снимката е взета на заем от тук
Нашите бебета са вече големи момичета и момчета. Рождените им дни можете да видите тук
Старата тема

Гледахме Хензел и Гретел на 3Д. Много яко, опукаха всички вещици!
, а Йоанка баба й я глези с разни книжки и нещица, дето й е взела, в неделя до обяд, я изведе да си играе с едон момченце на една нейна колежка, а аз си пих кафето на спокойствие, че вечерта бяхме легнали късно 
. ЧРД и от мен, макар че явно не чете и пише във форума вече.
и аз съм имала такива моменти на носталгия, много ми е хубаво при нашите, а от 20 години все съм навън и надалеч от тях - първо училище, вуз, семейство и те така. Живи и здрави са са ни и те, и ние.
. Тя роди в същата клиника, в която и аз, и като си говорехме, честно ви казвам пак ми се доражда
и ми се догушка едно такова малко, розово бузанче
. Ама вече си пожелавам племенници, на които да се радваме заедно с децата
.
Нищо, че не пише 

ще е от пролетната умора 
Има и снимки но са леко разфокусирани 

/вече не/.
, в началото имах болки и се наложиха инжекции, имам ужасно гадене и повръщане
, ходя на работа, но мисля да си вземам болнични от април /предния път стоях до последно, но сега изобщо да не ме занимават/. Не знам как ще се оправяме с две деца
, пък и изобщо не съм мислила че ще ми се наложи.
? И само на едно желание ли имам право?
Много целувки на теб и Точка (що ли си мисля, че ще е момиче)
Оправи ми деня значи. Връщам се от среща с ресурсния психолог - положението никак не е розово, но не искам да развалям слънчевото настроение на темата 

Стига само е мислила къде да ходи. Сега април отива на Ел Камино - 40 дни пеша от Франция до Испания - ненормална работа, но като я влече