 За прозата също нямам думи!

И аз , като Деси, смятам, че по бански да се шлянкаш по "Тексим", не е най-удачно, дори и за протести, колкото и да си разкрепостен! Хора различни - методи също. Peace

# 733
Хубава вечер,Незабравими! Heart Eyes

# 734

Общи условия

Активация на акаунт